Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Filmreview: Turning Red
  • 7
  • 4
Met Disney+ is het elke maand wel eens feest, want elke keer opnieuw verschijnt er wel een toffe film of serie. Of het nu van Marvel, Star Wars, Pixar of Disney zelf is. Later deze maand wordt bijvoorbeeld Pixars Turning Red aan de streamingservice toegevoegd en ik kreeg de film in première te zien. Pixar-films worden in veel gevallen de hemel in geprezen, maar is dat voor Turning Red ook het geval? Je komt het te weten in deze review.
Camp Cretaceous Dinosaur Pack voor Jurassic World Evolution 2 nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Vandaag is het 8 maart en dat betekent dat Frontier Developments een nieuw DLC-pakket uitbrengt voor Jurassic World Evolutio 2. Dit in de vorm van het Camp Cretaceous Dinosaur Pack. Zoals de naam doet vermoeden, is deze DLC gebaseerd op de populaire Netflix-serie Jurassic World: Camp Cretaceous. In deze downloadbare content krijg je niet enkel twee gloednieuwe dino's, maar ook twee variaties op reeds bestaande dinosaurussen. Daarnaast bevat het pakket ook acht nieuwe skins. Onderstaande lancerinstrailer laat je alvast kort zien wat je van deze downloadbare content kunt verwachten.

DLC voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga onthuld
  • 1
  • 0
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga moet nog verschijnen, maar TT Games en Warner Bros. hebben aangekondigd dat het spel downloadbare content zal krijgen. De Season Pass zal uit maar liefst zeven DLC-pakketten met speelbare personages bestaan, waaronder zowel de bekende sterkhouders als personages die niet in een van de negen films voorkomen.

Vanaf de release van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, op 5 april, zijn de The Mandalorian Seizoen 1- en de Solo: A Star Wars Story-personagepakketten beschikbaar voor kopers van de Character Collection en zijn daarnaast ook los verkrijgbaar. Het The Mandalorian Seizoen 1-personagepakket bevat de Mandalorian en de (niet-speelbare) Grogu, Greef Karga, Cara Dune, IG-11 en Kuiil. Het Solo: A Star Wars Story-personagepakket bevat Han Solo (jong), Chewbacca (jong), Lando Calrissian (jong), Qi’ra, Tobias Beckett en Enfys Nest.

Ook het Classic Characters- en het Trooper-pakket zijn beschikbaar vanaf het moment van lancering. Het Classic...
Prime Matter toont nieuwe trailer van RPG Dolmen
  • 0
  • 0
Prime Matter en Massive Work Studio kondigen met trots aan dat Dolmen, de third-person action role playing game met volgens hen een unieke kosmische horror sciencefiction-setting, vanaf 20 mei 2022 verkrijgbaar zal zijn. Dolmen komt naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Vandaag is ook een nieuwe trailer uitgebracht, waarin de co-op en multiplayermodi te zien zijn. Spelers kunnen het samen opnemen tegen eindbazen, aangezien spelers voor elk eindbaasgevecht kunnen instappen. Een speciale Day One Edition zal ook beschikbaar zijn, met een unieke set Rebel Armour en wapens.

Dolmen speelt zich af in een sciencefiction-universum waarin de mensheid meerdere sterrenstelsels gekoloniseerd heeft, en ze gebruik maken van genetische manipulatie om zich te beschermen tegen de gevaarlijke omstandigheden. Je speelt op een verre planeet, Revion Prime, terwijl je probeert de mysteries van een buitenaards ras, corrupte bedrijven en onbekende dimensies te...
Review: Kurio TAB Ultra 2
  • 5
  • 0
Kinderen worden via het internet op alle mogelijke manieren belaagd en zijn in veel gevallen niet bewust van het gevaar. Toen ik de vraag kreeg of ik de Kurio TAB Ultra 2 wou reviewen, stemde ik in. Dat ik twee kinderen heb die soms een uurtje slijten op hun iPad, heeft daar uiteraard iets mee te maken. Ik vertel je graag over mijn ervaring met de Kurio TAB Ultra 2 in deze review.
Pak details over next-gen versie GTA V en GTA Online gelost
  • 5
  • 0
Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto Online werden in 2013 uitgebracht voor PlayStation 3 en Xbox 360 en binnenkort zijn de PlayStation 5 en Xbox Series X|S aan de beurt. Rockstar heeft nu enkele details gedeeld, waaronder over hoe je je progressie kunt meenemen naar de next-gen versie van het spel eens het spel op 15 maart voor die consoles verschijnt.

Deze nieuwe versies van GTAV en GTA Online voegen volgens Rockstar high-end pc-beelden toe aan de console-ervaring met nieuwe grafische modi met een resolutie tot 4K, een framerate tot zestig frames per seconde, verbeterde texture-kwaliteit, HDR-opties en ray tracing. Daarnaast maken ze gebruik van de technische vooruitgang van de nieuwste consolehardware voor snellere laadtijden, meeslepende 3D-audio, ondersteuning voor platformspecifieke functies en meer.

Grafische instellingen
Je kunt in Grand Theft Auto V kiezen uit drie nieuwe grafische instellingen om je spelervaring aan te passen aan wat voor jou het belangrijkst...
John Romero brengt eerste DOOM 2-level uit om Oekraïne te steunen
  • 0
  • 3
Een of andere gevaarlijke zot met een Russisch klinkende naam speelt een gevaarlijk spelletje en daar is Oekraïne nu het slachtoffer van. Heel wat bedrijven en initiatieven zorgen voor inkomsten voor de mensen uit Oekraïne en ook John Romero, mede-oprichter van id Software en DOOM-ontwerper, draagt zijn steentje bij. Hij heeft een nieuw level uitgebracht voor DOOM 2 met de naam One Humanity. Aanschaffen kost vijf euro en alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar humanitaire doelen om Oekraïne te helpen.

Het level is via de website van John Romero te kopen. Hierbij wordt een .wad-bestand gedownload samen met een readme-bestand en wat extra moddata. Dit nieuwe level is het eerste van John Romero sinds de release van het spel in het jaar 1994.

Destiny 2's nieuwste raid in trailer te zien
  • 0
  • 0
Bungie lanceert op 5 maart de nieuwe raid ‘Vow of the Disciple’ in Destiny 2. Spelers proberen een duister geheim te ontdekken in het Piramide-schip dat in de onheilspellende moerassen van Savathûn’s Throne World ligt. Teams over de hele wereld gaan aankomende zaterdag proberen om als eerste de raid uit te spelen in een World First Raid Race.

Raids zijn pinnacle-activiteiten voor zes personen in Destiny 2. Fireteams over de hele wereld maken zich op voor hun kans op de World First-titel en de kampioenschapsriem. Terwijl fireteams de raid proberen uit te spelen, kunnen fans online meekijken. Meer informatie is beschikbaar op de officiële website.

Spelers die graag mee willen doen aan de World First Raid Race moeten rekening houden dat in de eerste 24 uur de Contest Mode actief is. Dit houdt in:
  • Contest Mode is 24 uur actief en schaalt iedere speler 20 power levels beneden elke encounter.
  • Power verkregen via het artifact is...
Rebellion deelt details over Zombie Army 4: Dead War voor Nintendo Switch
  • 0
  • 0
Rebellion, de ontwikkelaar van de Zombie Army-reeks, heeft details bekendgemaakt van de Nintendo Switch-versie van Zombie Army 4: Dead War. Zo kondigt het bedrijf aan dat de game vanaf 26 april beschikbaar is voor Nintendo Switch en dat spelers kunnen rekenen op verbeterde besturing waarbij spelers de gyroscoop kunnen gebruiken om verfijnder te richten. Ook je Steam-opslagdata zou je kunnen gebruiken op Nintendo Switch, waardoor je kunt verder spelen op Switch waar je op pc was gebleven. Daarnaast zal het spel dynamische resolutie bevatten, waardoor een 'soepele' ervaring bij dertig frames per seconde wordt gegarandeerd.

Zombie Army 4 wordt ontwikkeld door Rebellion North en geeft je zonder compromissen de gestoorde chaos en bloederigheid die je verwacht van een game uit deze ijzingwekkende serie. Met ondersteuning voor twee tot vier spelers in zowel de lokale draadloze als online modi is Zombie Army 4 een geweldige game om samen te spelen.

De Nintendo Switch-versie ondersteunt...
Razer introduceert eerste 60%-toetsenbord met analoge switches
  • 0
  • 0
Razer introduceert de nieuwe Huntsman Mini Analog. Dit is het eerste compacte 60%-toetsenbord op de markt met gepatenteerde Analog Optical Switches van Razer. Hiermee ervaren gamers volgens de fabrikant meer precisie, prestaties en controle in een klein, draagbaar formaat.

De Huntsman Mini Analog is voorzien van Razer Analog Optical Switches en biedt meer controle tijdens het gamen. Zo kunnen gebruikers presets instellen waarmee de gevoeligheid van de analoge switches kan worden aangepast. Daarnaast kunnen digitale/analoge inputs dubbel worden gemapt. Hierdoor kunnen gamers bijvoorbeeld in racegames subtiel gas geven of bijsturen. Ook kunnen ze twee functies aan één toets toewijzen, afhankelijk van hoe hard de toets wordt ingedrukt, zodat ze in een FPS zowel kunnen lopen als sprinten met één toets.

Om de duurzaamheid van het toetsenbord te verhogen, is de Huntsman Mini Analog voorzien van Doubleshot PBT keycaps. Deze hebben een duurzame, getextureerde afwerking en behouden hun...
Bordspelreview: Wonderboek
  • 0
  • 4
Ik heb een zwak voor mooie spellen. Net om die reden, en dat was eigenlijk ook de enige, stond Wonderboek al enige maanden op mijn wishlist. Het bordspel werd vorig jaar uitgebracht door dV Giochi en rond de feestdagen kwam 999 Games over de brug met een Nederlandstalige editie. Bij spellen die ik met mijn twee kinderen kan spelen, prefereer ik het Nederlandstalige spel. Dat is vooral als er ook tekst op de kaarten staat, zoals het geval is bij Wonderboek. Na enkele spelletjes gespeeld te hebben, kan ik 999 Games ook uitdrukkelijk bedanken voor het opsturen van een exemplaar. Ze hebben goud in handen.
Turtle Beach kondigt Stealth 600 Gen 2 MAX- en Stealth 600 Gen 2 USB-headsets aan
  • 0
  • 0
Turtle Beach heeft vandaag de Stealth 600 Gen 2 MAX en Stealth 600 Gen 2 USB aangekondigd als jongste telg in hun serie draadloze gaming headsets. De Stealth 600 Gen 2 MAX biedt de mogelijkheid om te verbinden met nóg meer gaming consoles zoals de Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, Nintendo Switch of pc. De Stealth 600 Gen 2 MAX brengt ook de levensduur van de batterij naar nieuwe hoogtes met maar liefst 48+ uur speelduur per oplaadbeurt. De Stealth 600 Gen 2 USB biedt een geweldige draadloze gaming audio-ervaring met 24+ uur batterijduur. Deze verbeteringen worden geïntroduceerd naast het krachtige 3D spatial suround geluid en ongekende comfort waarmee de Stealth 600 sinds haar debuut één van de bestverkochte headsets werd.

“We hebben onze ultrapopulaire Stealth 600 Gen 2 herzien, zodat gamers met meer apparaten kunnen verbinden, langer speler en nog steeds het krachtige geluid, kristalheldere chats en zachte comfort ervaren wat het een best-seller maakt”, zegt Juergen Stark...
Doe mee met onze videospelquiz!
  • 3
  • 1
Elke maand presenteren we jullie twee quizzen. De algemene quiz gaat elke maand door, terwijl er voor de overige maanden wordt afgewisseld tussen enkele thematische quizzen, waaronder bordspellen en videogames. De eerste helft van de maand maart kunnen jullie deelnemen aan onze eerste videogamequiz.

Deze quiz bestaat uit tien vragen. Hoe sneller je een vraag correct beantwoordt, hoe meer punten je verdient. Antwoord je fout of te laat, dan krijg je het ronde aantal van nul punten. Mooi, toch? Veel succes alvast!

Deelnemen aan de quiz kan via volgende link: https://www.beyondgaming.be/quiz/videogame-quiz-maart.5/

ASTRO Gaming introduceert vernieuwde A10 Gen 2 Bedrade Gaming Headset voor PlayStation en Xbox
  • 0
  • 1
Niet enkel EPOS of Razer focussen op het gaming segment, ook Astro Gaming draagt z'n steentje bij. Zo maakt het bedrijf bekend dat het een vernieuwde versie van de A10 Gen 2 zal uitbrengen voor PlayStation en Xbox. Deze headset is vernieuwd ten opzichte van de originele A10 headset en biedt consistent comfort en superieure geluidskwaliteit in een veelzijdig ontwerp. Deze nieuwe bedrade headset, die vanaf de basis is gebouwd om je gaming-ervaring te verbeteren, is verkrijgbaar in vijf unieke kleurenopties, voor een vriendelijke prijs van € 59,99.

"We hebben de nieuwe A10 Gen 2 ontworpen als een lichtgewicht, betaalbare, duurzame gaming headset zonder in te leveren op stijl of veelzijdigheid," aldus Peter Kingsley, CMO bij Logitech G. "Met geavanceerde functies, zoals dynamische audio en multiplatform-ondersteuning, hoeven gamers die op zoek zijn naar een stijlvolle, duurzame headset voor een betaalbare prijs niet verder te zoeken."

De A10 Gen 2 levert volgens het...
De gamereleases van maart 2022
  • 6
  • 7
Een nieuwe maand betekent een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze special vind je de belangrijkste releases terug van deze maand. Onderstaande spellen staan garant voor uren spelplezier op eender welk platform dan ook.
Extra dino's op komst in Jurassic World Evolution 2: Camp Cretaceous Dinosaur Pack
  • 0
  • 0
Ontwikkelaar Frontier Developments kondigt vandaag aan dat het op 8 maart nieuwe downloadbare content uitbrengt voor Jurassic World Evolution 2. Dit in de vorm van het Camp Cretaceous Dinosaur Pack. Zoals de naam doet vermoeden, is deze DLC gebaseerd op de populaire Netflix-serie Jurassic World: Camp Cretaceous. In deze downloadbare content krijg je niet enkel twee gloednieuwe dino's, maar ook twee variaties op reeds bestaande dinosaurussen. Daarnaast bevat het pakket ook acht nieuwe skins. Onderstaande trailer toont je alvast wat je kunt verwachten.

Kirby laat zich gaan in nieuwe Kirby and the Forgotten Land-trailer
  • 0
  • 1
Kirby is terug van weggeweest. De roze bol speelt de hoofdrol in de game Kirby and the Forgotten Land die volgende maand, op 25 maart om precies te zijn, uitgebracht wordt voor Nintendo Switch. Nintendo publiceerde afgelopen week een korte trailer waarin je het roze figuurtje in actie ziet. Zo deinst hij er niet voor terug om 'vanalles en nog wat' in te slikken om de vorm ervan over te nemen.

Verwacht je met Kirby and the Forgotten Land aan een kleurrijke platformer die je niet enkel solo maar ook in co-op kunt spelen. Ook dat onderdeel, samen met de combat, komt aan bod in de trailer.

Tiny Tina toont wat ze kan in Tiny Tina's Wonderlands-trailer
  • 0
  • 0
Vandaag hebben 2K en Gearbox Software een nieuwe blik geworpen op de gameplay van Tiny Tina's Wonderlands. De nieuwe gameplay walkthrough toont twee Fatemakers die samenwerken voor wat co-op heldendaden onder de verraderlijke pieken van Mount Craw, een optioneel gebied in de game spel dat je een idee geeft van de omvang van de zones die je buiten de gebaande paden kunt vinden. Van begin tot eind zit de game boordevol actie.

Bovendien is de Tiny Tina's Wonderlands Game Guide bijgewerkt met een volledige lijst van always-on Class Feats, iconische Action Skills en passieve Skill Tree abilities voor alle zes de classes. Je begint je avontuur met het kiezen van een primaire class, maar het zal niet lang duren voordat je een secundair class slot verdient...
Bordspelreview: Meadow
  • 0
  • 5
De laatste dagen is het hier (lees: in Kaprijke) al mooi weer geweest. De zonnepanelen doen eindelijk terug waarvoor ze dienen, de vogels duiken weer op in de tuin op zoek naar heerlijke insecten en de kinderen vragen opnieuw om te gaan fietsen. Ikzelf noem Kaprijke het Knokke van het Meetjesland, maar velen vinden het een gehucht in het hol van Pluto. Ongelijk kan ik hen niet geven, want er zijn hier meer velden en weides dan huizen. Weides waarop vele dieren hun woonplaats hebben. Dieren die ook in het bordspel Meadow voorkomen.
ROCCAT kondigt nieuwe Kone XP-muis aan
  • 0
  • 0
ROCCAT, een merk van Turtle Beach, heeft aangekondigd dat het een nieuwe, geavanceerde muis uitbrengt. Voor de volledigheid plaats ik het persbericht integraal hier, want ROCCAT heeft veel te vertellen over de muis die we eind maart mogen verwachten.

Roccat, het bekroonde PC gaming accessoiremerk van Turtle Beach (Nasdaq: HEAR), kondigt vandaag met trots de gloednieuwe Kone XP PC gaming muis aan. De originele Kone was het allereerste product van ROCCAT en verscheen in 2007. Al snel werd het één van de best verkochte PC gaming muizen vanwege de uitstekende ergonomie. De nieuwe Kone XP is het resultaat van 15 jaar onderzoek en ontwikkeling, wat heeft geresulteerd in een toonaangevende multifunctionele gaming muis. De Kone XP is in alle opzichten een verbetering van haar voorgangers met minutieus geperfectioneerde ergonomie, baanbrekende 3D RGB verlichting, de ROCCAT Owl-Eye 19K DPI optische sensor en de bizar snelle Titan Optical Switches. Met 15 knoppen een 29 toewijsbare functies...
Terug
Bovenaan