Jouw favoriete biefstack

KO

Well-known member
Ik maak momenteel de overstap van Ossenhaas naar Entrecote. Het is allemaal nog flink wennen, maar ik zie het er wel in.
Enige klote aan die dingen, is dat ze zo snel te ver (niet echt, maar het verschil tussen bleu & saignant is soms klein) gebakken zijn.
Zo heb ik nooit de overgang van chateaubriand (de kop) naar tournedos (het middenstuk, wtf?) kunnen verteren,

Ik zie dat dit nu bij Entrecote ook het geval is (lendebiefstuk naar koetsierstuk), maar aangezien ik deze nog aan het leren ben, kan ik wel vrij gemakkelijk overstappen.

Zijn er trouwens fans van Côte de boeuf? Wat een leuk vlees is dat. Het vlees is zachter dan dat van de lende

Wat SaaS betreft, ben ik na mijn Archiduc periode volledig op Bearnaise en Provençale overgestapt. Heerlijk werken vind ik dat.
En natuurlijk gewoon een Kruidenboter no-wasabi eraan hangen.
Ik kan Wasabiboter wel apprecieren, maar voor mijn needs is dat niet nodig.
 
51f5qy.jpg
 
EIN DE LIJK iemand die het woord saus deftig kan uitspreken :love: , zoals het hoort...

Mijn respect is net groter geworden voor u :thumb:
 
  • Leuk
Waarderingen: KO

Vergelijkbare onderwerpen

Terug
Bovenaan