Welk geslacht is rood?De Kamado Joe III is vandaag geleverd. Net op tijd voor de gender reveal, kan hij meteen eens uittesten of hij groot genoeg is .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
Welk geslacht is rood?De Kamado Joe III is vandaag geleverd. Net op tijd voor de gender reveal, kan hij meteen eens uittesten of hij groot genoeg is .
De meter gaat de taart maken, we hebben afgesproken dat rood (aardbeien en kersen) een meisje is en blauw (blauwe bessen en blauwe druiven) een jongen. Misschien telt dat ook voor de Kamado Joe .Welk geslacht is rood?
In ieder geval geniet ervan (van de joe, de gender reveal en het kind)De meter gaat de taart maken, we hebben afgesproken dat rood (aardbeien en kersen) een meisje is en blauw (blauwe bessen en blauwe druiven) een jongen. Misschien telt dat ook voor de Kamado Joe .
Heb zelf echt wel een voorgevoel dat een meisje is .
Machtig! Elk jaar doe ik een 'beer and burgers' voor een 30-tal maten. Dit moet ik hebben.Ik heb mij een nutteloos maar zalig gadget aangeschaft: een brandmerk.
Logo met Copilot op ongeveer 30 seconden, doorgestuurd naar een Chinees maakbedrijfje en 2 weken later (tegen alle verwachtingen in tbh) ontvangen.
Ff getest op een SPAR Brioche
Ps: Poeperman had natuurlijk ook gekund, maar buiten dit forum is mijn ander pseudoniem beter bekend
Link?Logo met Copilot op ongeveer 30 seconden, doorgestuurd naar een Chinees maakbedrijfje en 2 weken later (tegen alle verwachtingen in tbh) ontvangen.
Heb je beiden eerst ingebrand? Zo niet zou ik die eerst enkele keren inbranden. En daarna gewoon na ieder gebruik met een doekje met een heel klein beetje koolzaadolie inwrijven.Tips om gietijzer te behandelen/bewaren?
Dit weekend 1e keer skillet (nacho's) en barbecook plancha (smashburgers) gemaakt.
Daarna afgewassen met warm water, zonder zeep ofzo.
Maar merk nu toch wat witte plekken en zeer zeer oppervlakkige oranje/roestachtige plekjes...
Vanavond ga ik in lange tijd nog eens pizza's maken op de BBQ.
Ik heb nog een nieuwe steen besteld, maar die komt vanavond pas toe.
Links en rechts lees ik dat een steen moet ingebrand worden, maar zou het volstaan om hem eens goe te laten warm worden, maar niet volledig te laten afkoelen voor ik hem gebruik? Of zou ik hem echt een cyclus moeten laten doen van opwarmen en afkoelen vooraleer ik hem nog eens kan opwarmen om op te bakken?
Gewoon mee laten opwarmen met je BBQ (en hem dus niet koud in een hete BBQ leggen).
Maizena?Thanks! Dat was ook mijn gedacht
Genoeg maizena op kletsen en da komt goe
Ik denk dat hij griesmeel bedoeld als semolinaMaizena?
Ik denk dat hij griesmeel bedoeld als semolina
Maizena is geen maismeel maar maiszetmeel. Dus daar zal de vraag van @Mr.Anderson van komen.Griesmeel of maismeel idd. Gewoon om ervoor te zorgen dat het deeg niet aan uw steen blijft plakken.
Bloem verbrand te snel waardoor je een zwarte bodem krijgt.
@Mr.Anderson
Zoals Nestor zegt.Griesmeel of maismeel idd. Gewoon om ervoor te zorgen dat het deeg niet aan uw steen blijft plakken.
Bloem verbrand te snel waardoor je een zwarte bodem krijgt.
@Mr.Anderson
Zoals Nestor zegt.
Maar waarom geen Semolina? Werkt bij mij het beste. Griesmeel geeft teveel smaak af.
beide waren pre-seasoned dus ik heb daar niets mee gedaan nee, gewoon direct gebruikt...Heb je beiden eerst ingebrand? Zo niet zou ik die eerst enkele keren inbranden. En daarna gewoon na ieder gebruik met een doekje met een heel klein beetje koolzaadolie inwrijven.
Zoals Nestor zegt.
Maar waarom geen Semolina? Werkt bij mij het beste. Griesmeel geeft teveel smaak af.