Karel-Jan Verheyde

Redacteur
Karel-Jan Verheyde

Karel-Jan Verheyde

Redacteur
Filmreview: Old
  • 2
  • 5
M. Night Shyamalan kreeg van zijn dochter het stripverhaal Château de sable cadeau voor vaderdag. Omdat hij er zo onder de indruk van was kocht hij de rechten en krijgen wij nu zijn nieuwste langspeler geserveerd. Ik heb mijn huiswerk gedaan en heb voor mijn cinemabezoek de graphic novel gelezen. Of deze verfilming het bronmateriaal waardig is, kom je in onderstaande review te weten!
Filmreview: Black Widow
  • 12
  • 6
Black Widow is de eerste Marvel film sinds twee jaar, bijt de spits af van Phase Four én is de 24ste film sinds de start van het Marvel Cinematic Universe (MCU) die begon met Iron Man in 2008. Na acht keer in de huid van Russische spionne Natasha Romanoff aka Black Widow te kruipen, krijgt Scarlett Johansson voor het eerst haar solo film, wat misschien ook meteen haar laatste keer kan zijn. Of deze film haar eer aandoet, kom je in deze review te weten.
Filmreview: A Quiet Place Part II
  • 1
  • 5
Wie had ooit verwacht dat John Krasinski (vooral bekend als Jim uit de Amerikaanse versie van The Office) een van de betere horrorfilms zou maken in 2018? Hollywood zou Hollywood niet zijn moesten ze niet meteen een opvolger plannen na een succesvolle eerste film. Krasinski zit deze keer achter het stuur voor zowel het schrijven als regisseren. Normaal zou deze film vorig jaar al in de zalen beland zijn maar door de ons zo gekende coronacrisis, werd deze met meer dan een jaar uitgesteld. Nu de film eindelijk in de zalen is, kun je in onderstaande review lezen of de sequel de kwaliteit van de eerste film blijft behouden!
Terug
Bovenaan