In het BBQ-topic wordt er hier en daar al wat gediscussieerd over kamados, dus een eigen topic leek me zeker op zijn plaats voor de zoekende mens. Wij zijn thuis enorm aan het twijfelen om er eentje aan te schaffen, maar het is een enorme moeilijke keuze. Wanneer geld geen probleem is (zowel het kunnen als het willen eraan uit geven) lijkt mij BGE een no-brainer, maar zijn de goedkopere alternatieven (Thé Bastard, Grill Guru,...) een waardig prijs/kwaliteit alternatief? Ik zou het echt als buitenkeuken gebruiken om met goed weer de spaghetti-saus of wok op de Kamado te maken. Uiteraard ook dingen als pulled pork, hamburgers, pizza's of spareribs mogen niet ontbreken. Wat is jullie ervaring en advies wat betreft kamado, maar ook qua uitbreiding? Is een DoJoe (van Kamado Joe) of de Rotiserrie (van The Bastard) een meerwaarde tov een pizzasteen en zijn er ook dingen die te gebruiken zijn om andere kamados van andere merken? Zijn tafels/meubels de moeite waard ter vervanging van de zijplankjes?
Alvast bedankt!
Alvast bedankt!