Ruigen Das
Well-known member
Indisch eten kan zo hard smaken, kruidenbalans is key, ben altijd content als ik da bij mijn zuster kan eten, die kan er wat van, en dat naan brood erbij
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
Gisteren weer ne curry. Deze keer een Dhansak met kip, linzen en ananas. Wederom zeer geslaagd. Wel gene foto deze keer.Hier ook curry op't menu:
Afgelopen weekend een grote portie basis currysaus gemaakt. En dan gisteren daar een eerste portie van in deze curry (Kip keema shimla mirch) gebruikt. Dik geslaagd!
Voor @Green Mamba is niks te dol!Bekijk bijlage 13540
Een taart en bijhorende cupcakes voor de dochter haar verjaardag. Die was weer gelukkig.
Wel weinig gemarmerd, niet?Entrecoteke van 750 gram mee van de hoeveslagerij hier vlak tegen.
vanavond klaarmaken met cognac-camembertsaus, bloemkool en gebakken patatjes.
Wel weinig gemarmerd, niet?
Smelt die korst mee?Caloriesauzeke vooral.
Camembert gesmolten in volle room.
Sjalot aangestoofd in verse hoeveboter, geblust en geflambeerd met cognac.
Vervolgens witte wijn en rundsfond en dijonmosterd. Afkruiden met peper, zout en bieslook.
Laten inkoken en dan de gesmolten camembertroom erbij kappen.
Ik wens jullie een dempige namiddag
De harde randen bovenaan snij ik eraf.Smelt die korst mee?
En bij wat eet je dat?
Mosselen?!?Ik eet die saus met een goe stukske vlees, of op mosselen.
Oooo ja. Mosselen in camembert is doooodelijk lekker. In Normandië es gegeten op resto.Mosselen?!?
Dat... Kan ik niet vatten.Oooo ja. Mosselen in camembert is doooodelijk lekker. In Normandië es gegeten op resto.