Slyke
Well-known member
In onderstaand artikel worden een aantal spaghetti's besproken aan de Belgische kust.
Wat is jouw favoriete zaak in België om een spaghetti bolognese te gaan eten?
Ik kende vroeger een brasserie in het Gentse waar de spaghetti's overheerlijk waren, maar die bestaat helaas niet meer.
Sindsdien eigenlijk nergens nog een plaats tegengekomen waar ik omvergeblazen werd van de smaak.
Ik ben trouwens niet akkoord met de stelling dat een goede bolognese saus geen wortels of champignons mag bevatten; ik vind het net een meerwaarde en brengt, wanneer subtiel toegevoegd, net een betere smaak.
Benieuwd naar jullie ervaringen!
Luc Bellings gaat op zoek naar de lekkerste spaghetti bolognese aan de kust en geeft een 9/10: “Lekkere én grote portie voor 15 euro”
Of het nu warm of koud weer is: een goed bord spaghetti bolognese smaakt altijd. Maar waar eet je de lekkerste versie aan de Belgische kust? En wat kan daar zeker niet bij ontbreken? Chef Luc Bellings trekt op pad om de klassieker te proeven in vijf verschillende restaurants in Nieuwpoort...
www.hln.be
Ramskapelle, De Dorpspompe - 3/10
Knokke, The Nighteen - 3/10
Blankenberge, Coin des Copains - 7/10
Oostende, Mister Spaghetti - 8/10
Koksijde, Il Tartufo - 9/10
Wat is jouw favoriete zaak in België om een spaghetti bolognese te gaan eten?
Ik kende vroeger een brasserie in het Gentse waar de spaghetti's overheerlijk waren, maar die bestaat helaas niet meer.
Sindsdien eigenlijk nergens nog een plaats tegengekomen waar ik omvergeblazen werd van de smaak.
Ik ben trouwens niet akkoord met de stelling dat een goede bolognese saus geen wortels of champignons mag bevatten; ik vind het net een meerwaarde en brengt, wanneer subtiel toegevoegd, net een betere smaak.
Benieuwd naar jullie ervaringen!