Wat heb jij vandaag gekookt?

5 kazensaus. Gorgonzola, Pecorino, Parmesan, Mozarella en Mascarpone.

gZ4nSEe.jpeg
 
De YT chefs die ik volg , gebruiken altijd kippendijen ipv kippenborst omdat dit veel sappiger zou zijn. Maar bij ons in de winkel vindt ge dat precies nergens. Iemand die weet waarom?
 
De YT chefs die ik volg , gebruiken altijd kippendijen ipv kippenborst omdat dit veel sappiger zou zijn. Maar bij ons in de winkel vindt ge dat precies nergens. Iemand die weet waarom?
Bij Albert Heijn hebben ze dat normaal altijd. Zag ze onlangs ook bij de lokale Carrefour liggen.
Ik gebruik dat ook meestal liever voor dezelfde reden.
 
Ik ga morgen eens dragonsaus "proefdraaien", als het op iets trekt krijgt mijn bezoek woensdag kalkoenhaasje met dragonsaus, pommes duchesnes en boontjes geserveerd.

En anders wordt het kipfilet met kroketten, een afgegoten blik erwten en ne klodder mayo! Nem!
 
Terug
Bovenaan