Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
Compleet akkoord, voor een goed stuk kwaliteitsvlees betaal je..Punt.hier tel ik graag geld voor neer.
Wat is jouw receptje voor pizzadeeg?Temp niet hoog genoeg, of iets mis met je deeg. Tomaat zal daar geen invloed op hebben.
Hoe hoog stond de oven? Pizzasteen gebruikt?
Hm ... wagyu stoofvlees. Da's wat anders dan het klassieke "magere stoofvlees" dat je overal kan vinden. Weinig liefde voor vet in België.Compleet akkoord, voor een goed stuk kwaliteitsvlees betaal je..Punt.
Ik twijfel om eens een stuk wagyu van onze keurslager te proberen, die gasten kweken hun eigen runderen maar dit zullen ze niet zelf gedaan hebben...
All them options:
Meattime
Bestel jouw vers vlees online bij je lokale slagerij. Betaal op voorhand of bij afhalen. Kies uit meer dan 300 slagers in België en ver daarbuiten.meattime.be
180 zoals altijd, nee hebben geen steen. Gewoon op de bakplaat.Temp niet hoog genoeg, of iets mis met je deeg. Tomaat zal daar geen invloed op hebben.
Hoe hoog stond de oven? Pizzasteen gebruikt?
Veel te weinig voor een pizza. Ik krijg de mijne pas goed bruin en luchtig vanaf 250 en met een steen om de bodem te bakken. Nu heb ik een oven die 300 graden aan kan en das bijna perfect. Kan nog iets "echter" maar dan heb ik 350-400 graden nodig in een houtoven.180 zoals altijd, nee hebben geen steen. Gewoon op de bakplaat.
600ml water op kamertemperatuur voor 1kg tipo 00 bloem, 30 gram zout en 2-3 gram verse gist.Wat is jouw receptje voor pizzadeeg?
Ik ga hier volgend jaar op het terras zelf een houtoven bouwen (uit leem). Dan ga ik gewoon de perfecte pizza kunnen maken.Veel te weinig voor een pizza. Ik krijg de mijne pas goed bruin en luchtig vanaf 250 en met een steen om de bodem te bakken. Nu heb ik een oven die 300 graden aan kan en das bijna perfect. Kan nog iets "echter" maar dan heb ik 350-400 graden nodig in een houtoven.
Hoelang laat je die rijzen? En daarna meteen afbakken ?600ml water op kamertemperatuur voor 1kg tipo 00 bloem, 30 gram zout en 2-3 gram verse gist.
Daarna zet ik mijn oven op 30 graden tot ie 30 graden is en dan afzetten.. en daarin laat ik het deeg rijzen met een natte handdoek over de kom.
Staat hier ook op de planning.Ik ga hier volgend jaar op het terras zelf een houtoven bouwen (uit leem). Dan ga ik gewoon de perfecte pizza kunnen maken.
Enfin dat is toch één van mijn wilde plannen. Vrienden hebben er zelf ook eentje gebouwd enkele jaren geleden
Hoelang laat je die rijzen? En daarna meteen afbakken ?
ik heb er al veel zien voorbijkomen uit vuurvaste stenen maar nog nooit eentje uit leem.Ik ga hier volgend jaar op het terras zelf een houtoven bouwen (uit leem). Dan ga ik gewoon de perfecte pizza kunnen maken.
Enfin dat is toch één van mijn wilde plannen. Vrienden hebben er zelf ook eentje gebouwd enkele jaren geleden
ik heb er al veel zien voorbijkomen uit vuurvaste stenen maar nog nooit eentje uit leem.
leuk. Vroeger had ik ook nog de droom om een pizzaoven te maken in de tuin maar eigenlijk haal ik al erg goede resultaten nu met een ooni en op de kamado dat ik eigenlijk het nut niet meer zie om een echte pizzaoven te gaan bouwen. (En hoogst waarschijnlijk is er hier iemand in huis die ook zou zeggen dat ik het niet mag). Denk je dan van die over echt veel te gaan gebruiken of is meer de wil om iets te bouwen?
Wij eten amper nog vlees. BBQ is dus een no go. Zo'n oven is dan een leuke insteek wanneer je mensen uitnodigt, iedereen maakt zelf zijn eigen pizza en die pizza gaat echt lekker zijn...Denk je dan van die over echt veel te gaan gebruiken of is meer de wil om iets te bouwen?
Ik snap het volledig. Zeker als het warm weer is. Helaas nu niet het geval. Hier kan je dan geen mosselen buiten eten of die vliegmonsters komen erop afMosselen natuur, omdat de vuilkar morgen komt en ik de schelpen geen 2 weken wil laten staan
Maar die met curry waren VEEL lekkerder!