Guazala
Well-known member
Ik ben een gemakkelijke eter. Ik ben ook altijd al heel nieuwsgierig geweest naar eten en wilde als kind al altijd alles proberen. Mijn lievelingsgerecht als kleuter was escargots in lookboter. In die tijd kon je dat op restaurant vaak als voorgerecht krijgen en gezien ik geen fan was van de doorsnee kindermenu's heb ik dat dan ook heel vaak gegeten, vaak met keukenpersoneel die vanachter een hoek kwamen kijken naar dat rare kind dat persé 'slakjes' wilde.
Ik heb een allergie aan kreeft, ananas en kiwi. Dus die mijd ik om logische redenen.
En uiteraard zijn er dingen die ik liever en minder graag eet. Zo snap ik bijvoorbeeld niet waarom iemand vrijwillig prei zou klaarmaken. Dingen die ik echt niet lust hebben altijd met textuur eerder dan met smaak te maken: shiitake's of andere glibberige paddestoelen en dingen alles jello pudding. Daar moet ik echt van kokhalzen, dat gaat er niet in.
@Avondland
Tip: vervang dat blik erwten door erwtjes uit de diepvries. Die blikjes heb ik ook nooit gesnapt, maar sinds ik diepvries erwten ontdekt heb, staan erwtjes en (verse) worteltjes hier wel regelmatig op het menu. Wel wat meer werk bij het koken, maar niet te vergelijken qua smaak.
Ik heb een allergie aan kreeft, ananas en kiwi. Dus die mijd ik om logische redenen.
En uiteraard zijn er dingen die ik liever en minder graag eet. Zo snap ik bijvoorbeeld niet waarom iemand vrijwillig prei zou klaarmaken. Dingen die ik echt niet lust hebben altijd met textuur eerder dan met smaak te maken: shiitake's of andere glibberige paddestoelen en dingen alles jello pudding. Daar moet ik echt van kokhalzen, dat gaat er niet in.
@Avondland
Tip: vervang dat blik erwten door erwtjes uit de diepvries. Die blikjes heb ik ook nooit gesnapt, maar sinds ik diepvries erwten ontdekt heb, staan erwtjes en (verse) worteltjes hier wel regelmatig op het menu. Wel wat meer werk bij het koken, maar niet te vergelijken qua smaak.