Roguelike graafspel Below the Stone vanaf vandaag beschikbaar op pc

Below the Stone, een retro-roguelike van ontwikkelaar Strollart en uitgever Apogee Entertainment, graaft zich vanaf vandaag een weg naar Steam via Early Access op pc, in afwachting van de PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox Series X|S in 2024.

Trotseer een angstaanjagende horde ondergrondse verschrikkingen als een kleine maar machtige mijnbouwdwerg op zoek naar een glorieuze schat. Daal af naar de diepten van procedureel gegenereerde grotten en kerkers in een overvloed aan pixelachtige biomen. Hak door afbrokkelende rotswanden om lang verloren gewaande buit te ontdekken en gebruik enorme mêlee en magische vuurkracht tegen mythische vijanden.

Upgrade je uitrusting en voorwerpen om elke ondergrondse tocht te verlengen. Ontsnap naar de oppervlakte om de buit te deponeren of duik dieper op zoek naar glinsterende geheimen. Maar let op bij elke stap, want als je doodgaat, keren de grotduikers terug naar de oppervlakte, met spullen die voor altijd verloren zijn gegaan onder de grond.

 
Terug
Bovenaan