Jeroen Van Rossem

Redacteur
Jeroen Van Rossem

Jeroen Van Rossem

Redacteur
Square Enix onthult limited edition glitterbol van de Gold Saucer uit Final Fantasy VII Rebirth
  • 0
  • 1
Ter ere van de langverwachte, snel naderende lancering van Final Fantasy VII Rebirth voor de PlayStation 5 op 29 februari 2024, onthulde Square Enix vandaag een werkelijk uniek, verzamelbaar item voor fans en verzamelaars dat exclusief verkrijgbaar is via het Square Enix Store Rewards Members-programma.

Om te vieren dat spelers kunnen terugkeren naar de Gold Saucer in Final Fantasy VII Rebirth, presenteert Square Enix een speciale glitterbol van de geliefde locatie, waarvan wereldwijd slechts 360 exemplaren zijn gemaakt! Dit in zeer beperkte oplage verzamel-item is exclusief verkrijgbaar via het Square Enix Rewards Members-programma. Fans kunnen dit item bemachtigen door er met in-store-punten voor te betalen.

“We zijn superblij dat we fans een speciaal stukje van de Final Fantasy VII Rebirth-wereld kunnen bieden met dit verbluffende item,” zei Yoshinori Kitase, producer van Final Fantasy VII Rebirth. “Het is een viering van de geschiedenis van de game en de fans die al vanaf...
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl heeft eindelijk releasedatum te pakken
  • 0
  • 2
De oorlog in Oekraïne heeft al voor heel wat onzekerheid gezorgd voor S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Het spel liet bijkomende vertragingen op en het team zag zichzelf zelfs genoodzaakt te verhuizen van Kiev naar Praag. Nadat het spel voor het eerste te spelen was op gamescom dit jaar, leek de release eindelijk dichterbij te komen. Hoewel het spel op de planning stond voor het eerste kwartaal van 2024, kondigden de makers aan dat het toch iets later zal verschijnen dan verwacht omdat GSC Game World het spel verder wil polijsten om aan de verwachtingen van de gamers te kunnen voldoen.

Gelukkig komt dit nieuwe uitstel deze keer wel met een concrete releasedatum. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl zal verschijnen op 5 september 2024 voor de Xbox Series X|S en pc via Steam, Epic Games Store en GOG. We zullen dus nog eventjes geduld moeten uitoefenen voordat we opnieuw de Zone zullen kunnen verkennen. Intussen kan je alvast nog genieten van de trailer die werd gelanceerd samen...
Microsoft kondigt nieuwe lading Game Pass-games aan
  • 1
  • 3
Microsoft heeft vandaag aangekondigd welke titels Game Pass vervoegen in de tweede helft van de maand en begin februari. Hieronder geven we je een overzicht van de aangekondigde titels. Wil je graag meer info over de verschillende spellen, dan kan je zoals gewoonlijk terecht op de blog van Xbox. Daarnaast lieten ze ook weten dat Hitman: World of Assassination de dienst zal verlaten op 31 januari.
  • Those Who Remain (Cloud, console en pc) - nu beschikbaar
  • Turnip Boy Robs a Bank (Cloud, console en pc) – 18 januari
  • F1 23 (Console en pc) EA Play – 18 januari
  • Palworld (Cloud, console en pc) – 19 januari
  • Go Mecha Ball (Cloud, console en pc) – 25 januari
  • Brotato (Cloud, consone en pc) – 30 januari
  • Persona 3 Reload (Cloud, console en pc) – 2 februari
  • Anuchard (Cloud, console en pc) – 6 februari
JanW2-aefd45004fa519489b54.jpg
Foamstars beschikbaar vanaf 6 februari via PlayStation Plus
  • 0
  • 0
Square Enix heeft aangekondigd dat Foamstars, de nieuwe online 4v4-foam party shooter die exclusief voor PlayStation 5 en PlayStation 4 verschijnt, op 6 februari 2024 wereldwijd wordt gelanceerd. Om het schuimfeestje naar zoveel mogelijk spelers te brengen, maakt Foamstars deel uit van de maandelijkse game line-up van PlayStation Plus. Dit betekent dat alle leden van deze dienst de game vanaf de lancering tot 4 maart 2024 zonder extra kosten kunnen downloaden en spelen. Spelers die de game binnenhalen behouden de game na afloop van deze periode in hun PlayStation Plus-bibliotheek en kunnen hem blijven spelen zolang ze lid blijven. Vanaf 5 maart 2024 is Foamstars voor € 29,99 te koop in de PlayStation Store, om hem te kunnen spelen is een PlayStation Plus-lidmaatschap vereist.

Foamstars ontvangt gedurende een jaar gratis updates in seizoensthema. De verschillende seizoenen bieden spelers diverse nieuwe...
Tekken 8 krijgt indrukwekkende live-actiontrailer
  • 0
  • 0
Bandai Namco Europe en het wereldberoemde reclamebureau BETC werkten samen aan de productie van Get Ready for the Next Battle, een gloednieuwe live-actiontrailer voor Tekken 8. In de trailer die vandaag is onthuld, zijn verschillende hooggeplaatste gasten te zien, zoals Hafþór Björnsson en bekende Tekken-spelers van over de hele wereld:
  • Arslan Ash, Pakistan, viervoudig wereldkampioen Tekken
  • Gen1us, Frankrijk, Pro Tekken-speler, TV-host en streamer
  • KingJae, UK, Pro Tekken-speler en streamer
  • Sephiblack, Duitsland, Pro Tekken-speler en streamer
Deze live-action trailer, geregisseerd door Lukas Tielke, richt zich op een aantal kernwaarden waar Tekken 8 voor staat en de specifieke spanning en sensatie die mensen voelen vlak voor een gevecht of wedstrijd. Deze spectaculaire trailer laat zien hoe de spanning van een gevecht mensen van alle leeftijden, nationaliteiten, achtergronden, zowel nieuwkomers als professionele spelers kan samenbrengen met een viraal...
Review: Prince of Persia: The Lost Crown
  • 0
  • 10
De Prince of Persia-serie blaast dit jaar vijfendertig kaarsjes uit! De prins verscheen immers voor de eerste keer ten tonele in 1989 voor de Apple II. Hoewel we normaal intussen een remake zouden gekregen hebben van een van de meest populaire spellen in de reeks, Prince of Persia: The Sands of Time, kunnen we deze verjaardag toch gelukkig in stijl vieren met een gloednieuw avontuur. En niet zomaar eentje, want deze keer gaat de reeks terug naar zijn roots en krijgen we opnieuw een side-scrolling 2D-avontuur voorgeschoteld.
Nieuwe trailer van Final Fantasy VII Rebirth zet Sephiroth in de kijker
  • 0
  • 1
Square Enix heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor hun langverwachte RPG, die tijdens The Game Awards als ‘most anticipated game of 2024’ werd uitgeroepen, Final Fantasy VII Rebirth. Final Fantasy VII Rebirth verschijnt wereldwijd op 29 februari, exclusief voor de PlayStation 5.

De nieuwe trailer, getiteld Destined for Rebirth, schetst het conflict tussen Cloud en zijn metgezellen, inclusief Tifa, Aerith en Barret, en aartsvijand Sephiroth. De video geeftnieuwe details over de dreiging die Sephiroth voor de planeet vormt. Daarnaast toont de trailer diverse andere epische momenten, inclusief het gevecht tegen de Terror of the Deep-baas, de Junon-ceremonie en het Nibelheim-incident, plus de eerste beelden van opnieuw vormgegeven wezens en personages, zoals de Midgardsormr.

Filmreview: Humphrey Bogart: Casablanca + The Maltese Falcon (4K Ultra HD blu-ray)
  • 2
  • 6
De jaren dertig tot zeventig worden vaak omschreven als de gouden periode voor de Amerikaanse cinema. Het was een tijd waarin de wereld aan de voeten lag van filmsterren zoals James Stewart, Marilyn Monroe, Ingrid Bergman, Elizabeth Taylor, Gregory Peck, Rita Hayworth en John Wayne. Iemand die absoluut in dit rijtje thuishoort, is uiteraard Humphrey Bogart, de legendarische filmacteur die haast op zijn eentje definieerde hoe de hardboiled detective eruitzag. Zijn belangrijkste films werden al verschillende keren gebundeld in tal van boxsets en nu kan je ook twee van zijn grootste films ontdekken in 4K.
Sand Land verschijnt op 26 april
  • 1
  • 0
De brandende zon van Sand LAnd schijnt op het begin van dit jaar. De videogame gebaseerd op het originele werk van Akira Toriyama komt op 26 april 2024 uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en pc.

Sluit je aan bij Beëlzebub, de Fiend Prince, zijn chaperonne Thief en Sheriff Rao, en bereid je voor om de uitgestrekte woestijn te verkennen en het op te nemen tegen het koninklijke leger in verschillende aanpasbare voertuigen. Dit onwaarschijnlijke team van mensen en demonen gaat op avontuur op zoek naar de legendarische bron die een einde kan maken aan de vreselijke droogte die de wereld heeft overgenomen. Samen reizen ze voorbij Sand Land naar onbekende gebieden.

Duik in de wereld van Sand Land en ontdek meer over het universum in de nieuwe trailer.

Techreview: Nintendo Switch Sonic Go Fast REALMz Wired Headset
  • 0
  • 0
Onlangs kon je mijn review ontdekken van de Knuckles Sky Sanctuary Zone REALMz Wired Controller voor Nintendo Switch. Deze controller maakt deel uit van de REALMz-serie van PDP en valt vooral op door zijn unieke ontwerp. Naast een hele resem controllers, bevat deze reeks ook één headset, de Nintendo Switch Sonic Go Fast REALMz Wired Headset die de perfecte metgezel is van de Sonic REALMz-controllers.
Ontdek de demo en launchtrailer van Prince of Persia: The Lost Crown
  • 1
  • 2
Ubisoft heeft vandaag aangekondigd dat de demo van Prince of Persia: The Lost Crown beschikbaar is. Met de gratis demo kunnen spelers zelf de aankomende game uitproberen die zich afspeelt in een mythologische Perzische wereld, gemaakt door Ubisoft Montpellier.

Deze aangepaste demo geeft een eerste blik op de epische reis die hen te wachten staat in Prince of Persia: The Lost Crown, voordat ze op 18 januari dieper in Mount Qaf duiken. Deze demo bevat zorgvuldig geselecteerde delen uit het spel, met vroege ontgrendelingen van tijdkrachten en amuletten, om de belangrijkste gameplayfuncties te laten zien zonder het verhaal te verpesten. Sommige content in deze demo kan afwijken van het uiteindelijke spel.

Het volledige spel verschijnt op 18 januari 2024 voor een adviesprijs van 49,99 euro op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Amazon Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Spelers kunnen zich ook abonneren op Ubisoft+...
Banishers: Ghosts of New Eden krijgt nieuwe sfeervolle trailer
  • 0
  • 0
Focus Entertainment en DON’T NOD onthullen een intieme en aangrijpende nieuwe gameplay-trailer voor Banishers: Ghosts of New Eden. Dompel jezelf onder in het meeslepende en persoonlijke verhaal van deze action-RPG, waarin je met twee ervaren spokenjagers op avontuur gaat. De uitdagende beslissingen die je daarbij moet maken, hebben diepgaande gevolgen, zowel voor de levenden als voor de doden. Deze game verschijnt op 13 februari voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc en is nu beschikbaar voor pre-orders op alle platformen.

Leve de levenden, dood aan de doden

New Eden, 1695: Antea en Red zijn geliefden en Banishers, bekwame spokenjagers die mensen tegen zwervende geesten beschermen. Maar wanneer het noodlot toeslaat en Antea zelf een geest wordt, kom je voor moeilijke keuzes te staan. Houd je je aan je eed als Banisher, of offer je de levenden in een wanhopige poging om je geliefde terug te brengen?

Antea en Red, de twee hoofdrolspelers, onthullen de diepte van hun...
Taxi Life: A City Driving Simulator verschijnt op 7 maart voor pc en consoles
  • 0
  • 1
Uitgever NACON en Simteract studio maken met plezier bekend dat de in Barcelona gesitueerde simulatie-game Taxi Life: A City Driving Simulator nu beschikbaar is voor pre-orders. Deze taxi-simulatie was oorspronkelijk gepland voor een release in februari maar is een paar weken uitgesteld en zal op 7 maart verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Reden voor deze vertraging? De game zat vast in het verkeer!

Taxi Life: A City Driving Simulato houdt het midden tussen een simulatie en een management-game en biedt een unieke ervaring in zijn genre. Als taxichauffeur moeten spelers niet alleen autorijden maar ook hun eigen bedrijf runnen. Het is jouw taak om klanten naar hun bestemmingen in het uitgebreide stadsgebied van Barcelona te brengen. Daarbij dien je je wel aan de verkeersregels te houden, en moet je je rijstijl aanpassen aan het verkeer, inclusief ongelukken en verkeersopstoppingen. Om goede beoordelingen en royale fooien van je klanten te krijgen, moet je ze op...
Alles wat je moet weten over Season 1 Reloaded van Call of Duty
  • 0
  • 0
Stort je vanaf 17 januari op de nieuwe 6v6 Rio Multiplayer-map en nieuwe speltypen, doe mee aan Multiplayer Ranked Play, neem het op tegen de nieuwe Warlord in Zombies, roep je vaardigheden op voor de Champion's Quest in Call of Duty: Warzone, en nog veel meer. Beleef nieuwe content en limited-time events, waaronder The Boys: Supe Siege en Trial of Power. Welkom bij Season 1 Reloaded.

Modern Warfare III
  • Nieuwe 6v6 Multiplayer Map. Ga naar Rio, een nieuwe Core-kaart die Operators uitdaagt tot een straatgevecht in een luxe winkelcentrum.
  • Introductie van Team Gun Fight, Infected en Headquarters. Doe mee aan drie nieuwe multiplayerspeltypen.
  • The Boys LTM en Challenge Event. Ervaar een Supe'd Up-versie van Kill Confirmed met power boosts en verdien in-game beloningen voor het voltooien van opdrachten in The Boys: Supe Siege Event Challenge.
  • Multiplayer Ranked Play. Vecht als de profs en klim door de rangen en Skill Divisions in 4v4 competitieve multiplayer met...
TeamKill Media kondigt Son and Bone aan
  • 0
  • 0
Het relatief jonge TeamKill Media dat ons vorig jaar nog de actie-horrorgame Quantum Error voorschotelde, een titel die helaas wat onopgemerkt gepasseerd lijkt te zijn, heeft gisteren haar nieuwste project aangekondigd. Maak kennis met Son and Bone, een FPS waarin je wordt meegenomen naar een prehistorische wereld waar je het zal opnemen tegen, jawel, dino's!

In Son and Bon speel je als Sherrif Sam Judge die terechtkomt in een groots avontuur wanneer een plaatselijke boerderij in Patchwork, Montana wordt aangevallen door een groep beruchte bandieten. Sam gaat op pad om deze bandieten met alle mogelijke middelen voor het gerecht te brengen en de gijzelaar die ze hebben meegenomen te redden. Maar op zijn reis, op zoek naar de mysterieuze motieven van degenen die hij achtervolgt, belandt Sam in een andere wereld overspoeld met prehistorische wezens en nu moet hij vechten voor zijn leven om terug te keren naar zijn wereld.

Son and Bone verschijnt normaal later dit jaar voor...
PlayStation maakt toevoegingen Plus-catalogus voor deze maand bekend
  • 0
  • 0
Nadat we een geweldige start kenden met de maandelijkse PlayStation Plus-games, werd gisteren op de PlayStation-blog opnieuw een sterke line-up aangekondigd van games die volgende week de PlayStation Plus-catalogus zullen vervoegen. Deze titels zijn te downloaden vanaf dinsdag 16 januari en de grote blikvangers zijn waarschijnlijk de remake van Resident Evil 2 en Tiny Tina’s Wonderlands – Next-Level Edition. Hieronder vind je alvast de volledige lijst en meer info over de verschillende titels kan je steeds terugvinden op de blog.

PlayStation Plus Extra​

  • Tiny Tina’s Wonderlands - Next-Level Edition (PS4, PS5)
  • Resident Evil 2 (PS4, PS5)
  • Hardspace: Shipbreaker (PS5)
  • LEGO City Undercover (PS4)
  • Just Cause 3 (PS4)
  • Session: Skate Sim (PS4, PS5)
  • Shadow Tactics: Blades of the...
Druski neemt je mee naar het paradijselijke Hawaï uit Like a Dragon: Infinite Wealth
  • 0
  • 0
SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio hebben samengewerkt met komiek en acteur Druski aan een nieuwe live-actiontrailer voor Like a Dragon: Infinite Wealth, een van de videogames van 2024 waar reikhalzend naar wordt uitgekeken. Laat Druski je gids zijn naar prachtige stranden en de duistere kant van het paradijs in deze aanstaande grootse RPG.

Twee uit het leven gegrepen helden samengebracht door het lot, of misschien wel door iets meer sinisters… Ichiban Kasuga is een niet te stoppen underdog die meer dan eens uit een absoluut dieptepunt omhoog wist te klimmen en Kazuma Kiryu is een gebroken man die tegen zijn laatste dagen aankijkt. Ervaar unieke, dynamische en snelle RPG-gevechten waarin het strijdtoneel je wapen wordt en alles geoorloofd is. Leef je uit in Japan en ontdek alles wat Hawaï te bieden heeft in een avontuur dat zich uitstrekt over de hele Stille Oceaan.

De nieuwste game uit de Yakuza-serie, Like a Dragon: Infinite Wealth, komt 26 januari 2024 uit voor PlayStation 5...
War Hospital nu verkrijgbaar
  • 0
  • 0
NACON en Brave Lamb studio releasen vandaag met veel plezier War Hospital, de management-game waarin je een veldhospitaal moet beheren tijdens de Eerste Wereldoorlog. Deze game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

War Hospital doet niet alleen een beroep op je strategisch denken maar ook op je menselijkheid. Het is namelijk jouw taak om met behulp van schaarse bronnen zoveel mogelijk levens te redden, terwijl je personeel aanstuurt dat is overweldigd door de gruwelen van de oorlog. Je speelt de rol van een Britse legerarts die opdracht krijgt een veldhospitaal te beheren in een fictief stadje in Noord-Frankrijk. Maak de best mogelijke beslissingen onder de slechtst denkbare omstandigheden, leid een constante stroom patiënten in goede banen, verbeter je faciliteiten, stuur je scouts uit om nieuwe overlevingsmogelijkheden te ontdekken en houd je staande tegenover je grootste vijand: het onverwachte. In War Hospital worden je morele principes op de proef...
Netflix dropt nieuwe trailer van 3 Body Problem
  • 0
  • 2
Het belooft opnieuw een sterk jaar te worden op vlak van televisieseries. Zo krijgen we bijvoorbeeld het nieuwe seizoen van True Detective, het langverwachte "vervolg" op Band of Brothers, Masters of the Air, een nieuwe adaptatie van Shogun en een verfilming van Fallout. Eentje die zeker op je radar hoort te staan is 3 Body Problem. Dit is de nieuwe serie van het duo achter Game of Thrones, David Benioff en D.B. Weiss, en is gebaseerd op de gelijknamige intrigerende en uitdagende sciencefictionroman van Cixin Liu, die het eerste deel van zijn Remembrance of Earth's Past-trilogie vormt. Hierin bereidt de mensheid zich voor op een confrontatie met een technologisch superieur buitenaards ras. De roman werd ook gelauwerd voor de manier waarop het reflecteert over de Chinese geschiedenis, iets dat minder het geval lijkt te zijn voor deze adaptatie.

3 Body Problem zal te zien zijn op Netflix vanaf 21 maart.

MSI introduceert de Claw A1M
  • 1
  • 1
Na Steam, Asus, Lenovo en Logitech, brengt binnenkort ook MSI haar eigen gaming handheld op de markt. Dit toestel, dat de naam MSI Claw A1M kreeg, werd vannacht alvast voorgesteld tijdens CES 2024. De nieuwe handheld wordt aangedreven door de recentelijk aangekondigde Intel Meteor Lake Core Ultra-processor en zal beschikbaar zijn in drie modellen binnen de prijsklasse van $699 tot $799. Het instapmodel wordt geleverd met een Intel Core Ultra 5-processor en 512GB opslag.

MSI positioneert de Claw als een krachtige handheld voor gaming, dankzij de nieuwe Intel-processor die Intel's XeSS upscaling technologie ondersteunt, wat volgens MSI moeiteloos spelen van "AAA-titels" mogelijk maakt. De handheld heeft ook een indrukwekkende 53Wh batterij, die naar verluidt de grootste in zijn klasse is en twee uur batterijduur verzekert, zelfs bij het spelen van grafisch intensieve games. Het koelsysteem heeft dan weer luchtopeningen die 50 procent groter zijn dan die van concurrenten.

Ondanks...
Terug
Bovenaan