Mortal Kombat 1 onthult Omni-Man, Homelander en zeven andere personages!

Mortal Kombat 1 komt zeer binnenkort uit op de pc, Xbox Series S | X, Nintendo Switch en PlayStation 5; vanaf 19 september 2023, om precies te zijn! Een datum die praktisch om de hoek ligt en NetherRealm Studios voelt zich met als gevolg geroepen om regelmatig nieuwe beelden in elkaar te steken. Dit deed men vandaag althans voor de San Diego Comic-Con, want tijdens deze beurs deed men twee nieuwe trailers uit de doeken, welke we onderaan hebben geplaatst.

In de eerste trailer ontmoeten we drie speelbare personages waar we voordien nog geen weet van hadden, beginnende met Li Mei en Tanya. Beide zijn verwant met de Umgadi, oftewel een groep van elite priesteressen die als krijgers de koninklijke familie van Outworld bewaken. Baraka, oftewel het derde geconfirmeerde karakter, heeft daarentegen niets met hen te maken, maar de trailer toont wel dat zijn uiterlijk (inclusief het vlijmscherpe staal dat uit z'n armen groeit) het resultaat is van een nieuwe ziekte die hem en vele anderen heeft geïnfecteerd. Het laatste noemenswaardige van deze trailer is overigens de inclusie van Darrius als een Kameo Fighter, wie voor het laatst in Mortal Kombat: Deception en Mortal Kombat: Armageddon speelbaar was.

Dat was niet het enige wat NetherRealm Studios aankondigde, want ze verrasten het publiek van de Comic-Con met de concrete inhoud van de eerste post-launch downloadbare content, beter bekend als de Kombat Pack. Omni-Man (uit Invincible), Homelander (uit The Boys) en Peacemaker (uit The Suicide Squad / Peacemaker) werden uitgekozen als de gasten die van andere media afkomstig zijn, terwijl men bovendien Quan-Chi, Ermac en Takeda Takahashi voor dit pakket beloofde. De ontwikkelaars zullen eveneens nieuwe Kameo Fighters (lees: assists) via de Kombat Pack aanbieden, namelijk Ferra, Johnny Cage, Khameleon, Mavado en Tremor. Als kers op de taart voegden de ontwikkelaars ook Jean-Claude Van Damme aan deze DLC toe, wiens gelijkenis en stem wordt gebruikt voor een alternatieve skin voor de speelbare versie van Johnny Cage. Wanneer we elk van deze onderdelen individueel mogen verwachten, is helaas niet bekend, maar de Kombat Pack behoort trouwens tot zowel de Premium als de Kollector's Edition, waar je in dit nieuwsbericht meer over kunt lezen.

 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan