Wat heb jij vandaag gekookt?

IMG-20221001-WA0031.jpegIMG-20221002-WA0041.jpeg

Een klassieke lasagna en een gezondere variant van Pascale Naessens
 
  • Geweldig
Waarderingen: 515
Dus eigenlijk macaroni met kaassaus aangezien Orzo pasta is :unsure:
Ja, maar de pasta is eigenlijk niet in water gekookt maar in de saus zelf gegaard zoals je risottorijst klaarmaakt. En macaroni zijn buizekes. Dit lijkt op rijst.

Pasta met champignon en kaassaus dan maar he :unsure:
 
Ja, maar de pasta is eigenlijk niet in water gekookt maar in de saus zelf gegaard zoals je risottorijst klaarmaakt. En macaroni zijn buizekes. Dit lijkt op rijst.

Pasta met champignon en kaassaus dan maar he :unsure:
Ziet er sowieso goed uit!
Ik heb al eens hetzelfde gedaan met parelcouscous (wat eigenlijk ook een soort pasta is)...
 
Vanavond stoofvlees met frietjes :love:

Morgen en maandag chinees afhalen en restjes opfretten :laugh:
Dinsdag pasta met geitenkaassaus en boerenspek.
Woensdag blinde vinken :drool:
Donderdag hesperollekes met witloof.
 
Bolognaisesaus gemaakt, maar bij het opnieuw opwarmen het vuur iets te hoog gezet waardoor de onderkant verbrand is en het geheel een dropachtige smaak heeft. Iemand een idee hoe ik dat terug "frisser" kan krijgen? Het is nog wel lekker, maar het is niet de smaak die ik wil.
 
Eerste gedacht is ofwel iets van zuur toevoegen of wat suiker.
Zuur maakt het sowieso frisser. Imo is dat wat underrated in onze "Vlaamse keuken". Bv een beetje citroensap over uw champignons bij een toast champignon doet wonderen. Soit, effe afgedwaald. Maar dus iets zuurs.

Suiker helpt ook wel om tomatensausen wat te verlichten, dus kan je ook eens mee testen.
 
Terug
Bovenaan