Het zijn inderdaad al redelijk ervaren rotten en ik ben eigenlijk blij dat het zo'n mannen zijn die eindelijk eens die onwaarheden die blijven circuleren onder de loep nemen. Imo zijn er veel te veel waarheden geïntroduceerd door gladde marketingjongens. Waarna iedereen die maar zonder denken als waar aanneemt en we in de huidige positie zitten dat veel mensen denken dat je een barbecue van 1000en euro's nodig hebt om deftige zaken klaar te maken, je minimum vlees van 80 euro/kg nodig hebt om kwaliteitsvlees te hebben en gas, pellets, kamado,... (schrap hetgeen je zelft hebt) voor losers is die niet kunnen barbecueën. Men mag gerust teruggaan naar de tijd dat barbecueën vooral leuk moest zijn ipv het zoveelste middel om uw status uit te drukken. Als er iemand een goed stuk vlees kan bereiden boven een autoband en dat smaakt hemels dan moet een ander daar niet gaan over oordelen of het goed of mis is.De mannen van het filmpje zijn nu ook niet Janneke en Mieke he (ervaren wedstrijd-BBQ'ers met een eigen website, forum en youtube kanaal)
De conclusie van het filmpje is trouwens dat het kan (met kokosbrikketten, niet die goedkope houtskoolbriketten) maar wel nog steeds beter gaat met houtskool.