Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
Wordt dat ingevroren of eten jullie zoveel?De eerste schotel is klaar, 2de nu onder de grill, 3 en 4 staan klaar om afgebakken te worden.
#legerdesheilsaanwezig
Heb volk. En 1 schotel is voor take away voor de schoonzusWordt dat ingevroren of eten jullie zoveel?
Wat voor smaak?Iemand suggesties voor recepten met Boursin Cuisine? We hebben nog een potje of twee op overschot en de combinatie met broccoli, zalm en pasta is -alhoewel zeer lekker- wat afgezaagd geworden.
Look en fijne kruiden.Wat voor smaak?
Wij maken geregeld pasta met prei, roomkaas, pesto en zongedroogde tomaten. Maar dan wel ni met een roomkaas met een te straffe smaak.
Ovenschotel met puree, kip, broccoli, (champignons) en witte saus met boursin? Eventueel wat kaas erop voor krokant korstje.Iemand suggesties voor recepten met Boursin Cuisine? We hebben nog een potje of twee op overschot en de combinatie met broccoli, zalm en pasta is -alhoewel zeer lekker- wat afgezaagd geworden.
Baguette opensnijden, veel boursin erop, gerookte of gewone zalm en geraspte kaas. In de oven steken en serveren met een salade.Iemand suggesties voor recepten met Boursin Cuisine? We hebben nog een potje of twee op overschot en de combinatie met broccoli, zalm en pasta is -alhoewel zeer lekker- wat afgezaagd geworden.
Qrockske met kipfilet en boursin of sandwich of wrapIemand suggesties voor recepten met Boursin Cuisine? We hebben nog een potje of twee op overschot en de combinatie met broccoli, zalm en pasta is -alhoewel zeer lekker- wat afgezaagd geworden.
Qrockske met kipfilet en boursin of sandwich of wrap
- Rijst kokenIemand suggesties voor recepten met Boursin Cuisine? We hebben nog een potje of twee op overschot en de combinatie met broccoli, zalm en pasta is -alhoewel zeer lekker- wat afgezaagd geworden.
Zalige recepten die je maakt ! Welke zijn het uiteindelijk geworden ? Succesvol met de parmazaan? Ik neem aan dat je dat gebruikt als vulling en dan afwerkt met een tomatensaus?Experimentje, ipv ricotta spinazie met nootmuskaat heb ik 2 potten ricotta en 1 pot mascarpone genomen voor extra smeuigheid. En heb er parmesaanse kaas ondergemixed voor wat extra punch. Benieuwd.
Zalige recepten die je maakt ! Welke zijn het uiteindelijk geworden ? Succesvol met de parmazaan? Ik neem aan dat je dat gebruikt als vulling en dan afwerkt met een tomatensaus?