Pompi
Active member
Wij zijn geen vegetariers thuis maar proberen toch af en toe een vleesloos gerecht op tafel te zetten.
Maar vaak is het uit gemakzucht toch de standaard boerenkost die op tafel komt, omdat dat minder planwerk met zich meebrengt.
Als we vegetarisch eten dan is dat meestal vegetarische chilli con noncarne met Quorn ofzo of Pizza met veel groenten, pasta met tomaatjes.
ook wel is nen burger geprobeerd met portobello maar geen groot succes.
Niet zeer origineel dus.
Dus shoot, wat zijn jullie vegi toppers waar zelfs een carnivoor mee te behagen valt?
Maar vaak is het uit gemakzucht toch de standaard boerenkost die op tafel komt, omdat dat minder planwerk met zich meebrengt.
Als we vegetarisch eten dan is dat meestal vegetarische chilli con noncarne met Quorn ofzo of Pizza met veel groenten, pasta met tomaatjes.
ook wel is nen burger geprobeerd met portobello maar geen groot succes.
Niet zeer origineel dus.
Dus shoot, wat zijn jullie vegi toppers waar zelfs een carnivoor mee te behagen valt?