clercqie
Well-known member
Diepgevroren vallen die beter mee qua prijs. Is dan natuurlijk meer om in bv yoghurt te mengenDuidelijke grootverdiener.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
Diepgevroren vallen die beter mee qua prijs. Is dan natuurlijk meer om in bv yoghurt te mengenDuidelijke grootverdiener.
DAGELIJKS.Diepgevroren vallen die beter mee qua prijs. Is dan natuurlijk meer om in bv yoghurt te mengen
DAGELIJKS.
Zetmeel wel (bananen), maar al de fructose of glucose in druiven en ander fruit is gewoon een snelle suiker hoor.Tijdens de week varieert dat. Avocado, banaan, druiven, sinaasappel, blauwe bessen, aardbeien, frambozen,...
In het weekend drink ik vaak druiven.
Wat die suikers betreft: als ik me niet vergis zijn dat complexe koolhydraatstructuren die tijd vragen om af te breken waardoor die geleidelijk aan vrijkomen. Dat geeft geen piek zoals bij snelle suikers of wanneer je er een smoothie van maakt.
Klopt. Weer bijgeleerd.Zetmeel wel (bananen), maar al de fructose of glucose in druiven en ander fruit is gewoon een snelle suiker hoor.
Avocado vind ik ook zeer lekker, vooral met wat olijfolie, look en peper en zout, om dan tussen een wrap te smeren met zo wat eender welke proteïnebron.Ik snap de reacties over avocado hier niet, ja botanisch gezien is dat fruit, maar een tomaat ook, en dat eet ik toch ook eerder als groente.
Avocado is best lekker met wat zout en peper trouwens, maar dat is dus voornamelijk vet.
Anyway, hier zo'n twee stuks per dag van eender wat. Appels (Cox) en peren (Conference) worden onderschat vind ik, maar een mandarijn of kiwi is natuurlijk ook altijd lekker. Heb heel wat bessenstruiken in de tuin staan, hopelijk beginnen die wat te produceren dit jaar. En ja druiven zijn voornamelijk suiker, daarom ook dat je ze kan gebruiken voor wijn.
Eens deze is open gesneden, zou deze niet meer rijpen, zegt m'n moeder? klopt dit?Dan was die mijn inzien gewoon niet rijp genoeg?
Laten liggen en wachten tot hem zacht is maar ook niet te zacht natuurlijk.
Dat is een mogelijkheid, maar ik weet niet of ze dat graag hebben in de winkel, eerst het fruit bepotelen,Gewoon duwen op de meloen?
Eens deze is open gesneden, zou deze niet meer rijpen, zegt m'n moeder? klopt dit?
Dat is een mogelijkheid, maar ik weet niet of ze dat graag hebben in de winkel, eerst het fruit bepotelen,
en duwen in het fruit
Niet dat ik mij daar ook maar iets van zou van aantrekken, maar als het daarmee "voelbaar" is, wil ik dat wel eens proberen...
Thx
Zijn er dan mensen die dat effectief eten?
En hoe kan je herkennen , als je ene koopt in de winkel, of die lekker zacht en oranje is?