Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered – nu verkrijgbaar

Square Enix maakte onlangs bekend dat het nieuwste deel in de geliefde SaGa-serie, Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered nu verkrijgbaar is voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, pc via Steam, iOS en Android. Deze game verscheen oorspronkelijk in 1992 in Japan, en als remake in 2005 in Noord-Amerika en Japan, en is nu voor het eerst in Europa verkrijgbaar.

Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered levert vele verbeteringen en extra’s, inclusief geremasterde graphics, nieuwe ‘quality of life’-toevoegingen voor een betere speelbaarheid, en nieuwe gameplay-features. Spelers volgen de omzwervingen van één van acht hoofdrolspelers, met elk hun eigen doel en verhaallijn, en vormen hun eigen, unieke avontuur met een “Free-form Scenario”-systeem dat ervoor zorgt dat hun acties van invloed zijn op de wereld rondom hen.

Fans van de SaGa-serie kunnen uitkijken naar de Glimmer- en Combo-systemen uit eerdere games, de even iconische als prachtige vormgeving, en een sfeervolle soundtrack van componist Kenji Ito. Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered is de nieuwste aankondiging in het doorgaande SaGa Project van Square Enix dat tot dusver leidde tot Westerse releases van Romancing SaGa 3, SaGa Scarlet Grace: Ambitions en SaGa Frontier Remastered.

 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan