Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
Wtf is een tikkeneiken nu weer?voila, het mag trekken.. straks nog verse peterselie op en een tikkeneiken of 2 erover
Deze mag je hier gerust afzetten. Damn da ziet er goed uit. Maar je kan daar toch niet in bijten met die beenderen van de rib? Of zeg ik iets dwaas?vanmiddag ist hier een BBQ rib sandwich.
ribbekes zijn aant low & slowen momenteel, nog een uurke of 3 te gaan op 110 graden, ingepakt in zilverpapier met een rub van bruinesuiker, paprika, lookpoeder peper en zout.
Laatste half uur, de bbq saus erover smeren
straks nog de ajuin bakken met balsamico azijn en bruin suiker.
Dan het brood in de oven laten grillen met wa verse boter opgesmeerd langs de binnenkanten..
alles tussen het broodje kwakken met wat verse peterselie op en smullen maar
Een ei.Wtf is een tikkeneiken nu weer?
Beentjes zijn er uit he, vlees wordt van de rib gegaard in zilverpapier. Das echt superfalloftheboneDeze mag je hier gerust afzetten. Damn da ziet er goed uit. Maar je kan daar toch niet in bijten met die beenderen van de rib? Of zeg ik iets dwaas?
Dat vreesde ik alEen ei.
Beentjes zijn er uit he, vlees wordt van de rib gegaard in zilverpapier. Das echt superfallofthebone
For recipe:
Helaas frituur dicht, lookworst zal voor volgende keer zijn. Of moet me da es in diepvries nemen.Ik ga aan mijn eten beginnen. Vanavond tomatenroomsoep met ballekes en hsv-toast. Een uitvinding van een chefkok uit een vakantiedorp waar ik al meer dan 40 jaar ga, mens is op pensioen gegaan vorig jaar en heeft me wat van zijn recepten nagelaten.
Is een typische bauerntoast zoals je dat kent uit de alpen maar met een wienerschnitzel tussen, een zoete tartaar, bergkaas overgesmolten en gedrappeerd met ontbijtspek, en daarbovenop een schijf ananas met een stuk gefrituurde lookworst.
Vettig
Ik ga aan mijn eten beginnen. Vanavond tomatenroomsoep met ballekes en hsv-toast. Een uitvinding van een chefkok uit een vakantiedorp waar ik al meer dan 40 jaar ga, mens is op pensioen gegaan vorig jaar en heeft me wat van zijn recepten nagelaten.
Is een typische bauerntoast zoals je dat kent uit de alpen maar met een wienerschnitzel tussen, een zoete tartaar, bergkaas overgesmolten en gedrappeerd met ontbijtspek, en daarbovenop een schijf ananas met een stuk gefrituurde lookworst.
Vettig