Game Master Worlds: De plek voor D&D-liefhebbers in de Benelux

Het ontstaan van Game Master Worlds vindt zijn oorsprong in de harten van enkele fantasyliefhebbers. Hun missie? Het verbeteren van de storytelling binnen Dungeons & Dragons door hun recent uitgebracht boek "Worlds at a Glance: Towns & Villages" ontworpen om spelers nog dieper in het avontuur onder te dompelen.

De aanwezigheid van Game Master Worlds op verschillende fantasybeurzen, zoals Day of Dungeons en FACTS, is slechts het topje van de ijsberg. Zo hosten ze ook wel eens een D&D-sessie in een kerk of park, maar de groep is ook online te vinden. Nathan Horn, een van de twee oprichters (naast Shiu Yang Tang), legt uit: "Dungeons & Dragons wint de laatste jaren aan populariteit. De vraag naar Dungeon Masters is groot en mensen zoeken voortdurend naar groepen om samen avonturen mee te beleven. Wij brengen hen samen."

Met hun online community biedt Game Master Worlds een platform waar fans samenkomen voor online sessies, live streams en een interactief "Choose Your Own Adventure"-verhaal, waarbij leden gezamenlijk het verloop van het verhaal bepalen.Is D&D ook jouw grote passie? Neem dan een kijkje op hun Discord.

035.jpg
 
Terug
Bovenaan