3 jaar en 6.000 leden later, hoera!

Time flies when you're having fun, dat kan ik beamen! Want ook al lijkt het nog maar net gebeurd, toch bestaat onze website al 3! jaar (28/11/2020). En wat meer, net op dat eigenste moment halen we de kaap van 6.000 leden. Genoeg redenen dus om dit fantastisch nieuws in de spotlight te zetten.

In die 3 jaar zijn er:

- 26.423 topics aangemaakt op het forum
- 1.141.200 berichten geplaatst op het forum
- 7.925 reports richting onze mods gegaan
- 10.070 strafpunten uitgedeeld
- 6.857 artikels gepubliceerd op onze frontpage

Elke keer opnieuw herhaal ik het (en dat zal ik ook blijven doen) wat voor een fantastisch team wij hebben. Dat gaat van de mensen achter de schermen die ervoor zorgen dat deze website vlot werkt, het team dat elke dag zijn steentje bijdraagt om het forum aangenaam te houden, de redactie die zoveel mogelijk games, films, optredens,... voor hun rekening nemen om jullie hun neutrale mening te geven, ons socials team dat elke dag opnieuw aan de buitenwereld laat zien waar we mee bezig zijn, de mannen van de podcast die wekelijks hun beste beentje voorzetten om een boeiend aflevering in elkaar te boksen en het events team dat jullie maandelijks voorziet van een leuke quiz met hier en daar een event ertussen.

Kortom, ze zijn een voor een geweldig!
P.S. we zoeken altijd wel nieuwe leden die zich willen engageren voor onze website, dus spreek me gerust aan als je interesse hebt!

WEDSTRIJD❗
En om dit allemaal te vieren geven we 1 bol.com waardebon (ook wel de Bookabon genoemd :unsure: ) van 50 euro weg voor de leden die onder dit bericht een (y) of 😍 zetten en een post count van minstens 100 berichten hebben (op vandaag, dus spammen heeft geen zin :) ).

Weet dat ook jullie ons blijvend kunnen steunen via zowel onze shopfeed als het aanzetten van de ads, volledig naar jullie eigen keuze. Dit is zoals steeds te vinden aan de rechterzijkant op ons forum:

1701769749990.png


Een hele fiere voorzitter/Community Leader wenst jullie nog een heel aangenaam najaar toe 😘

1701769726934.png
 
10070 strafpunten maar 0 voor mij. Ik voel me uitgesloten. :headshake:

Alhoewel, je kan je eigen strafpunten niet zien zeker? Misschien heb ik er dan toch al een paar verzameld. :unsure:
 
Terug
Bovenaan