Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival verschijnt in oktober voor Nintendo Switch

Dondoko don don ... Binnenkort zal ik mijn drum controllers weer kunnen bovenhalen, want op 14 oktober verschijnt het nieuwe Taiko no Tatsujin-spel, Rhythm Festival. Dit is na Drum 'n' Fun en Rhythmic Adventure 1 en 2 al het vierde ritmespel gebaseerd op de populaire arcadekast dat beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch.

Na Rhythmic Adventure 1 en 2, die de formule overgoten met een RPG-sausje, belooft Rhythm Festival ons een meer klassieke ervaring aan te bieden, met als grote vernieuwing dat we nu ook twee vierspelermodi krijgen: Donkatsu Toy Wars (versus) en Donchan Band (coöperatief). De basisversie van het spel zal 76 liedjes bevatten en met de nieuwe Taiko Music Pass zal je toegang krijgen tot een bibliotheek van maar liefst 500 liedjes. Wie wilt ontdekken welke liedjes alvast in de basisversie aanwezig zullen zijn, haast zich best naar de website van Gematsu die de volledige lijst heeft vertaald.

 
Laatst bewerkt:
Die drumstel is nergens verkrijgbaar momenteel... What's the point om dit dan toch uit te brengen in oktober dan nog wel?
 
Terug
Bovenaan