Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
Al eens geprobeerd om sambal (1 theelepel) met mayo (drie eetlepels) te combineren? Vind ik persoonlijk veel lekkerder dan sriracha-mayo (sriracha van Flying Goose is sowieso overrated imo, veel te gesuikerd) en leunt dichter aan bij het samouraïsaus-recept.in het kader van pikante tonijnsla: ik maak soms mayo met sriracha in, soort van eigen bereide samurai saus.
dat moet toch ook best ok combineren met tonijn...
Ik verkies een fijngesneden sjalot (maar die had ik niet in huis), als je dan toch al uit je bek gaat stinken kan je beter all the way gaan!In tonijnsla horen voor mij toch ook stukjes augurk (en eventueel kappertjes).
Voor vanavond ajuinsoep gemaakt. Straks onder de grill met een stukske brood en kaas.
Zelfgemaakte vol-au-vent?Zelfgemaakte gnocci met een saus van gepureerde pompoen aangelengd met fond.
Daar dan nog een krokantje van serano ham bij.
Voor morgen vidé, de kip staat momenteel te pruttelen op het vuur.
Uiteraard!Zelfgemaakte vol-au-vent?
Wat, geen spreeuw voor de vol-au-vent?Uiteraard!
Met een verse kip waar ik een bouillon van trek, wat dan de basis wordt van de saus.
En gehaktballetjes!
Want blijkbaar horen gehaktballetjes niet voor iedereen in een vol-au-vent.
Spreeuw?Wat, geen spreeuw voor de vol-au-vent?
Heeft lang geduurd voor ik leerde dat dat niet bij iedereen normaal was
Even jouw bericht quoten van een ander topic. Welk recept gebruik je hiervoor? Wil dit ook eens proberen.Nieuwe pannekoekenpan.
Vanavond crêpe suzette om es te testen
Even jouw bericht quoten van een ander topic. Welk recept gebruik je hiervoor? Wil dit ook eens proberen.