poeperman
Well-known member
dat een kookoppervlakte van 31cm echt wel héél weinig isWat denken jullie hiervan: https://www.ibood.com/be/nl/product-specs/00000/666624/buccan-sunbury-smokey-egg-barbecue-medium/
Enige bedenkingen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
dat een kookoppervlakte van 31cm echt wel héél weinig isWat denken jullie hiervan: https://www.ibood.com/be/nl/product-specs/00000/666624/buccan-sunbury-smokey-egg-barbecue-medium/
Enige bedenkingen?
veel geld voor een kleine kamado die dan nog eens niet geglazuurd is, van een ongekend merk is, lage garantievoorwaarden heeft en zonder platesetter komt. Ik zou hem laten voor wat hij is, het is gewoon rip off, zeker gezien de adviesprijs die echt wel veel te hoog is, voor die prijs heb je een merk met 20 jaar garantieWat denken jullie hiervan: https://www.ibood.com/be/nl/product-specs/00000/666624/buccan-sunbury-smokey-egg-barbecue-medium/
Enige bedenkingen?
kben wel benieuwd welk merk je hebt voor die prijsveel geld voor een kleine kamado die dan nog eens niet geglazuurd is, van een ongekend merk is, lage garantievoorwaarden heeft en zonder platesetter komt. Ik zou hem laten voor wat hij is, het is gewoon rip off, zeker gezien de adviesprijs die echt wel veel te hoog is, voor die prijs heb je een merk met 20 jaar garantie
Een snelle selectie bij de gekende premium merken: gelijkaardig in grootte (33 ipv 31 cm, wat ook een standaardmaat is dus veel handiger voor accessoires), 20j garantie:kben wel benieuwd welk merk je hebt voor die prijs
"Met zijn grootte is hij ideaal voor barbecues voor grote groepen".
Bastard, kamado joe, monolith hebben een compact kamado onder de 799 euro.kben wel benieuwd welk merk je hebt voor die prijs
Watermeloen in fijne blokjes snijdenIk ben vooral op zoek naar lekkere, gezonde en snel te maken side-dishes (koud) die je paar dagen na elkaar kan eten
Dus als iemand er heeft, let me know!
Ik had het over de adviesprijs van de bucan.
pulled pork op een zelfgebakken broodjeBinnenkort een eerste keer voor een ‘grote’ groep BBQ’n: 8 a 10 personen.
Iemand tips/inspiratie voor gerechten/menu? Ik wil uiteraard niet gewoon brochettes en worsten bakken, maar wil anderzijds niet te veel hooi op mn vork nemen (nu ik geen ervaring heb met dergelijk aantal gasten).
Dacht mss aan ribbetjes op voorhand (bv. dag ervoor) te preppen en dan op de dag zelf enkel nog af te bakken.
Binnenkort een eerste keer voor een ‘grote’ groep BBQ’n: 8 a 10 personen.
Iemand tips/inspiratie voor gerechten/menu? Ik wil uiteraard niet gewoon brochettes en worsten bakken, maar wil anderzijds niet te veel hooi op mn vork nemen (nu ik geen ervaring heb met dergelijk aantal gasten).
Dacht mss aan ribbetjes op voorhand (bv. dag ervoor) te preppen en dan op de dag zelf enkel nog af te bakken.
pulled pork op een zelfgebakken broodje
en niet vergeten, it's all about the sides
Dedju dat ziet er inderdaad top uit. Voor dat tweede lijkt een bakplaat mij wel handig?Dat kan je zeker doen. Nadien eventueel nog een mooi stuk rundsvlees, revearse sear. Dan moet je dat ook enkel nog maar dichtschroeien.
Recept ribbetjes:
Als je het rundvlees ook op een andere manier wil serveren:
Zijn mijn 2 go to bbq recepten. Dit weekend beide nog gemaakt en alweer complimenten over gekregen. Makkelijk te maken, niet al te veel werk mits goeie prep en super lekker.
Dat had ik ook al in gedachten, misschien toch overwegen!
Zelfgebakken broodjes zal sowieso wel moeilijk gaan, want hebben nog geen echte goede oven (pre renovatie tijdperk).
Dedju dat ziet er inderdaad top uit. Voor dat tweede lijkt een bakplaat mij wel handig?
Als side: voorgekookte maïskolven kopen (of er zelf koken om wat te besparen). Die kan je altijd nog eens in twee doen (of zelfs 3 indien voldoende groot) om meer mensen te serveren. Gewoon even grillen en ondertussen regelmatig borstelen met een mengsel van olijfolie en cajunkruiden (indien het niet in je kruidenrek staat is het zelf makkelijk te maken door paprika, zout, oregano, ... te mengen, exacte mix vind je online wel).Binnenkort een eerste keer voor een ‘grote’ groep BBQ’n: 8 a 10 personen.
Iemand tips/inspiratie voor gerechten/menu? Ik wil uiteraard niet gewoon brochettes en worsten bakken, maar wil anderzijds niet te veel hooi op mn vork nemen (nu ik geen ervaring heb met dergelijk aantal gasten).
Dacht mss aan ribbetjes op voorhand (bv. dag ervoor) te preppen en dan op de dag zelf enkel nog af te bakken.
Niemand?Als het slecht weer is, kan de Weber Pulse 2000 elektrische bbq dan binnen gebruikt worden onder de dampkap? Of geeft deze teveel rookontwikkeling?
Zijn er mensen met ervaringen met dit toestel? Zowel goede als slechte zijn welkom
@nestorius , klopt!Niemand?