FACTS lost eerste drie namen voor lente-editie

Het Gentse popcultuurfestival FACTS zet op 6-7 april 2024 opnieuw de volle 54.000 m² van Flanders Expo in voor een feest vol films, series, games en superhelden, met grotere zones en 6.000 m² meer contentruimte. Daarbij mag je – tot nu toe – drie wereldsterren, twee dozijn comic-tekenaars, tientallen activiteiten en honderden verrassende speciaalstanden verwachten, in steeds grootsere opstelling.

Het evenement is nog in volle voorbereiding, maar heeft al drie wereldsterren op de line-up:
  • Rijzende ster Mckenna Grace (bekend van onder meer Ghostbusters: Afterlife, The Handmaid’s Tale, Young Sheldon,...)
  • Grande dame van sci-fi Marina Sirtis (alias Deanna Troi van Star Trek)
  • Tv-gezicht en gaming-stem Christopher Judge (Teal’c in Stargate SG-1 en de stem van Kratos in de meest recente God of War-games)
FACTS ziet het dit jaar nog groter, met een focus op ruimte en zijn unieke aspecten. Zo vult het in vergelijking met de vorige lente-editie 6.000 m² meer in met geeky activiteiten en gebruikt het daarmee optimaal de op één na grootste eventlocatie van België.

Het evenement verdubbelt deze editie ook zijn Creator Zone, waar onontdekte lokale tekenaars en designers hun handgemaakte, kwaliteitsvolle hebbedingen komen tentoonstellen en verkopen. Die zone is een toonbeeld van de passie en creativiteit waar FACTS voor garant staat.

 
Misschien toch nog eens naar FACTS gaan, dit maal met de dochter. Het is al meer dan 10 jaar geleden dat ik er geweest ben als gewone bezoeker.
 
Terug
Bovenaan