Studio 100 brengt ode aan Tien Om Te Zien met Tien Om Te Zien, De Musical

Tien Om Te Zien, hét zomerprogramma van VTM, mag dit jaar 35 kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren komt Studio 100 met Tien Om Te Zien, De Musical. In Studio 100's nieuwste humoristische feelgood musical kan je rekenen op een Vlaamse sterrencast die iconische Vlaamse hits zullen serveren. Verwacht je dus aan een nostalgische trip down memory lane.

De musical vertelt het verhaal van vier vrienden die met de komst van Tien Om Te Zien hun kans zien om als boysband een plaats in de spotlights te veroveren. Maar … is iedereen wel zo opgezet met hun plannen? En is de Vlaamse showbizz wel klaar voor hen? De cast bestaat uit onder andere Nathalie Meskens, Ruth Beeckmans, Kürt Rogiers, Laura Tesoro, Jonas Van Geel, Mathias Mesmans, Peter Thyssen en Tom Audenaert.

Gert Verhulst, founding fatther Studio 100: "De muziek die toen populair was, is nu nog steeds breed bekend. Tien Om Te Zien was het eerste programma waar het Vlaamse lied zo in de kijker werd gezet. We gebruiken in deze musical muziek uit de eerste 5 jaar van Tien om te zien. De muziek krijgt een nieuw jasje, maar zal altijd herkenbaar zijn."

Davy Parmentier, creative director VTM: "Tien Om Te Zien heeft voor een revolutie gezorgd in Vlaanderen. Het heeft VTM gemaakt tot wat het is, want hele generaties Vlamingen zijn opgegroeid met het programma. Sinds 2021 kent Tien Om Te Zien een succesvolle revival. Deze zomer slaan we de iconische tent 8 avonden op in Westende, en dankzij deze feelgood musical gaan we dus ook volgende winter onze positieve muzikale vibes verspreiden."

Tien Om Te Zien, De Musical zal vanaf 8 december 2024 te zien zijn in Studio 100 Pop-Up Theater Puurs.
Tickets en info zijn terug te vinden op de website.

Tien Om Te Zien.jpg
 
Terug
Bovenaan