Wat heb jij vandaag gekookt?

3 porties lasagne klaar om de diepvries in te vliegen, ipv witte saus gewoon room gebruikt en ipv van Hesp, Cobourg vlezekes 😇
 
3 porties lasagne klaar om de diepvries in te vliegen, ipv witte saus gewoon room gebruikt en ipv van Hesp, Cobourg vlezekes 😇
Heb eigenlijk nog nooit lasange gegeten uit den diepvries, ben wel keer benieuwd hoe zo lasanga blad eruit komt na het ontdooien en wa smaak da ga geven. Verse lasange laten wij 1 nacht trekken in de koelkast voor dag erop.
 
Laatst bewerkt:
Maakt gij lasagna met bladerdeeg? :wtf:
Lasagna, degene met normale bladeren (bladen?) in elk geval, kan perfect de diepvries in (y).
 
Maakt gij lasagna met bladerdeeg? :wtf:
Lasagna, degene met normale bladeren (bladen?) in elk geval, kan perfect de diepvries in (y).
Lasanga bladen ja da, bladerdeeg is voor gebak, tijd dak bed in ga want begin dingen door mekaar te halen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Lint
Lasanga bladen ja da, bladerdeeg is voor gebak, tijd dak bed in ga want begin dingen door mekaar te halen.
Ah fjoew, ik was mij echt al aan het afvragen hoe ge bladerdeeg kunt doen rijzen, terwijl er tomatensaus op ligt :ROFLMAO:.
 
Heb eigenlijk nog nooit lasange gegeten uit den diepvries, ben wel keer benieuwd hoe zo lasanga blad eruit komt na het ontdooien en wa smaak da ga geven. Verse lasange laten wij 1 nacht trekken in de koelkast voor dag erop.

Smaakt krak hetzelfde, ik vries wel altijd in zoals het de oven in gaat: ik een glazen schaal.
Geen plastieken bakske dus bij mij.

S morgens uit de diepvries halen en 's avonds pas de oven in zodat alles al goed ontdooit is, rechtstreeks ingevroren de oven in vind ik niet zo lekker.
 
Smaakt krak hetzelfde, ik vries wel altijd in zoals het de oven in gaat: ik een glazen schaal.
Geen plastieken bakske dus bij mij.

S morgens uit de diepvries halen en 's avonds pas de oven in zodat alles al goed ontdooit is, rechtstreeks ingevroren de oven in vind ik niet zo lekker.
Maar dan zijt ge wel een ovenschaal kwijt? ZOveel heb ik er hier toch niet op overschot :thinking:.
Springt dat trouwens niet in de diepvries? (allez blijkbaar niet maar ik dacht dat altijd)
 
Smaakt krak hetzelfde, ik vries wel altijd in zoals het de oven in gaat: ik een glazen schaal.
Geen plastieken bakske dus bij mij.

S morgens uit de diepvries halen en 's avonds pas de oven in zodat alles al goed ontdooit is, rechtstreeks ingevroren de oven in vind ik niet zo lekker.

Is er een bepaalde reden dat je dit niet in een plastiek/aluminum bakje doet of is dit een persoonlijke keuze?
 
Maar dan zijt ge wel een ovenschaal kwijt? ZOveel heb ik er hier toch niet op overschot :thinking:.
Springt dat trouwens niet in de diepvries? (allez blijkbaar niet maar ik dacht dat altijd)
Was ook mijn gedacht, glas in de diepvries steken. Nu heb eigenlijk zelf niet zo ne groter vriezer voor zo oven schaal kwijt te kunnen.
 
Maar dan zijt ge wel een ovenschaal kwijt? ZOveel heb ik er hier toch niet op overschot :thinking:.
Springt dat trouwens niet in de diepvries? (allez blijkbaar niet maar ik dacht dat altijd)
Nee, springt niet, ik heb een grote diepvries én die schalen kosten maar 3-4 euro in de action.

Waarom direct in glas? Geen afval (itt aluminium schaaltjes) en als ik dat uit een plastieken bakje in een glazen schaal moet doen, heb je een andere vorm waardoor het eindresultaat er minder mooi uit ziet.
 
  • Leuk
Waarderingen: Lint
Nee, springt niet, ik heb een grote diepvries én die schalen kosten maar 3-4 euro in de action.

Waarom direct in glas? Geen afval (itt aluminium schaaltjes) en als ik dat uit een plastieken bakje in een glazen schaal moet doen, heb je een andere vorm waardoor het eindresultaat er minder mooi uit ziet.
Dat van afval vind ik wel een goede reden. (y)
 
Hier zijn het zelfgemaakte wienerschnitzels. Mijn nieuwe inoxen vleeshamer es testen :D
 
Spaghettisaus van groenten die nog op overschot waren: wortels, champignons, courgette en ajuin. Wat natuurgehakt erbij (filet americain), kruiden en klaar.
 
Iemand ervaring met vlees pekelen? Ik lees er hier en daar wat over en het zou je vlees botermals maken.

Nee, maar ik pekel wel regelmatig es een stukske zalm voor ik het in de smoker gooi. Da's boter zoals die vis nadien van het vel valt...
 
Wij hebben gisteren traiteur besteld en er is nog serieus stuk parelhoen over dat opnieuw moet opgewarmd worden...

Ze zeggen altijd dat je beter eten geen 2 x opwarmt en zeker niet bij gevogelte, wat doen jullie?
 
Wij hebben gisteren traiteur besteld en er is nog serieus stuk parelhoen over dat opnieuw moet opgewarmd worden...

Ze zeggen altijd dat je beter eten geen 2 x opwarmt en zeker niet bij gevogelte, wat doen jullie?
Wat water doen in het microgolfpotje.
De smaak is gewoon minder, en zonder water is het gewoon te droog tot zelfs uitgedroogd. Maar voor de rest, je m'en fou.
 
Wij hebben gisteren traiteur besteld en er is nog serieus stuk parelhoen over dat opnieuw moet opgewarmd worden...

Ze zeggen altijd dat je beter eten geen 2 x opwarmt en zeker niet bij gevogelte, wat doen jullie?

Dat is zever ze :)
 
Terug
Bovenaan