Beyond The Festivals: dunk!festival 2024

Van 9 tot 11 mei is het weer tijd voor het gezelligste postrock- en metalfestival van het jaar, namelijk dunk!festival! Er komen weer heel wat interessante bands waarvan er velen ook de experimentele tour op durven te gaan. Net zoals de voorbije twee jaar is de Vooruit in Gent weer de locatie hiervoor. Na de twee voorbije edities die geweldig waren, zijn de verwachtingen natuurlijk zeer hoog, maar we zijn er zeker van dat deze ruimschoots ingelost zullen worden. Geen twee zonder drie uiteraard! Weet je dus niet goed wat te doen op Hemelvaart? Dan kan je alvast tickets boeken voor dit festival!

unnamed-58-1024x576.jpg

Een feestje voor alle post-genre fans​

Nu de affiche van dunk!festival compleet is, kunnen we ons weer verheugen op drie dagen postrock- en postmetal met daarnaast ook experimentele, drone, ambient en andere alternatieve muziek. Op donderdag springen ons Emma Ruth Rundle, Wolvennest, Kozmotron, Wang Wen, le_mol, Bauke Meersman en The Ivonne Van Cleef Orquesta in het oog. Vrijdag gaan wij zeker kijken naar Arms and Sleepers, Pruillip, Maserati, Cloakroom, Spurv, THE MON en Red Dwarf Star. Afsluiters voor ons op zaterdag zijn sleepmakeswaves., The Void of Expansion, Grand Aquila, Divided, Echo Collective en Jessica Moss.

Voor elk wat wils dus en daarnaast komen er uiteraard nog meer bands (zie affiche). Wij zijn uiteraard weer enthousiast en kunnen niet wachten tot het gezelligste festival van Vlaanderen weer doorgaat!

Bekijk hier de volledige line-up

Affiche-Dunk-Festival-2024.jpg

Prijzen​

Een dagticket kost 77 euro en een combiticket 172 euro. Camping is er niet beschikbaar, maar een Airbnb of de camping in de Blaarmeersen behoort tot de mogelijkheden voor wie toch wil blijven overnachten.

Info & tickets

Spotify​

 
Terug
Bovenaan