Hellsdinner
Crew Member
Is dit een soort euphemisme?Platmeppen mit meinem Fleischhammer
Lijkt me niet zo hygiënisch.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
Is dit een soort euphemisme?Platmeppen mit meinem Fleischhammer
Malsheid is alleszins top, maar de saus is te lopend en ik had achteraf gezien toch wat vet mogen afsnijden van het vlees dat van zichzelf toch al rijk genoeg is. Nu smaakt het geheel nogal vet, dus wat zou ik kunnen doen als tegengewicht? Beetje azijn erin?De boeuf bourguignon staat op van half negen. Ik kan niet wachten tot het gemarmerde stoofvlees van black angus grand cru mals is, maar wat een machtige rijke geur komt daar nu al vandaan zeg!
En mijn muil die staat in brand... wiezewiezewie boemboem!
Black pepper stirfry vanavond. Net de pepersaus geprept
Da we geen kou gaan hebben heeeeee
Pasta carbonara met vers geraspte pecorino romano, verse pasta en guanciale.
Faaaaaaak.
Hoe maak je die pepersaus?En mijn muil die staat in brand... wiezewiezewie boemboem!
Black pepper stirfry vanavond. Net de pepersaus geprept
Da we geen kou gaan hebben heeeeee
Het recept:Hoe maak je die pepersaus?
Ik leng ze aan met vanallesAhaaa, ik gebruik meestal gewoon heel veel van de black pepper saus uit de "aziatische" winkel, ik voeg daar niets aan toe.
Straks nog een keertje, maar ditmaal doe ik het gesmolten spekvet en wat extra pastawater in de "ei met pecorino"-mix voor een smeuïger resultaat.Pasta carbonara met vers geraspte pecorino romano, verse pasta en guanciale.
Faaaaaaak.
BONI groent.burg.bl.kool voorgeb 1,35kg | Colruyt - Collect&Go
BONI groent.burg.bl.kool voorgeb 1,35kg online kopen in de Colruyt-webshop bij Collect&Go. Alle producten met zorg geselecteerd door onze medewerkers. Afhalen in meer dan 200 afhaalpunten.www.collectandgo.be
Deze vind ik heel lekker! Veel kaas!
Deze zijn ook lekker in de Airfryer: https://www.collectandgo.be/colruyt...?rootCategoryId=20014#pdp_3074457345616679763De beste vegiburgers van de Colruyt die er zijn imho.
Straks nog een keertje, maar ditmaal doe ik het gesmolten spekvet en wat extra pastawater in de "ei met pecorino"-mix voor een smeuïger resultaat.
Ik vond mijn laatste creatie de smeuïgste van allen, misschien net op het randje van iets te nat te zijn. Maar dat had ik kunnen counteren met meer pecorino. Dat ik daarvoor altijd van die droge parmesello-poeder gebruikte ... dat was 'em toch niet.Sinds ik het op deze manier doe is elke andere versie een droge boel...
Volgende week gaat mijn madam op weekend met haar zus, dus ik ga nog eens iets "speciaals" maken. Iets met lamsvlees, want het is lente en dat eet ze niet zo graag. Een klassieke lamsbout of lam tikka massala ... maar ik weet het niet zo goed.
Ik maak zelf graag Indische boterkip klaar (murgh makhani), dat recept ziet me er ook wel interessant uit! Misschien moet ik mijn vrouw aanmoedigen om nog een dag langer weg te blijven, dan kan ik de ene dag Indisch lam eten en de dag nadien op Mediterrane wijze.Rogan Josh | Restaurant Rogan Josh Recipe | THE CURRY GUY
Classic Indian restaurant style rogan josh. Recreate this famous and hugely popular curry house classic at home. This tastes better than the takeaway!greatcurryrecipes.net
Enorme fan die dude en zijn boek.
Wat werk gestoken in wa basis spullen zoals basis curry saus, kruidenmengelingen en gember/look pasta. En nu zijn dat echt lekkere en meestal vrij snelle gerechten. Deze is ook héél goe imo.