Discord Voice is nu voor iedereen beschikbaar op Xbox-consoles

In juli hebben had Microsoft reeds aangekondigd dat het samenwerkte met Discord om de audio-ervaring op Xbox-consoles te stroomlijnen, zodat gamers met al hun vrienden rechtstreeks vanaf hun Xbox kunt spelen. Vanaf vandaag is Discord Voice beschikbaar voor alle Xbox Series X|S- en Xbox One-consoles.

Met deze nieuwe update kun je rechtstreeks vanaf je console met iedereen op Discord praten via spraakkanalen of groepsgesprekken. Dit maakt het gemakkelijker om verbinding te maken met je vrienden, op mobiele toestellen, Xbox of pc. Je kunt ook zien wie er in gesprek is en wie er aan het woord is terwijl je op je console speelt. Je kunt ook het geluid aanpassen en schakelen tussen Discord Voice en Xbox game chat terwijl je geniet van al je favoriete games.

Ga naar de mobiele Discord app en koppel je Discord account aan je Xbox. Je moet deze stap ook doorlopen als je al eerder accounts hebt gekoppeld. Vervolgens kun je lid worden van elk Discord voice kanaal of bellen en overbrengen naar je Xbox.

Xbox.png
 
Bovenaan