A. Lauryssens

Redactrice
A. Lauryssens

A. Lauryssens

Redactrice
House of the Dragon Seizoen 2 vanaf juni op Streamz
  • 0
  • 2
Streamz onthult de eerste trailers voor het tweede seizoen van House of the Dragon. Het speelt zich af in een tijd waarin Westeros aan de rand van een bloedige burgeroorlog staat, met de Groene en Zwarte Raden die vechten voor Koning Aegon en Koningin Rhaenyra, beiden aanspraak makend op de Ijzeren Troon. De serie, gebaseerd op George R.R. Martin's boek Fire & Blood, vertelt de geschiedenis van Huis Targaryen, 200 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones. Het tweede seizoen introduceert een mix van vertrouwde gezichten en nieuwe castleden, waaronder Matt Smith, Olivia Cooke en Emma D'Arcy. Daarnaast maken acteurs als Abubakar Salim, Gayle Rankin en Freddie Fox hun debuut in de serie.

De nieuwe afleveringen zullen wekelijks te zien zijn op Streamz vanaf 17 juni 2024.

Vlaamse trailer voor Inside Out 2
  • 0
  • 1
De Vlaamse trailer voor Inside Out 2 is er nu ook, de film zal vanaf 19 juni in de bioscoopzalen te zien zijn. Nu Riley een tiener is, wordt ze geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, waardoor een overvloed aan nieuwe emoties ontdekt wordt. Inside Out 2 werd geregisseerd door Kelsey Mann en het scenario is geschreven door Meg LeFauve. Als je de eerdere trailers hebt gemist, kun je ze hier bekijken: teaser en eerste trailer.

Podcast | Aflevering 63 | Yuber te gast met het PS5 Pro nieuws
  • 0
  • 1
Mrpoelie, Mrpool en Bitjager bespreken samen het laatste nieuws uit de gamingwereld in deze episode. Ook vertellen ze over wat ze allemaal gespeeld hebben de afgelopen week.




Een vraag, suggestie of opmerking? Dan kan je ons mailen naar: [email protected]. Vind je de podcast leuk, dan zou je ons een groot plezier doen door ons een rating op Spotify of Apple Podcasts te geven!
Tweede trailer voor The Fall Guy
  • 1
  • 0
Ryan Gosling speelt Colt Seavers, een ervaren stuntman die na een jaar afwezigheid naar de filmwereld terugkeert als de ster van een grote film, geregisseerd door zijn ex Jody Moreno (Emily Blunt). Terwijl Colt de meest gevaarlijke stunts uitvoert, wordt hij meegezogen in een duister crimineel complot rond de plotse verdwijning van een medester (Aaron Taylor-Johnson). De film, geregisseerd door stuntman en filmmaker David Leitch, heeft een indrukwekkende cast waaronder Emily Blunt, Winston Duke, Hannah Waddingham, Aaron Taylor-Johnson, Teresa Palmer, Lee Majors, Ben Knight en Stephanie Hsu.

De trailers geven al een voorproefje van de actie, spectaculaire stunts en een vermakelijke liefdesverhaal. Je kan de eerste teaser en eerste trailer hier nog eens...
Beetlejuice is terug: Warner Bros onthult eerste teaser
  • 1
  • 2
Warner Bros Pictures heeft de eerste teaser onthuld voor het vervolg op de legendarische film Beetlejuice. In dit nieuwe avontuur, Beetlejuice Beetlejuice, herenigen filmmaker Tim Burton en acteur Michael Keaton zich na 36 jaar voor een gloednieuw hoofdstuk. De oorspronkelijke Beetlejuice, die zijn première beleefde in 1988, werd een bescheiden succes en verwierf al snel een status als cultfavoriet. Het vervolg pakt het verhaal op met dezelfde familie, waarbij Lydia's leven nog steeds wordt achtervolgd door Beetlejuice. De zaken nemen een onverwachte wending wanneer haar rebelse tienerdochter, Astrid, per ongeluk het mysterieuze model van de stad op zolder ontdekt en het portaal naar het hiernamaals opent.

Het vervolg brengt een sterrencast samen, met Michael Keaton die opnieuw schittert als Beetlejuice en Winona Ryder die terugkeert als Lydia Deetz. Ook zijn onder meer Jenna Ortega als Astrid, Willem Dafoe, Catherine O'Hara, Monica Bellucci, Justin Theroux, Arthur Conti, Burn...
Eerste trailer voor Het Magische Krijtje
  • 0
  • 0
Harold and the Purple Crayon is de verfilming van het kinderboek van Crockett Johnson en komt in het Nederlands uit onder de titel Het Magische Krijtje. De film neemt je mee op een reis met Harold, die nu volwassen is en geconfronteerd wordt met de uitdagingen van het echte leven, terwijl hij ontdekt dat zijn trouwe paarse krijtje meer kan dan alleen tekenen. De live-action/animatiefilm werd geregisseerd door Carlos Saldanha. De cast bestaat uit Zachary Levi als Harold, Lil Rel Howery, Benjamin Bottani, Jemaine Clement, Tanya Reynolds, Alfred Molina en Zooey Deschanel. Het Magische Krijtje zal vanaf oktober in de Belgische cinemazalen te zien zijn.

Eerste trailer voor nieuwe Star Wars-serie The Acolyte
  • 0
  • 1
The Acolyte speelt zich af aan het einde van het High Republic-tijdperk, ongeveer honderd jaar vóór Star Wars: Episode I - The Phantom Menace uit 1999. Een voormalige Padawan herenigt zich met haar Jedi-meester om een reeks misdaden te onderzoeken, maar zij worden geconfronteerd met duistere krachten. De eerste trailer voor deze nieuwe Star Wars-serie is nu beschikbaar en de serie is vanaf 4 juni te zien op Disney+. The Acolyte wordt aanvankelijk gelanceerd met twee afleveringen, gevolgd door wekelijkse releases. De cast bestaat onder meer uit Amandla Stenberg, Dafne Keen, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Charlie Barnett, Dean-Charles Chapman, Margarita Levieva, Carrie-Anne Moss en Joonas Suotamo.

Tweede trailer voor Furiosa: A Mad Max Saga met Anya Taylor-Joy
  • 0
  • 2
Warner Bros Pictures heeft zojuist de tweede officiële trailer gelanceerd voor Furiosa: A Mad Max Saga, het vervolg op de actieklassieker Mad Max: Fury Road uit 2015, geregisseerd door George Miller. Deze actieprequel werpt een licht op het oorsprongsverhaal van de iconische krijger Furiosa, voordat haar pad kruist met Mad Max.

Anya Taylor-Joy schittert als Furiosa, de cast bestaat onder mee uit Chris Hemsworth als Dementus, Charlee Fraser, Tom Burke, Nathan Jones, Angus Sampson, Quaden Bayles, Daniel Webber, Lachy Hulme en Alyla Browne als jonge Furiosa. Het scenario is geschreven door Nick Lathouris en George Miller. Aan de trailer te zien, belooft dit een verbluffend visueel spektakel te worden. De release van Furiosa: A Mad Max Saga is gepland voor 24 mei. Je kan de eerste trailer hier nog eens bekijken.

Filmreview: Ghostbusters: Frozen Empire
  • 1
  • 4
De nalatenschap van de iconische Ghostbusters-films is nog steeds voelbaar en het is fascinerend om te zien hoe deze franchise zich blijft uitbreiden. De legendarische film Ghostbusters uit 1984 heeft op velen een onuitwisbare indruk achtergelaten. Ik herinner me nog dat ik hem zag op videoband, hoogstwaarschijnlijk gehuurd van de videotheek. Waar is de tijd gebleven? De eerste twee films werden geregisseerd door Ivan Reitman, terwijl zijn zoon Jason Ghostbusters: Afterlife op zich nam. Deze nieuwste film, Ghostbusters: Frozen Empire, werd geregisseerd door Gil Kenan, die deze samen schreef met Jason Reitman.
Trailer voor Rebel Moon - Part Two: The Scargiver
  • 0
  • 0
Netflix heeft zojuist de officiële trailer gelanceerd voor Rebel Moon - Part Two: The Scargiver, het slotstuk van Zack Snyders sciencefiction-epos. Het eerste deel Rebel Moon - Part One: A Child of Fire, is nog steeds te zien op Netflix sinds de release in december. Rebel Moon is een creatie van Zack Snyder. Sofia Boutella speelt de rol van Kora, een voormalige vechter van het Imperium die krijgers uit alle uithoeken van de melkweg verzamelt om terug te vechten. De cast van Rebel Moon - Part Two: The Scargiver bestaat onder meer uit Charlie Hunnam, Jena Malone, Cary Elwes, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher en Anthony Hopkins als de stem van Jimmy. Rebel Moon: Part Two - The Scargiver is vanaf 19 april op Netflix te zien.

Filmreview: Mars Express
  • 0
  • 0
Door de jaren heen hebben visionairs zoals Isaac Asimov, Philip K. Dick en Arthur C. Clarke ons herhaaldelijk gewaarschuwd voor de gevaren van zelfdenkende robots, wat een voortdurende bron van inspiratie blijft. Regisseur Jérémie Périn brengt met Mars Express een animatiefilm die opnieuw deze grenzen verkent.
Filmreview: Captives
  • 0
  • 0
Captives vertelt het verhaal van het Bal des Folles in het negentiende-eeuwse Pitié-Salpêtrière-ziekenhuis in Parijs. Tijdens dit jaarlijks bal kregen leden van de high society, die het ziekenhuis financieel steunden, de gelegenheid om deel te nemen aan een grotesk schouwspel met de opgesloten "zieke" vrouwen. Deze vrouwen, vastgehouden vanwege oncontroleerbaar gedrag, krankzinnigheid of een handicap, werden aan hun lot overgelaten en vergeten door de samenleving.
Knox Goes Away met Michael Keaton in de hoofdrol
  • 0
  • 0
The Searchers onthult de trailer van Knox Goes Away, geregisseerd door en met Michael Keaton in de hoofdrol. In de film staat het personage van Keaton, John Knox, voor een zware keuze wanneer hij ontdekt dat hij lijdt aan dementie en krijgt hij nog de kans om zijn zoon (James Marsden) te redden van een door wraak gedreven fout. Met de hulp van een vriend begint Knox een race tegen zowel de politie als zijn eigen snel verslechterende geest. Naast Keaton en Marsden, spelen ook Suzy Nakamura, John Hoogenakker, Joanna Kulig, Ray Mckinnon, Lela Loren, Marcia Gay Harden en Al Pacino in de film. Het scenario is geschreven door Gregory Poirier. Knox Goes Away wordt binnenkort in de bioscoopzalen verwacht.

Bill Skarsgård is Eric Draven in The Crow
  • 4
  • 1
Lionsgate Movies heeft zojuist de eerste volledige trailer vrijgegeven voor The Crow, de nieuwste verfilming van de stripreeks van James O'Barr. De originele film uit 1994 is een cultklassieker, maar wordt ook overschaduwd door de dood van Brandon Lee. Bill Skarsgård speelt de iconische rol van Eric Draven, ook bekend als The Crow. De film volgt het verhaal van Eric en Shelly, die vermoord worden wanneer demonen uit haar verleden hen inhalen. Wanneer Eric de kans krijgt om zijn ware liefde te redden door zelfopoffering, gaat hij op zoek naar wraak op hun moordenaars. Zijn zoektocht naar gerechtigheid leidt hem door de grenzen tussen de wereld van de levenden en de doden.

Naast Skarsgård bestaat de cast uit FKA Twigs, Isabella Wei, Danny Huston, Laura Birn, Sami Bouajila en Jordan Bolger. De regie van The Crow is in handen van filmmaker Rupert Sanders, terwijl het scenario is geschreven door Zach Baylin en Will Schneider. The Crow komt binnenkort uit in de bioscoop...
Podcast | Aflevering 62 | we kregen wat leuke aankondigingen op Mario Day
  • 0
  • 1
Mrpoelie, Mrpool en Bitjager bespreken samen het laatste nieuws uit de gamingwereld in deze episode. Ook vertellen ze over wat ze allemaal gespeeld hebben de afgelopen week.




Een vraag, suggestie of opmerking? Dan kan je ons mailen naar: [email protected]. Vind je de podcast leuk, dan zou je ons een groot plezier doen door ons een rating op Spotify of Apple Podcasts te geven!
Eerste teaser voor sciencefictionfilm Atlas
  • 0
  • 0
Netflix heeft een teaser onthuld voor de sciencefictionfilm Atlas, met Jennifer Lopez in de hoofdrol. De film volgt het verhaal van Atlas Shepherd, een data-analist die wantrouwig staat tegenover kunstmatige intelligentie. Wanneer ze zich aansluit bij een gevaarlijke missie om een afvallige robot te vangen, raakt ze verstrikt in een web van intriges. Wanneer de plannen falen, moet Atlas op haar eigen intuïtie vertrouwen om de toekomst van de mensheid te redden van de greep van A.I.

De cast bestaat verder uit onder meer Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla en Mark Strong en is geregisseerd door filmmaker Brad Peyton. Het scenario is geschreven door Leo Sardarian en Aron Eli Coleite. Atlas zal vanaf 24 mei exclusief te zien zijn op Netflix.

Michael Douglas is Franklin in nieuwe miniserie
  • 0
  • 0
Apple TV heeft de trailer gelanceerd voor de aankomende miniserie Franklin. Geschreven door Kirk Ellis en Howard Korder, is deze serie gebaseerd op het boek A Great Improvisation: Franklin, France, and the Birth of America uit 2005 van Stacy Schiff. De acht afleveringen worden allemaal geregisseerd door Timothy Van Patten. In 1776 wordt Benjamin Franklin, reeds beroemd om zijn elektrische experimenten, op de proef gesteld wanneer hij een geheime missie naar Frankrijk onderneemt, waarbij de toekomst van de Amerikaanse onafhankelijkheid op het spel staat. De serie belicht een van de meest gewaagde zetten in Franklins carrière.

Michael Douglas schittert als Ben Franklin, terwijl Noah Jupe te zien is als Temple Franklin. De cast bestaat verder uit onder meer Marc Duret, Ludivine Sagnier, Thibault de Montalembert, Daniel Mays, Assaad Bouab, Jeanne Balibar, Théodore Pellerin, John Hollingworth en Eddie Marsan. De Franklin-serie zal vanaf 12 april op Apple TV+ te zien zijn...
Laatste trailer voor Godzilla x Kong: The New Empire
  • 0
  • 0
Nog slechts twee weken voordat Godzilla x Kong: The New Empire te zien is in de bioscoop. Warner Bros. Pictures heeft zojuist een nieuwe trailer onthuld. Onder regie van Adam Wingard bundelen de twee titanen, Godzilla en King Kong, hun krachten om een enorme, onbekende dreiging te trotseren die zich verschuilt in onze wereld. Bekijk hier de eerste en tweede trailer. Godzilla x Kong: The New Empire zal vanaf 29 maart in de bioscoopzalen te zien zijn.

Filmreview: La vie de ma mère
  • 0
  • 1
Zonder enige voorkennis over de regisseur of het plot stapte ik de bioscoopzaal in om La vie de ma mère te zien. Ik verwachtte een doorsnee Franse komedie voorgeschoteld te krijgen, maar werd aangenaam verrast door een verhaal dat veel diepzinniger was, met een perfecte balans tussen drama en komedie. De film draait om Pierre, wiens rustige leven plotseling wordt verstoord wanneer zijn moeder Judith, die hij al twee jaar niet heeft gezien, onverwacht voor de deur staat. Ze is ontsnapt uit de kliniek waar ze verbleef vanwege haar bipolaire stoornis.
Tweede trailer voor The First Omen
  • 0
  • 0
20th Century Studios heeft zojuist de tweede trailer vrijgegeven voor The First Omen, de prequel van de horrorfilm The Omen uit 2006. In deze film wordt een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome gestuurd om een leven te beginnen in dienst van de kerk, maar ontdekt ze al snel een geheim die haar geloof doet wankelen. De cast bestaat uit onder meer Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Charles Dance, Tawfeek Barhom, Sonia Braga, Nicole Sorace en Mia McGovern Zaini. The First Omen zal vanaf 5 april in de bioscoop te zien zijn.

Terug
Bovenaan