Herbeleef de "Story So Far" met in-game video van Final Fantasy VII Rebirth

Square Enix heeft vandaag de “Story So Far” samenvattingsvideo onthuld voor Final Fantasy VII Rebirth. Deze video is toegankelijk via het hoofdmenu van de game wanneer deze op 29 februari 2024 verschijnt voor de PlayStation 5. Het verhaal wordt in de video verteld door Red XIII, een beest met een vlammende staart die van tijd tot Clouds genootschap van wijze raad voorziet. Red XIII vertelt over de gebeurtenissen in Final Fantasy VII Remake, het eerste deel in het hooggeprezen Final Fantasy VII remake-project.

Naast deze video heeft het bedrijf iconisch artwork uitgebracht van Aerith en het Highwind airship, samen met een reeks screenshots. Deze screenshots, die hier beschikbaar zijn, tonen het vredige stadje Kalm, de verlaten Mythril Mine, de summon Kujata, de gevechtsvaardigheden en Synergy Skills van diverse teamleden, de Chocoboutique, enkele bijpersonages en veel meer.

De Active- en Classic-modes uit Final Fantasy VII Remake keren terug, zodat spelers opnieuw hun vechtstijl kunnen kiezen: snel en sensationeel of gebaseerd op methodische beslissingen. Daarnaast kunnen spelers kiezen uit drie moeilijkheidsniveaus, Easy, Normal en de nieuwe Dynamic-setting, zodat zowel nieuwkomers als veteranen de game nog verder kunnen afstemmen op hun eigen voorkeuren en vaardigheden.

 
Terug
Bovenaan