BeyondGaming

"The Munsters" zijn terug in een reboot van Rob Zombie
  • 0
  • 0
Lily, Herman, Eddie, Marilyn en Grandpa, deze namen horen bij één familie: The Munsters. Deze Amerikaanse sitcom werd uitgezonden van 1964 tot 1966 en draait om het leven van een familie monsters. Hoewel de serie maar twee seizoenen werd uitgezonden - 70 afleveringen - zijn herhalingen hiervan nog steeds te zien en ook de merchandise van deze serie is nooit weg geweest. De serie heeft gelijkenissen met The Addams Family en werd ook bijna op hetzelfde moment uitgezonden. Het grootste verschil is dat The Munsters bijna allemaal monsters zijn, die zoals een gewone familie proberen te functioneren, terwijl The Addams Family voornamelijk (morbide) mensen zijn, met een paar monsters.

Rob Zombie had al geruime tijd interesse in een reboot van deze satire. Rob Zombie is vooral bekend om zijn muziek, maar heeft ook zijn weg als regisseur gevonden en maakte enkele horrorklassiekers zoals Halloween en House of 1000 Corpses. The Munsters-reboot is door Zombie geschreven en...
Cuphead-DLC getoond op Summer Game Fest
  • 0
  • 0
Ook voor de aankomende Cuphead-DLC werd er tijd gemaakt op het Summer Game Fest. De game die voornamelijk uit pittige baasgevechten bestaat, krijgt eind deze maand, bijna vijf jaar na de release van de game, een eerste brok downloadbare content met de naam The Delicious Last Course (kortweg Cuphead: The DLC). Die downloadbare content belooft meer van de heerlijke gameplay die Cuphead is.

De video toont gameplay van de Cuphead-uitbreiding. Daarin zie je Ms. Chalice aan het werk tegen een nieuwe baas. Deze dame is een nieuw speelbaar personage en je kunt je hierbij verwachten aan enkele nieuwe moves. Cuphead: The Delicious Last Course verschijnt op 30 juni voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

Broekje plas met lanceringstrailer van The Quarry
  • 0
  • 1
Hoewel ik niks van The Callisto Protocol moet weten wegens te eng, ga ik me toch wagen aan The Quarry. De vorige drie games van ontwikkelstudio Supermassive Games, allen deel van de The Dark Pictures Anthology, wisten me wel te smaken. Ik ben dus benieuwd wat The Quarry te bieden heeft. Het belooft alleszins al een stuk enger te worden dan bijvoorbeeld Man of Medan en House of Ashes, en daar ben ik eigenlijk niet volledig klaar voor.

Ik zal me dus moeten vermannen, al helpt onderstaande trailer daar niet echt bij. Moet ik eerlijk bekennen dat er een paar druppeltjes hun weg naar beneden hebben gevonden? Laat jullie dat echter niet tegenhouden en geniet ten volle van The Quarry; een game waarin elke keuze ontzettend belangrijk is. Zo belangrijk dat het leven van de diverse personages er zelfs van afhangt. Veel succes!

Overleef de verste uithoeken van Mars in Fort Solis
  • 0
  • 0
Wie met de remake van Dead Space, The Callisto Protocol en Aliens: Dark Descent nog niet voldaan zal zijn op het vlak van ruimtehorror, kan alvast uitkijken naar de nieuwe game van de recent opgerichte ontwikkelaar Fallen Leaf Studio. Zij kondigden gisteren tijdens het Summer Games Fest Fort Solis aan, een thirdperson sciencefiction horrorgame die zich afspeelt op Mars. Hier reageert ingenieur Jack Leary op een routine alarm, maar bij aankomst in het slapende Fort Solis wordt hij ongerust door het gebrek aan personeel op de basis. Naarmate de nacht langer wordt beginnen de gebeurtenissen zich te ontrafelen en uit de hand te lopen. Het mysterie van waar Fort Solis voor was opgericht begint zich af te tekenen, samen met de bemanning. Kan Jack ontsnappen met wat hij heeft ontdekt en nog belangrijker, zijn leven?

Wat het spel nog interessanter maakt naast het verhaal en de setting, is dat Fort Solis kan rekenen op het stemmenwerk van niemand minder dan iconisch stemacteur Troy Baker...
Ontdek alle nieuwigheden van Nacon op 7 juli
  • 0
  • 1
Nacon Connect, Nacons jaarlijkse online-conferentie, vindt dit jaar plaats op 7 juli. De conferentie krijgt bovendien een heel nieuwe vorm, met nog meer content voor gamers.

De conferentie is dit jaar uitgebreid met twee pre-show- en post-show-sessies die worden gehost door beroemde influencers. Tijdens de conferentie worden diverse grote projecten aangekondigd, nieuwe trailers en exclusieve gameplaybeelden onthuld, en nieuwe accessoires geïntroduceerd.

Wie meer wilt weten over hun nieuwe hardware en aankomende Nacon-titels zoals Steelrising, The Lord of the Rings: Gollum, RoboCop: Rogue City, Test Drive Unlimited: Solar Crown en wie weet zelfs enkele onaangekondigde games, tunet best in op Nacons officiële YouTube- of Twitch-kanaal op 7 juli om...
Nieuwe trailer toont co-op voor Outriders Worldslayer
  • 0
  • 0
Square Enix onthulde tijdens Geoff Keighley’s Summer Game Fest de co-op trailer van Outriders Worldslayer. Daarnaast werd aangekondigd dat op 10 juni een nieuwe aflevering van de Outriders Broadcast wordt uitgezonden om 20:45. De intense actie op Enoch wordt volgens de uitgever naar een hoger niveau getild wanneer deze in co-op wordt beleefd. Dankzij het drop-in/drop-out-systeem kan een tweede speler wanneer hij of zij maar wil in de game springen. Beleef de nieuwe omgevingen, vijanden en features van Outriders Worldslayer in single player of samenwerkend met je vrienden.

Spelers kunnen uitkijken naar alle details over de Worldslayer-endgame en progressiesystemen voor de lange termijn. Daarnaast worden gameplaybeelden getoond die een nadere blik bieden op de krachtige vijanden en even gestoorde als prachtige wapens en uitrusting die Outriders Worldslayer voor spelers in petto heeft.

Guile gooit familiale Sonic Booms in nieuwe Street Fighter 6-trailer
  • 0
  • 1
Leed jij ooit een nederlaag wanneer je het tegen een Guile-speler moest opnemen, dan doet "Go home and be a family man!" misschien een belletje rinkelen. Een uiterst herkenbare citaat die in quasi iedere Street Fighter-iteratie belandde, en wie weet keert deze uitspraak zelfs in het zesde deel terug! De inmiddels afgelopen Summer Game Fest startte met een trailer voor Street Fighter 6, waarin de patriottische soldaat onder andere zijn haar kamt op een nagelnieuwe locatie. Bovendien kun je Sonic Booms, Flash Kicks en een resem andere manoeuvres (zoals z'n voormalige V-Skill en V-Trigger uit Street Fighter V) in het onderstaande filmpje in beweging zien, terwijl je via de officiële PlayStation Blog een handvol informatieve details over zijn scherpe vechtstijl kunt lezen.

Capcom heeft de smaak dus te pakken als je achteraf bekijkt hoeveel aspecten ze op korte tijd uit de doeken deden...
Bekijk Monkey. D. Luffy en de Straw Hat Crew in actie in nieuwe One Piece Odyssey-trailer
  • 0
  • 1
De aankomende One Piece-RPG voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc kreeg gisterenavond een nieuwe trailer waarin we zien hoe Monkey. D. Luffy en zijn Straw Hat Crew schipbreuk lijden op het legendarische eiland Waford, waar ze de energieke Adio en de zwijgzame Lim ontmoeten, twee nieuwe personages die ontworpen zijn door One Piece-bedenker Eiichiro Oda en hun debuut maken in One Piece Oddysey. Fans krijgen een glimp te zien van de prachtige eilandomgeving van het spel als onderdeel van een compleet nieuwe reis die een origineel verhaal bevat dat geworteld is in de canon en spannende gameplay die spelers de controle geeft over hun favoriete personages.

One Piece Oddysey transporteert de Straw Hat Crew naar een mysterieus nieuw eiland waar ze op quests gaan en het opnemen tegen machtige vijanden en enorme, raadselachtige eindbazen in spannende turn-based gevechten. In het spel kunnen spelers vrij kiezen om in de huid te kruipen van een van de negen favoriete...
Betreed vanaf 16 juni al knallend de hemel in Neon White
  • 0
  • 0
Annapurna is een naam met een uiterst respectabele reputatie in de filmindustrie, en ook hun videogame-afdeling slaagt er herhaaldelijk in om (als uitgever) opvallende projecten te signeren. Neon White van visionair Ben Esposito (Donut County) en het team bij Angel Matrix is één van zulke vondsten, want samen bedachten ze een beloftevolle First-Person Shooter met stijlvolle esthetica en razendsnelle actie. Als speler kruip je in de huid van een gemaskerde huurmoordenaar die rechtstreeks uit de hel werd geplukt en tevens één laatste kans voor aflossing krijgt, om zo alsnog toestemming te krijgen om de hemel binnen te stappen. Allerlei monsters verslaan - en tevens hun vaardigheden gebruiken door middel van kaarten die je verdient - staat dus op het menu, maar andere huurmoordenaars hebben net hetzelfde doel voor ogen. Het verhaal laat echter toe om gesprekken met deze zogenaamde concurrenten te voeren, zodat je meer kunt ontdekken over hun afkomst, of waarom de protagonist het...
Naughty Dog geeft sneak peeks voor The Last of Us Factions en de TV-serie vrij
  • 0
  • 0
Naughty Dog's meest recent franchise groeide door de jaren heen uit tot een gigantisch succes, waardoor zowel deze developers als uitgever Sony nauwelijks twijfelden om ondertussen een remake van Part I voor te bereiden, welke je vanaf 2 september 2022 voor PlayStation 5 in de wacht kunt slepen. Een PC-port zullen ze overigens op een latere datum klaarstomen. Beide firma's legden nieuws hieromtrent op tafel tijdens de Summer Game Fest, maar Naughty Dog's Neil Druckmann betreedde eveneens het podium van dit evenement om vervolgens extra informatie over hun toekomstige projecten aan te bieden.

Laat ons alvast beginnen met de TV-serie, welke exclusief op de streaming service HBO Max zal uitgezonden worden. Jammer genoeg blijft men nog even geheimzinnig, want de man in kwestie overhandigde...
Remake van The Last of Us Part I infecteert PS5 vanaf september; PC volgt later [UPDATE]
  • 1
  • 1
Oudere horror-games die een remake ontvangen waarmee ontwikkelaars vervolgens modernere hardware benutten? Niet alleen Dead Space van Electronic Arts en Resident Evil 4 van Capcom zullen op korte tijd van zulke behandelingen genieten, want ook Naughty Dog doet officieel mee! Wellicht planden de betrokken partijen om deze fraaiere versie - welke niet te vergissen is met de remaster uit 2014 - tijdens de Summer Game Fest aan te kondigen, want zowel een trailer als extra informatie omtrent de remake verscheen plots op...
Uitgever Annapurna Interactive houdt volgende maand een showcase
  • 1
  • 1
De komende dagen en weken wordt het druk op vlak van gaming gerelateerd nieuws. Momenteel is het Summer Game Fest aan de gang en wordt de ene trailer na de andere op ons losgelaten, terwijl we ook getrakteerd worden op allerhande releasedata van de nieuwste games. Ook volgende maand mogen we ons aan nieuwe bekendmakingen en meer verwachten, want uitgever Annapurna Interactive maakte bekend dat het op 28 juli een showcase houdt.

Vorig jaar startte het bedrijf met het geven van showcases en gezien het succes doet het dat dit jaar opnieuw. De show is op 28 juli te volgen vanaf 21 uur. Onderstaande trailer geeft je alvast een voorproefje van wat je in de nabije toekomst kunt verwachten. Enkele van hun games werden goed ontvangen door het publiek, waaronder What Remains of Edith Finch, The Artful Escape en I Am Dead. Binnenkort mogen we onder andere Neon White en Stray verwachten.

Nightwing steelt de show in Gotham Knights-trailer
  • 0
  • 0
De makers van Arkham Origins zijn binnenkort terug met een nieuw spel: Gotham Knights. Hierin is Batman dood en hebben vier helden zijn taak overgenomen om Gotham City te behoeden van het kwaad. Zowel Batgirl, Red Hood als Robin geven het beste van zichzelf om de stad te beschermen. Ook Nightwing maakt deel uit van het kwartet en het is laatstgenoemde held die nu met de aandacht gaat lopen. Hij heeft namelijk een trailer te pakken waarin zijn kunsten worden getoond.

Gotham Knights verschijnt op 25 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. De oudere generatie consoles wordt overgeslagen, wat de game alleen maar ten goede kan komen. Slaag jij er vanaf eind oktober in om te doen wat er van je wordt verwacht?

Nieuwe trailer toont meer van Call of Duty: Modern Warfare II
  • 0
  • 0
Enkele dagen geleden werd al het een en ander getoond van Call of Duty: Modern Warfare II. Vandaag werd de shooter van ontwikkelaar Infinity Ward nog wat extra in de verf gezet tijdens het Summer Game Fest. Uitgever Activision publiceerde een trailer waarin eindelijk wat gameplay te zien is. Meer dan zeven minuten aan spanning en actie wachten op je in onderstaande video. Call of Duty: Modern Warfare II verschijnt op 28 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Iconische personages zoals captain Price, Gaz, Ghost en Soap zullen terug aanwezig zijn.

Nieuwe The Callisto Protocol-video's zijn niet goed voor je hart
  • 3
  • 1
Tijdens het Summer Game Fest zijn twee nieuwe video's van The Callisto Protocol gepubliceerd. Eentje toont een uitgebreide trailer, de ander een pak gameplay waarvan het haar op je rug gaat rechtstaan. Vanaf 2 december kun je weer aan het griezelen gaan met de nieuwe game van de bedenker van Dead Space. Dat alleen al belooft veel goed voor de fans, en ik weet daarbij persoonlijk één ding: skippen die handel!

Binnenkort kun je Xbox-games spelen zonder console op je Samsung-tv
  • 0
  • 2
Ja, je hebt de titel goed gelezen. Microsoft heeft via zijn website aangekondigd dat je binnenkort kunt gamen op je Samsung smart-tv zonder dat je een Xbox-console in huis moet hebben. Nog deze maand, op 30 juni om precies te zijn, zal de Xbox-app beschikbaar zijn op Samsung-televisietoestellen. Ook de Smart Monitor-series vallen onder de beschikbaarheid.

Hierdoor kun je via Game Pass games naar je televisie streamen zonder dat je daarvoor een console in huis moet hebben. Nu is hetzelfde ook al mogelijk met smartphones, tablets en pc's. Meer dan honderd spellen zullen beschikbaar zijn, allen onderdeel van Xbox Game Pass Ultimate. Je hebt uiteraard deze maandelijkse abonnementsdienst nodig om ervan te kunnen profiteren.

Goat Simulator 3 aangekondigd
  • 0
  • 0
Nee, dit is geen grap. Tijdens het Summer Game Fest 2022 presenteerden Coffee Stain Publishing, Coffee Stain North en Koch Media met trots het langgevreesde vervolg op de wereldwijde ergernis ‘Goat Simulator’. Goat Simulator 3 verschijnt dit najaar voor Xbox Series X|S, PlayStation 5 en de Epic Games Store voor pc.

Dit vervolg op Goat Simulator uit 2014 laat spelers een heel nieuw avontuur beginnen, wederom met Pilgor de geit. Deze geit heeft dit keer een heel nieuwe omgeving ontdekt op het uitgestrekte sandbox-eiland San Angora, een plek met mysteries en chaos om elke hoek. Spelers zijn vrij om hun eigen weg over dit eiland te vinden en de geheimen ervan te ontsluieren, of, nou ja, gewoon alles wat ze zien te slopen. Dit is tenslotte een Goat Simulator.

Deze nieuwe generatie van geitsimulatie biedt alles wat je je als simulatiefan maar kunt wensen: geiten, geiten met hoeden, geiten met hoeden die op andere geiten rijden, en meer. Daarnaast zijn er onnatuurlijke rampen, geheime...
JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R krijgt tijdelijke demo volgende week
  • 0
  • 0
Zoals we eerder al berichtten, verschijn op 2 september JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R en in aanloop naar deze release krijgt het spel volgende week een early acces-demo voor PlayStation 5 en PlayStation 4. De demo zal te spelen zijn van 16 juni tot en met 22 juni.

De demo dient zoals verwacht vooral om de online modus en het netwerk te testen. Hiervoor zal je aan de slag kunnen gaan in de online multiplayermodus, alsook de trainingmodus om je gevechtskunsten te oefenen. De vier speelbare personages die je zal kunnen gebruiken in de demo zijn Jonathan Joestar, Jotaro Kujo, DIO, and Jolyne Cujoh.

Flashback 2 verschijnt deze winter
  • 0
  • 0
Wie herinnert zich nog de sciencefiction pc-klassieker Flashback uit 1992? Indien dit niet het geval was, kan je uiteraard altijd de remaster uit 2018 eens checken. De reden waarom je dit zou willen doen, is omdat tijdens het Summer Game Fest geheel onverwacht Flashback 2 werd aangekondigd. Het spel, dat wordt ontwikkeld en uitgegeven door Microids in samenwerking met de originele bedenker van het spel, Paul Cuisset, en zijn team, verschijnt deze winter voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Hieronder kan je alvast een eerste teaser trailer van Flashback 2 ontdekken.

Roguelite shooter Witchfire aangekondigd
  • 1
  • 0
Ontwikkelaar The Astronauts (The Vanishing of Ethan Carter) heeft tijdens het Summer Game Fest aangekondigd dat hun roguelite shooter, Witchfire, later dit jaar in Early Access zal verschijnen als een Epic Games Store-exclusive. De aankondiging werd gedaan met een nieuwe trailer van Witchfire waarin je kan genieten van aangrijpende first-person gunplay in een adembenemend donker fantasy-terrein. In Witchfire woedt een dodelijke oorlog tussen machtige heksen en de Kerk. In deze alternatieve realiteit zijn heksen een niet te onderschatten gevaar, maar dat geldt ook voor de heksenjager. De spelers worden bewapend door tovenaars van het Vaticaan en hanteren een onvoorstelbaar arsenaal aan wapens en verboden magie om namens hun duistere weldoeners de strijd aan te binden met duistere verschrikkingen.

Witchfire is gebouwd in de Unreal Engine 4 en beschikt over AAA-graphics, ondanks dat het spel gemaakt is door een indieteam van slechts negen mensen. Spelers verkennen prachtige, semi...
Terug
Bovenaan