Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Nieuwe trailer voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Totale Chaos
  • 0
  • 0
Enkele maanden geleden kregen we al de eerste beelden te zien van Teenage Mutant Ninja Turtles: Totale Chaos en vandaag bracht producent Paramount Pictures een nieuwe, actievolle trailer uit. Kenmerkend voor deze nieuwe animatiefilm is de unieke grafische stijl die wordt gebruikt. Teenage Mutant Ninja Turtles: Totale Chaos wordt op 9 augustus in de biscoop verwacht.

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April O’Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen.

Mattel en Milestone kondigen Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged aan
  • 1
  • 1
Mattel en Milestone onthullen vandaag Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged. Dit vervolg op Hot Wheels Unleashed verschijnt op 19 oktober 2023 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, en pc via Steam en Epic Games Store. Met gloednieuwe mechanics, omgevingen, soorten voertuigen en game-modes voert Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged de Hot Wheels-ervaring naar een hoger niveau, zodat spelers als nooit eerder van de arcade-fun kunnen genieten.

SOORTEN VOERTUIGEN, OMGEVINGEN EN GAMEPLAY-MECHANICS
Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged heeft bij de lancering meer dan 130 voertuigen, inclusief het debuut van motorfietsen en ATV’s. De categorieën Stock, Powered en Ultimate bieden gevarieerde voertuigen met nadruk op verschillende prestaties, terwijl spelers skill-points kunnen gebruiken om specifieke eigenschappen te verbeteren, zodat ze het perfecte voertuig voor hun eigen race-stijl samen kunnen stellen.

Hot Wheels Unleashed 2 -...
Blizzard deelt Diablo IV-feature: Van Liefde naar Haat
  • 0
  • 0
De release van Diablo IV loert om de hoek, maar we moeten nog heel even geduld uitoefenen. In afwachting van die langverwachte lancering, publiceerde Blizzard een feature. Deze deel ik dan ook graag integraal met jullie.

Op 6 juni komt Blizzard Entertainment met het langverwachte vervolg op de Diablo-serie: Diablo IV, beschikbaar op pc via Battle.net, Xbox en PlayStation.

In de duistere en verraderlijke wereld van Diablo IV ontvouwt zich een verhaal van liefde en verraad, dat de structuur van het Diablo-universum bepaalt. Creative Director Sebastian Stepien werpt een licht op de ingewikkelde relatie tussen Lillith en Inarius, twee sleutelfiguren wier verhaal de basis vormt voor het epische conflict in de game.

Lillith, de dochter van de Haat, en Inarius, de vijand van Lillith en een vroegere geliefde, delen een geschiedenis die door de eeuwen heen loopt. Lilliths rebelse aard en haar verlangen om los te komen van het eeuwige conflict bepalen haar karakter. Sebastian legt uit...
Blizzard deelt feature: Een helse rit: De weg naar Diablo IV
  • 0
  • 0
De release van Diablo IV loert om de hoek, maar we moeten nog heel even geduld uitoefenen. In afwachting van die langverwachte lancering, publiceerde Blizzard een feature. Deze deel ik dan ook graag integraal met jullie.

De populaire Diablo-serie maakt zijn langverwachte terugkeer met Diablo IV. Terwijl we reikhalzend de dagen aftellen tot 6 juni 2023, de dag waarop het helse meesterwerk wordt losgelaten op de gamewereld, is het tijd om ons te verdiepen in de totstandkoming van de nieuwe reeks.

Het Verhaal
In Diablo IV gaat het verhaal verder op de gebeurtenissen van Diablo III, voortbouwend op de conclusie van Diablo III. Het einde van Diablo III liet de wereld in een bepaalde staat achter, waarbij twee belangrijke plotlijnen cruciaal werden voor het vervolg van het verhaal. Ten eerste moest het lot van de Prime Evils, de machtige demonische wezens, worden aangepakt na de gebeurtenissen van Diablo III. Ten tweede richtte het verhaal zich op de jonge en veelbelovende...
RuneScape onthult nieuwe combat skill genaamd Necromancy
  • 0
  • 0
RuneScape heeft de langverwachte nieuwe combat skill Necromancy onthuld middels een gloednieuwe en ijzingwekkende trailer. De skill heet Necromancy en verandert het huidige gevechtssysteem van RuneScape. Met de nieuwe combat skill krijgen spelers de kans een nieuwe speelstijl te kiezen, onafhankelijk van de Combat Triangle-constructie die momenteel beschikbaar is in de MMORPG.

Necromancy is een van de belangrijkste updates voor RuneScape in 2023. Zowel huidige, terugkerende als nieuwe spelers worden meegenomen in een diepgaand met lore gevuld verhaal waarin ze hun innerlijke duisternis omarmen en deze oude gevechtskunst leren. Spelers ontketenen de ondoden en voeren oorlog tegen The First Necromancer in een reeks updates zodra het nieuwe RuneScape-seizoen begint. Ze vechten tegen angstaanjagende vijanden in heel Geilinor om hun Necromancy combat, rituelen en Runecrafting-skill te perfectioneren. Meer informatie over de Necromancy-skill wordt op woensdag 31 mei bekendgemaakt...
De Smurfen keren terug voor een nieuw avontuur
  • 0
  • 0
Enkele weken geleden werd bekendgemaakt dat De Smurfen hun eigen kartracegame zouden krijgen, maar daar blijft het niet bij. De Smurfen zullen niet alleen racen, maar vertrekken ook weer op avontuur in een nieuwe game die we komende zomer mogen verwachten. Uitgever van dienst is Microids, terwijl ontwikkelaar OSome Studio aan de wieg van The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone staat. De game wordt in oktober verwacht voor alle relevante platformen. Helaas werd er geen trailer gepubliceerd en moeten we het stellen met enkele screenshots. Die geven wel een beeld van wat we over enkele maanden mogen verwachten.

Potige Smurf heeft een nieuwe, revolutionaire uitvinding gemaakt: de SmurfoMix. Helaas ontbreekt er nog één onderdeel: de Green Stone. En jawel, deze ligt ergens in de buurt van Gargamel. De Smurfen plannen een missie om deze steen uit Gargamels laboratorium te stelen...
Razer introduceert Nommo V2-lijn
  • 0
  • 0
Razer heeft zijn nieuwste pc gaming-speakers gepresenteerd: De Nommo V2-lijn. Het topmodel, de Nommo V2 Pro combineert full-range speakers met een draadloze subwoofer, versterkt door THX Spatial Audio. Daarnaast hebben de speakers Razer Chroma RGB-verlichting aan de achterzijde. De serie omvat ook de Nommo V2 met een bekabelde subwoofer, en de Nommo V2 X voor een krachtige, minimalistische setup zonder subwoofer.

Nommo V2 Pro - De ultieme gaming-speakers voor meeslepende audio
De Nommo V2 Pro heeft volgens Razer toonaangevende kenmerken, waaronder full-range drivers van 3 inch met aluminium phase plugs die zorgen voor een natuurgetrouw...
Nieuwe uitbreiding voor Pokémon TCG aangekondigd!
  • 0
  • 0
The Pokémon Company International heeft de volgende uitbreiding van de populaire Pokémon Trading Card Game (TCG) bekendgemaakt: Scarlet & Violet—Obsidian Flames. Deze uitbreiding zal vanaf 11 augustus 2023 gelanceerd worden bij deelnemende winkels.

De aankomende uitbreiding Scarlet & Violet—Obsidian Flames introduceert Tera Pokémon ex met een veranderd type in de Pokémon TCG. Hierbij hebben bepaalde Tera Pokémon ex-kaarten een ander energietype. Zo krijgen Trainers te maken met Charizard ex van het type Darkness in plaats van zijn gebruikelijke type Fire en met Tyranitar ex van het type Lightning in plaats van zijn gebruikelijke type Fighting of Darkness. Tijdens aanvallen gebruiken Tera Pokémon ex met een veranderd type dezelfde energie als hun gebruikelijke type. Ze hebben echter een andere zwakte, die overeenkomt met hun veranderde type. Voor deze kaarten gelden dezelfde regels als voor normale Pokémon ex. Dit betekent dat uitschakeling een Tera Pokémon ex twee Prize-kaarten...
Nieuwe gameplaytrailer van Immortals of Aveum onthuld
  • 1
  • 0
Electronic Arts en Ascendant Studios hebben tijdens de PlayStation Showcase-livestream een gloednieuwe gameplaytrailer uitgebracht voor Immortals of Aveum, de single player first-person magic shooter die vanaf 20 juli verkrijgbaar is voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA App, Steam en Epic Games Store.. Deze spannende nieuwe trailer onthult meer over de epische strijd van Jak en de Order of the Immortals tijdens de Everwar tegen Sandrakk, de krijgsheer van Rasharn en zijn pantheon van kwaadaardige battle mages.

Spelers komen tijdens het spelen van Immortals of Aveum verschillende soorten vijanden tegen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en zwakheden. Van legioenen battle mages en krachtige bosses tot angstaanjagende fantasiebeesten en constructies. De game belooft uitdagende gevechten en epische ontmoetingen die de vaardigheden van zelfs de meest bekwame spelers op de proef stellen. Magie vormt de kern van zowel de aanval als verdediging tegen deze vijanden...
Destiny 2's nieuwste dungeon, Ghosts of the Deep, is nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Destiny 2's nieuwste dungeon heet Ghosts of the Deep en is vanaf nu beschikbaar. Het is de eerste dungeon in het jaar van Lightfall. In de nieuwe content worden spelers uitgedaagd om af te dalen naar de diepten van de methaanzee op de planeet Titan. Hier gaan ze de strijd aan met de Lucent Hive en op zoek naar wat er verloren is gegaan in de golven.

Er wachten nieuwe schatten op spelers die dapper genoeg zijn om in het diepe te duiken, waaronder een nieuwe armor-set en een nieuw Strand Exotic Trace Rifle. De nieuwe titel, Ghoul, kan ook worden vrijgespeeld. Guardians die Ghosts of the Deep vóór 22 augustus voltooien, kunnen een Dungeon Pin en Hoodie kopen in de Bungie Store via Bungie Rewards.

Spelers krijgen direct toegang tot de nieuwe dungeon door de Lightfall Dungeon Key te kopen voor 2.000 Silver of de Lightfall + Annual Pass editie te halen (die een heel jaar Destiny 2-content bevat). Het nieuwe seizoen genaamd...
Battlefield 2042 verplaatst het gevecht naar de Tsjechische wildernis
  • 0
  • 0
Electronic Arts en Dice hebben Battlefield 2042 Season 5: New Dawn onthuld. Het seizoen gaat op 7 juni van start en voegt heel veel nieuwe content toe aan de game, waaronder een gloednieuwe map, meerdere wapens, gadgets, quality-of-life-verbeteringen en honderd nieuwe Battle Pass-tiers. De content die invloed heeft op de core-gameplay is beschikbaar voor alle spelers als onderdeel van de niet-betaalde Battle Pass van Battlefield 2042. Spelers kunnen extra cosmetische items ontgrendelen via de premium Battle Pass. Eigenaars van een Year 1 Battle Pass ontvangen tijdens de eerste twee weken van Season 5 een Epic-skin en XP-booster als speciale beloning.

In Season 5 verplaatst de strijd zich naar Tsjechië, waar spelers het gevecht met elkaar aangaan op de nieuwe map Reclaimed. Op deze door Battlefield 4 geïnspireerde map bevindt zich een door de oorlog geteisterde, verwilderde en verlaten industriële faciliteit. Aangezien de strijd plaatsvindt op een geheime treinroute, moeten spelers...
Destiny 2’s Season of the Deep is nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Bungie heeft het nieuwe seizoen van Destiny 2, genaamd Season of the Deep, gelanceerd. Het nieuwe seizoen bevat onder andere nieuwe activiteiten, wekelijkse verhaalmissies, een gloednieuwe dungeon, nieuwe en bijgewerkte wapens en gear en Crucible-updates. Daarnaast werkt Bungie samen met PlayStation om iconische personages en werelden van meerdere studio's naar Destiny 2 te brengen.

In Season of the Deep keren spelers terug naar Titan om een vreemd signaal te onderzoeken dat onder de Methaanzee vandaan komt. Spelers die de Season Pass bezitten, krijgen toegang tot wekelijkse Deep Dive-missies, de seizoensactiviteit Salvage en een gloednieuwe Fishing-activiteit.
Aanstaande vrijdag om 19 uur lanceert een nieuwe dungeon. Guardians die klaar zijn om in het diepe te duiken vinden hier een nieuwe uitdaging en krijgen de kans om nieuwe schatten te bemachtigen. Dit is de eerste van twee dungeons die dit jaar worden...
Sony kondigt streaming handheld en draadloze oortjes aan
  • 7
  • 0
Een van de verrassingen van de PlayStation Showcase gisteren, was de aankondiging van een nieuwe gaming handheld. Helaas kan dit systeem, dat momenteel de naam Project Q krijgt, geen games op zichzelf draaien. Het toestel kan enkel worden gebruikt om PlayStation 5-games te streamen vanop de PlayStation 5. Project Q heeft een 8-inch LCD-scherm dat een resolutie tot 1080p met zestig frames per seconde aankan. Alle knoppen en functies van de DualSense draadloze controller, waaronder adaptieve triggers en haptische feedback, zijn aanwezig op het apparaat. Meer informatie hierover is er helaas nog niet. Zo is niet bekend wanneer we het toestel kunnen verwachten en tegen welke prijs.

Hetzelfde geldt voor de draadloze oortjes die gisteren werden aangekondigd. Ze brengen de volgende generatie audio-ervaring naar de PS5 en pc, en kunnen via bluetooth met smartphones worden verbonden. De oordopjes, die later dit jaar worden gelanceerd, zijn voorzien van nieuwe, door SIE ontwikkelde...
Seriereview: FUBAR
  • 2
  • 8
Arnold Schwarzenegger is terug van nooit echt weggeweest. De voormalig gouverneur van Californië brak in 1982 door met zijn rol als Conan in Conan the Barbarian, waarna twee jaar later een vervolg uitgebracht werd. In datzelfde jaar volgde een nieuwe hoofdrol en volgens mij kennen de meesten hem als The Terminator in de gelijknamige film. Nadien volgden nog vele rollen, de ene al wat groter dan de andere, maar nu staat Arnie terug in de schijnwerpers in een nieuwe Netflix-serie. Schwarzenegger vertolkt niet enkel de hoofdrol, maar is ook uitvoerend producent. De oude knar kan het nog altijd! Ik neem je mee in mijn review van FUBAR, waarin Arnie voor de eerste keer de hoofdrol speelt in een serie.
Indiana Jones-feest op Disney+!
  • 1
  • 1
Onbegrijpelijk maar waar: ikzelf heb nog niet alle Indiana Jones-films gezien. Een legale manier om ze te bekijken is moeilijk, of je moet al kosten maken om boxsets in huis te halen. Er is nu goed nieuws, want Disney maakte vandaag bekend dat Indiana Jones naar Disney+ komt op 31 mei!

Daarbij gaat het niet om de nieuwste films, maar wel alle overige films en zelfs de televisieserie. Zo mag je binnenkort volgende titels op de streamingdienst verwachten: Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones and the Temple of Doom, Indiana Jones and the Last Crusade, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull en de serie The Adventures of Young Indiana Jones.

Overwatch 2's beloofde PvE-modus wordt geschrapt
  • 0
  • 0
Blizzard breekt een belofte, want het bedrijf maakte bekend dat de Hero Mode voor Overwacht 2 wordt geschrapt. Toen het spel zo'n vier jaar geleden werd aangekondigd, was die modus een belofte die ontwikkelaar Blizzard maakte. Dat betekent niet dat de aandacht voor Overwatch 2 minder wordt, want er zal worden gefocust op andere content om spelers aan de game gekluisterd te houden. De Hero Mode zou een zogenaamde PvE-modus zijn waarin spelers het tegen computergestuurde tegenstanders opnemen en dus niet de strijd aangaan met andere spelers.

Er werd ondertussen een nieuwe roadmap gepubliceerd die toont wat spelers in het vijfde en zesde seizoen mogen verwachten. Zo zien we in onderstaande roadmap dat we in Season 6 verhaalgedreven content mogen verwachten. Ook nieuwe heroes staan regelmatig op de planning.

Overwatch 2 roadmap.jpg
My Hero Ultra Rumble Open Beta Test begint 26 mei!
  • 0
  • 0
Helden opgelet! Doe mee aan de strijd in My Hero Ultra Rumble tijdens de Open Beta Test van 26 mei tot 2 juni op Playstation 4 en Playstation 5 met backward compatibility. De Open Beta Test loopt van 26 mei 16 uur tot 2 juni 8 uur. My Hero Ultra Rumble komt uit voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

My Hero Ultra Rumble is een free-to-play battle royale game waarin 24 spelers in teams van drie tegen elkaar strijden in snelle gevechten om de overwinning. In deze Open Beta Test kunnen spelers kiezen uit vijftien iconische helden en schurken uit het My Hero Academia-universum, die elk met hun eigen gril vechten om als laatste overeind te blijven. Bij de release zullen meer personages beschikbaar zijn.

Wanneer spelers op de uitgestrekte arena landen, zullen ze moeten overleven en vechten naarmate de tijd verstrijkt, totdat het gebied wordt verkleind en verstoppen geen optie meer is! Hier zijn enkele functies die spelers kunnen uitproberen in deze Open Beta Test:
  • ...
PlayStation houdt volgende week nieuwe Showcase
  • 1
  • 2
PlayStation houdt op regelmatige basis een showcase om games in de schijnwerpers te plaatsen. De volgende showcase vindt op woensdag 24 mei plaats en is vanaf 22 uur te volgen. De show zal iets langer dan een uur duren en zal focussen op zowel PlayStation 5- als PlayStation VR2-spellen die 'binnenkort' moeten verschijnen. Hierbij gaat het niet per se over first-party spellen, want ook spellen van andere top studio's zullen aan bod komen. Toch zullen ook spellen van PlayStation Studios in de schijnwerpers geplaatst worden.

Wie benieuwd is wat PlayStation in petto heeft, kan dus volgende week woensdag afzakken naar YouTube of Twitch.
Nacon kondigt Overpass 2 aan
  • 0
  • 0
Uitgever Nacon en ontwikkelstudio Neopica maken bekend dat we binnenkort een vervolg op het in 2019 verschenen Overpass mogen verwachten. Overpass 2 verschijnt op 19 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Bouwend op de ervaring van de studio in de ontwikkeling van racegames en feedback van spelers op de eerste game, zal Overpass 2 een verbeterde ervaring met meer diepgang leveren. In de game moeten coureurs met krachtige, officieel gelicenseerde ATV’s en UTV’s de snelste tijden proberen te halen op extreme tracks. De game is ontwikkeld in de Unreal Engine 5 en biedt een schat aan gevarieerde content, met 37 voertuigen in drie categorieën, vijf omgevingen, 31 circuits en diverse racemodi, inclusief een sterk uitgebreide career-mode. Om obstakels te passeren en wedstrijden te winnen, moeten speler hun krachtige voertuigen onder controle zien te houden en ze kundig over de tracks sturen.

TLOZ: Tears of the Kingdom doet Nintendo's kassa rinkelen
  • 1
  • 2
In de eerste drie dagen sinds de release op 12 mei, zijn wereldwijd meer dan tien miljoen exemplaren verkocht van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, exclusief beschikbaar op de Nintendo Switch. Daarmee is het de snelst verkopende game in de The Legend of Zelda-serie. Tevens is het de snelst verkopende game voor de Nintendo Switch in zowel de Benelux als Europa, en is het de snelst verkopende Nintendo-game ooit in de Benelux en Europa.

“In zijn zevende jaar, blijft het momentum van de Nintendo Switch sterk, zoals deze recordbrekende release aantoont,” zegt directeur van Nintendo of Europe, Stephan Bole. “We zijn onze fans heel dankbaar voor het enthousiasme waarmee The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is ontvangen, en zijn benieuwd naar wat ze allemaal zullen beleven en maken tijdens hun reis door Hyrule.”

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is een direct vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. In de game kunnen spelers hun eigen weg...
Terug
Bovenaan