Nachtwacht kondigt nieuwe muziekclip én theatershow aan

Afgelopen maandag werd de muziekclip van de nieuwste single Samen sterk van Nachtwacht opgenomen. De single zal uitkomen op 15 mei en de clip zal te bekijken zijn vanaf 17 mei om 17u op het YouTube-kanaal van Nachtwacht en Studio 100 TV. Samen sterk gaat over de kracht van vriendschap. Met vrienden om je heen, kan je elke uitdaging aan. En dat geldt zeker voor de Nachtwacht: de drie beste vrienden Keelin (Sophie Janssens), Vladimir (Louis Thyssen) en Wilko (Gio Kemper), elk met hun eigen sterktes, die samen het kwaad bestrijden.

Het goede nieuws voor de Nachtwacht-fans onder ons eindigt hier niet, want sinds maandag kan je ook tickets kopen voor hun nieuwe theatershow De Bevroren Sneeuwkoningin. In De Bevroren Sneeuwkoninging zijn Vlad, Wilko en Keelin enorm vereerd wanneer ze een bezoek mogen brengen aan het ijspaleis van Sneeuwkoningin Frosta in de Onderwereld. Samen met haar toegewijde butler legt ze haar drie gasten uit Schemermeer in de watten. Maar dan duikt de kwade IJsgeest Iskal op. Hij bevriest de Sneeuwkoningin en is van plan om heel de wereld in ijs te veranderen. De Nachtwacht moet samen met Vega proberen om de Sneeuwkoningin te ontdooien, én om de IJsgeest naar het Duistere Hart te sturen voor hij alles en iedereen bevriest.

Voor wie niet kan wachten (of nog geen plannen heeft aankomend weekend), kan tijdens het Hemelvaarweekend terecht op de Ketnet-kanalen die helemaal in het teken zullen staan van Nachtwacht.

Tickets en info zijn verkrijgbaar via de website.

 
Terug
Bovenaan