Wat heb jij vandaag gekookt?

Indisch eten kan zo hard smaken, kruidenbalans is key, ben altijd content als ik da bij mijn zuster kan eten, die kan er wat van, en dat naan brood erbij :drool:
 
Hier ook curry op't menu:

d6mYIRDcvJWPm0s4SxJlz3Y5tt5XjRk0MqNLH-OQ7oBmbOs4hOtpS9OBSS-l9GwRtG7F18DJxv3I1kG4X5H2ZW33EldVZ12rGgwMWcu8_3-kmcD9b5Fk3LlOnw4wzEc5SfOjl20I_ECuQqCJ6htMmWXs_C3ZGwx2igmlBSkGJvsMnQi3_0m0V8vxqJVeOP98EjhU_lBYRdQT-3P8G2iCTGjKa7MoR1yZJaGDGV9wYMWm0rI6Noi-4b6IaPAu2a1cLNK2010vX3CVuIBpSVKYakPOu4ta6Hnpb1PoH4PJP4Ft7Ylj_3Pg2CB9BX4-ArBhdLs-Nd0DL6nu2mh8OgGl9LeUmyp4e4GerayqhkBgiSbJ-4ydnbyrA2OuRSkdsdXK57f24sOlabC68fOoaHMkNO_u-8QvpAdVXMnHkDZsYHrxm5EnPEhRpAno6h48Rp7qpuPeNt-sPYbd1hNZ6oSrpBvJ0vReuVVjhhnf7Pvwam_Wmj-oHPyD4vnkelAOljBVQDdeV837yIjec3WY1MC8Z02oJOXB-Gh7KIN5LY_lIvk5DDmAn5SRRoOv7gSBq0oeNLUW9xRBVe_zVDDLnfJGdNVTCGkmu-87o9sNvg50ImVV9_dLurhwBntg62N5akngPVR0mFwaKeOtT7HYnEbyePuWvk_R0gm5lxeTv3s24taRdmCb4uKMS0zw_L-X2xWQnDIkYR6ORZI8lt2j0GzuLu-09MIo1ZHFYeLt5YPojQ9ZmFMIZBbxqQgZSbvc1WCNTsgbiTztYdur_9qUrkok1XvigjbA2QosqRGdkNBXlLeQnwZXgP1IlmxNW3qyh2H6OqMYLlzZrVt7F7OmdR8_9OtzK9ci_lHjrcgHRpIIEBD1NaehGbd9DIn9C7Tk3GlXnJKyseXoTw7cIzyRJg4YNMiKm429IxACoBVhH4U=w703-h937-no



Voor mijn verjaardag deze gekregen:

The Curry Guy Compleet, Dan Toombs | 9789461432452 | Boeken | bol.com



Afgelopen weekend een grote portie basis currysaus gemaakt. En dan gisteren daar een eerste portie van in deze curry (Kip keema shimla mirch) gebruikt. Dik geslaagd!
 
Hier ook curry op't menu:


Afgelopen weekend een grote portie basis currysaus gemaakt. En dan gisteren daar een eerste portie van in deze curry (Kip keema shimla mirch) gebruikt. Dik geslaagd!
Gisteren weer ne curry. Deze keer een Dhansak met kip, linzen en ananas. Wederom zeer geslaagd. Wel gene foto deze keer.
Afgelopen weekend ook nog een jerk chicken met coleslaw, mais en rijst.
 
  • Leuk
Waarderingen: 515
Caloriesauzeke vooral.
Camembert gesmolten in volle room.
Sjalot aangestoofd in verse hoeveboter, geblust en geflambeerd met cognac.
Vervolgens witte wijn en rundsfond en dijonmosterd. Afkruiden met peper, zout en bieslook.
Laten inkoken en dan de gesmolten camembertroom erbij kappen.

Ik wens jullie een dempige namiddag :laugh:
 
  • Geweldig
Waarderingen: 515
Caloriesauzeke vooral.
Camembert gesmolten in volle room.
Sjalot aangestoofd in verse hoeveboter, geblust en geflambeerd met cognac.
Vervolgens witte wijn en rundsfond en dijonmosterd. Afkruiden met peper, zout en bieslook.
Laten inkoken en dan de gesmolten camembertroom erbij kappen.

Ik wens jullie een dempige namiddag :laugh:
Smelt die korst mee?

En bij wat eet je dat?
 
Terug
Bovenaan