Futurama is terug

Futurama keert na een afwezigheid van tien jaar terug voor een nieuw seizoen bestaande uit tien afleveringen. De geliefde animatieserie belooft een mix van vertrouwde elementen en nieuwe verhaallijnen die zowel nieuwe kijkers als trouwe fans zullen aanspreken. In de recent uitgebrachte trailer wordt onthuld dat de Planet Express-bemanning gedurende de afgelopen tien jaar in een cryogene slaap heeft verbleven. Ze krijgen te maken met uitdagende situaties, variërend van een verwoestende pandemie tot het verkennen van het wetteloze Crypto Country. Bovendien worden ze geconfronteerd met buitenaardse dreigingen.

Fans zullen verheugd zijn om te horen dat de originele stemmencast terugkeert om hun geliefde personages nieuw leven in te blazen. Billy West zal opnieuw de stem van Fry, Professor Farnsworth en Dr. Zoidberg vertolken, terwijl John DiMaggio zijn kenmerkende stem geeft aan Bender. Katey Sagal zal terugkeren als de stoere en vastberaden Leela, terwijl Lauren Tom de stem van Amy vertolkt. Phil LaMarr zal opnieuw te horen zijn als de hardwerkende Hermes, en David Herman wekt Scruffy tot leven.

Het nieuwe seizoen van Futurama zal vanaf 24 juli beschikbaar zijn op de streamingdienst Hulu. Hoewel nog niet officieel bevestigd, wordt verwacht dat de serie ook beschikbaar zal zijn op Disney+ in België.

 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan