World of Warcraft: Dragonflight nog dit jaar beschikbaar

World of Warcraft: Shadowlands mag dankzij enkele - laattijdige - updates ondertussen aangenamer spelen, het merendeel van de WOW-spelers kijkt toch reikhalzend uit naar de volgende uitbreiding.

Dragonflight werd zo'n twee maanden geleden aangekondigd en wordt de negende uitbreiding van Blizzards MMORPG. We mogen met de Dracthyr Evoker een nieuwe class/race-combinatie verwachten, en dat mag je vrij letterlijk nemen want dit drakenras zal voorlopig maar één class krijgen. Met de Preservation- en Devastation-specialisaties zal je er zowel mee kunnen healen als damagen.

Daarnaast gaan we de Dragon Isles verkennen, het nieuwe continent zeg maar, stijgt de leval cap van 60 naar 70 en beloven de ontwikkelaars om zich terug meer op de core game mechanics te focussen. Dat mag je lezen als: minder tijdelijke bonussen die per character een hoop extra voorbereidingstijd vragen, en dus wordt de game weer een beetje meer alt friendly.

De verzamelaars kunnen zich overigens uitleven, want tegelijk met de releaseperiode - het spel moet vóór 31/12/2022 in de winkelrekken liggen, kondigde de uitgever ook vier versies van het spel aan: digitaal heb je een Base-, Heroic- en Epic-editie, en daarnaast verschijnt er ook een fysieke Collector's Edition.

Haal jij deze volgende uitbreiding in huis? Laat het ons zeker weten in de comments!

 
Laatst bewerkt:
Nog steeds jammer dat ze sinds de laatste 3 uitbreidingen gestopt zijn met gewone of deftige fysieke versies. De laatste was echt precies vlug vlug gemaakt om toch nog iets te hebben en ondertussen is het al 2 uitbreidingen game over.. Achja als de game maar goed is zeker, maar ook dat is telkens een groot vraagteken..
 
Bovenaan