sharkmen

Ex-redacteur
sharkmen

sharkmen

Ex-redacteur
Xbox Game Pass krijgt ook in de maand juni nieuwe games
  • 0
  • 0
Microsoft heeft op zijn website de nieuwe games bekendgemaakt die zullen worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Dit abonnement geeft je toegang tot meer dan honderden games die je kan downloaden en spelen op Xbox One of Xbox Series X|S. Indien je upgradet naar de Xbox Game Pass Ultimate, krijg je ook toegang tot Xbox Live Gold, Xbox Game Pass voor pc, EA Play en de Cloud Gaming-service.

Hieronder vind je een overzicht van de games met het platform en datum waarop ze beschikbaar zullen zijn:
  • The Wild at Heart (cloud) - vanaf vandaag beschikbaar
  • For Honor (cloud en console) - 3 juni
  • Backbone (pc) - 8 juni
  • Darkest Dungeon (cloud, console en pc) - 10 juni
De gamereleases van juni 2021
  • 1
  • 1
Een nieuwe maand betekent een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze special vind je de belangrijkste releases terug van deze maand. Onderstaande spellen staan garant voor uren spelplezier op eender welk platform dan ook.
BlizzCon zal dit jaar niet plaatsvinden
  • 0
  • 0
Saralyn Smith, executive producer van BlizzCon, heeft in een bericht op de website van het evenement laten weten dat deze dit jaar niet zal doorgaan. Het evenement stond gepland in november, maar de pandemie gooit roet in het eten. Het is voor hen onmogelijk om te voorspellen hoe deze situatie zal evolueren, maar zo'n groot evenement organiseren vraagt echter veel voorbereiding. Vermits men hier niet mee kan starten, kunnen ze de deadline van november niet halen. Daarom heeft men besloten om in het voorjaar van 2022 een evenement in elkaar te steken die een online show combineert met bijeenkomsten voor kleinere groepen. Meer informatie zal later nog gedeeld worden.
Techreview: Pulse 3D Wireless Headset
  • 3
  • 0
Er is niet enkel een tekort aan PlayStation 5-consoles, ook de accessoires waren bij de lancering razendsnel uitverkocht. Na enkele maanden lijkt deze voorraad voldoende te zijn aangevuld en nemen we de Pulse 3D draadloze headset eens onder de loep. Deze werd speciaal ontworpen met de PlayStation 5 in gedachten en moet onder meer de 3D audio in de verf zetten. Sony heeft heel wat ervaring op dit gebied waardoor we zeer benieuwd zijn of de Pulse 3D kan aanzien worden als een must-have om in huis te halen. Dit kom je te weten in onze review.
PlayStation Plus-games voor juni zijn bekend
  • 2
  • 1
Sony heeft zonet op zijn blog de PlayStation Plus-games voor juni aangekondigd. Vanaf dinsdag 1 juni kunnen alle PlayStation Plus-bezitters naar goede gewoonte twee PlayStation 4-games en één PlayStation 5-game downloaden. Hieronder vind je een overzicht van alle games die volgende maand tot de PlayStation Plus-line-up behoren.
  • Operation: Tango (PS5)
  • Virtua Fighter V: Ultimate Showdown (PS4)
  • Star Wars: Squadrons (PS4)
Het verhaal staat centraal in Ratchet & Clank: Rift Apart-trailer
  • 0
  • 1
Sony heeft de laatste trailer vrijgegeven waarin Zurkon Jr ons meeneemt door de wondere wereld van Ratchet & Clank: Rift Apart. In deze nieuwe beelden wordt voornamelijk de focus gelegd op het verhaal. We kunnen ons verwachten aan alternatieve dimensies die al het leven in het universum bedreigen. Het is aan onze drie helden om deze ramp te herstellen en het snode plan van Nefarious teniet te doen. Ratchet & Clank: Rift Apart verschijnt op 11 juni exclusief voor de PlayStation 5. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Biomutant viert release met trailer
  • 0
  • 1
Biomutant ligt vanaf vandaag in de winkelrekken en uitgever THQ Nordic zet deze release in de verf met een lanceringstrailer die alle aspecten van deze game probeert weer te geven. Afgaande op onze review loont het zeker de moeite om deze actie-RPG aan te schaffen. Biomutant is beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Biomutant speelt zich af in een kleurrijk post-apocalyptisch universum. Jouw keuzes hebben een grote invloed op het verhaal. Een plaag zaait verdeling tussen de stammen in de Nieuwe Wereld en dit dreigt het einde van de beschaving in te luiden. Kies je ervoor om als verzoener op te treden en de stammen te herenigen of zie je de ondergang vol vertrouwen tegemoet? De lanceringstrailer kan je hieronder alvast bekijken.

Vijfde seizoen La Casa de Papel start in september
  • 1
  • 3
Netflix heeft een eerste teaser gedeeld van het vijfde seizoen van La Casa de Papel dat wordt opgesplitst in twee delen. Het eerste verschijnt op 3 september, vervolgens zullen we geduld moeten uitoefenen tot 3 december om aan het tweede deel te beginnen.

De bende zit ondertussen meer dan honderd uur opgesloten in de Spaanse bank. El Professor is gevangen genomen waardoor hun ontsnappingsplan in het water valt. Ze komen tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Hun overval lijkt meer en meer te veranderen in een oorlog. Ze zullen alles uit de kast moeten halen om dit tot een goed einde te brengen. De teaser kan je hieronder bekijken.

Eerste trailer van Eternals verschenen
  • 1
  • 2
Marvel heeft een trailer vrijgegeven voor hun aankomende film Eternals. Daaruit blijkt dat deze bende tot op heden vanuit de schaduw heeft gewerkt en de mensheid zo heeft ondersteund in zijn ontwikkeling. Een nieuwe dreiging zorgt er echter voor dat ze op de voorgrond treden en zo in een ongewone situatie belanden. Hoe dit afloopt, kom je vanaf november in de bioscoop te weten.

De cast bevat heel wat ronkende namen zoals Salma Hayek, Angelina Jolie, Richard Madden en Kit Harrington. De regie was in handen van Chloé Zhao, die onlangs nog een Oscar in de wacht wist te slepen voor Nomadland. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar het eindresultaat.

Planeten staan centraal in Ratchet & Clank: Rift Apart-trailer
  • 0
  • 1
De release van Ratchet & Clank: Rift Apart komt steeds dichterbij en dus probeert men er alles aan te doen om ons te overtuigen om de game meteen aan te schaffen. In een nieuwe trailer die gedeeld werd door Sony toont Zurkon Jr ons de verschillende planeten die we onveilig kunnen maken. Van de industriegebieden in Nefarious City tot de prachtige landschappen in Sargasso, de game lijkt een grote variëteit aan planeten te voorzien om ons even zoet te houden. Ratchet & Clank: Rift Apart verschijnt op 11 juni exclusief voor de PlayStation 5.

Resident Evil: Infinite Darkness binnenkort te zien op Netflix
  • 0
  • 0
Na de geslaagde release van Resident Evil Village worden de fans opnieuw getrakteerd op content. Netflix heeft namelijk een nieuwe trailer gedeeld van de animatiereeks Resident Evil: Infinite Darkness en meteen ook de releasedatum onthuld. Vanaf 8 juli zal de serie op het streamingsplatform te zien zijn.

De serie speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen van Resident Evil 4 af. Leon Kennedy en Claire Redfield, de protagonisten uit Resident Evil 2, moeten een zombieplaag in het Witte Huis bestrijden. Leon werkt nog steeds voor de Secret Service, terwijl Claire probeert te bewijzen dat de Umbrella Corporation verantwoordelijk is voor deze uitbraak. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar het eindresultaat. Hieronder kan je alvast de trailer bekijken.

GTA V komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S
  • 3
  • 0
Rockstar Games heeft op zijn website meer details vrijgegeven over GTA Online en Red Dead Online. Zo worden er op 27 mei zeven nieuwe stuntraces toegevoegd onder de naam GTA Online Stunt Series. Enige tijd later wordt de Deadline-modus uitgebreid met zeven nieuwe arena's waarin je de tegenstanders moet verslaan op je Shotaro motorfiets. Tenslotte worden er ook nieuwe locaties aan de Survival-modus toegevoegd.

Red Dead Online-spelers kunnen vanaf 25 mei aan de slag met acht nieuwe races op iconische plaatsen zoals Gaptooth Breach en Annesburg. Tijdens de Open Races mag je zelf de weg bepalen tussen de verschillende tussenpunten om zo als eerste de finish te bereiken. Tijdens Target Races moet je bij de tussenpunten je boog gebruiken om doelwitten te raken.

Het beste werd tot het laatste bewaard, want Grand Theft Auto V en GTA Online zullen vanaf 11...
Nieuwe Biomutant-trailer zet je schrap voor de release
  • 1
  • 0
De laatste weken worden er regelmatig nieuwe trailers van Biomutant vrijgegeven en dat is nu ook weer het geval. Dit keer leidt art & creative director Stefan Ljungqvist ons door de verschillende aspecten van de game. Zo noemt hij Biomutant een post-apocalyptische kungfu-fabel. De structuur lijkt op die van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en er zijn invloeden zichtbaar van Ratchet & Clank, Devil May Cry en de Arkham-reeks van Batman. De game verschijnt op 25 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Onze review zal de dag voordien verschijnen.

Een belangrijk punt is de keuze die je krijgt om de karaktereigenschappen van je personage te bepalen. Zo kan je kiezen voor kracht en je een weg vechten door de spelwereld, maar je kan eveneens je focus leggen op charisma om zaken gedaan te krijgen. Wapens spelen uiteraard een belangrijke rol en deze kan je zelf samenstellen aan de hand van materialen die je in de spelwereld verzamelt. Het verhaal draait rond zes stammen die met...
Spectaculaire kills in gameplaytrailer Sniper: Ghost Warrior Contracts 2
  • 0
  • 0
CI Games heeft in een gameplaytrailer meer details vrijgegeven over hun aankomende game Sniper: Ghost Warrior Contracts 2. Deze speelt zich af in de regio Kuamar, een gebied dat zich bevindt op de Libanese en Syrische grens. Je hebt als doel om president Bibi Rashida te elemineren, maar dit zal niet van een leien dakje gaan vermits ze bewaakt wordt door een zwaarbewapend leger. De game verschijnt op 4 juni voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

De game telt 21 missies verdeeld over vijf gebieden. Verschillende wapens zullen je helpen om je doel te bereiken, daarbij onder meer een snipergeweer, granaten, messen en zelfs een boog. Je kan vijanden markeren met een drone en turrets plaatsen om je locatie te beveiligen. Hieronder kan je alvast de trailer bekijken.

Ferry vanaf vandaag te zien op Netflix
  • 0
  • 2
Het zal de Undercover-fans ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat Ferry, de film waarin Ferry Bouman centraal staat, vanaf vandaag beschikbaar is op het streamingsplatform. Op het derde seizoen van de reeks is het nog even wachten, maar deze film maakt dat toch iets draaglijker.

De film neemt ons mee naar de beginjaren van Ferry Bouman in Amsterdam. Daar werkt hij voor hasjbaron Ralph Brink. Op een dag wordt de bende overvallen en raakt diens zoon levensgevaarlijk gewond. Het is aan Ferry om de daders te vinden en vervolgens op gepaste wijze te straffen. Hieronder kan je de aankondigingstrailer nog eens bekijken.

Review: Cosmic Top Secret
  • 0
  • 0
Cosmic Top Secret verscheen enkele jaren geleden reeds op pc en werd toen vooral geroemd voor zijn narratieve kwaliteiten en unieke stijl. Met zo’n referenties was mijn aandacht meteen gewekt en twijfelde ik niet om deze game eens uit te testen nu deze ook beschikbaar wordt gesteld op verschillende consoles. Of de game het er goed vanaf weet te brengen, lees je in deze review.
Eerste uitbreiding van Assassin's Creed Valhalla morgen beschikbaar
  • 0
  • 0
Wrath of the Druids, zo heet de eerste uitbreiding van Assassin's Creed Valhalla. Oorspronkelijk moest deze reeds verschijnen op 29 april, maar morgen kunnen we er eindelijk mee aan de slag gaan. Om ons geheugen op te frissen, heeft Ubisoft een trailer gedeeld die de verhaallijn enigszins uit de doeken doet. Assasin's Creed Valhalla is speelbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, pc en Stadia.

In deze uitbreiding vormt het Ierse landschap het decor van een intens avontuur en is het aan de speler om de geheimen van een eeuwenoude cult van druïdes te ontrafelen. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Tweede deel Lupin verschijnt op 11 juni
  • 1
  • 0
Netflix heeft een nieuwe trailer gedeeld van het tweede deel van Lupin en meteen ook de releasedatum vrijgegeven. Je kan alvast 11 juni in je agenda noteren, want dan zullen de nieuwe afleveringen op het streamingsplatform te zien zijn. Als we op de beelden afgaan, kunnen we ons verwachten aan veel spektakel.

De serie vond zijn inspiratie bij de avonturen van Arsène Lupin en vertelt het verhaal van de galante dief Assane Diop, een glansrol van Omar Sy, die zijn vader wil wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan. Hieronder kan je de spectaculaire trailer bekijken.

Matt Damon schittert in Stillwater-trailer
  • 0
  • 0
Focus Features heeft een trailer gedeeld van de aankomende film Stillwater. De regie was in handen van Tom McCarthy, die beloond werd met een Oscar voor Spotlight. Matt Damon neemt de hoofdrol op zich en reist af naar Marseille waar zijn dochter in de gevangenis is beland omdat ze verdacht wordt van een moord. Hij besluit er alles aan te doen om de onschuld van zijn dochter te bewijzen. De film zal vanaf 30 juli in de zalen te zien zijn. Hieronder kan je alvast de trailer bekijken.

Love, Death & Robots Volume 2 lost nieuwe trailer
  • 0
  • 1
Vrijdag is het zover, dan verschijnt het tweede seizoen van Love, Death & Robots. Netflix heeft een laatste trailer gedeeld om ons warm te maken voor de release waarin alle elementen uit de titel ruimschoots aan bod komen. De serie wordt geproduceerd door David Fincher (Se7en, Zodiac) en Tim Miller (Deadpool). Netflix heeft veel vertrouwen in deze reeks, want een derde seizoen werd reeds bevestigd en zal verschijnen in 2022. Hieronder kan je de trailer bekijken.

Terug
Bovenaan