Gameplaytrailer van Gigantosaurus: Dino Kart onthult brullend raceplezier

Outright Games heeft in samenwerking met Cyber Group Studios een gameplaytrailer voor Gigantosaurus: Dino Kart vrijgegeven. De racegame voor kinderen verschijnt op 17 februari 2023 op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc. Deze nieuwe kartracer belooft een brullende ervaring te worden voor spelers van alle leeftijden. De nieuwe trailer onthult de games diverse aanbod aan circuits, karts en personages waaronder Gigantosaurus! De trailer bevat beelden van de games 4-speler couch co-op die perfect dient voor plezier met de ganse familie!

In Gigantosaurus: Dino Kart kunnen fans spelen als acht verschillende personages en doorheen vijftien circuits vol obstakels scheuren die zich op meerdere locaties in Cretacia bevinden. Verzamel vaardigheden gaandeweg die je zullen helpen tijdens het racen en nog belangrijker om het tegen de stoerste dino van allemaal op te nemen; Gigantosaurus.

Gigantosaurus: Dino Kart is gebaseerd op Gigantosaurus, een van ‘s werelds grootste kinderanimatieseries. De serie, die momenteel aan drie seizoenen zit op Disney+ en Netflix, is gebaseerd op de Gigantosaurus-boekenreeks, waar er al meer dan 600.000 exemplaren wereldwijd van zijn verkocht. Dit is de tweede videogame in de reeks en volgt Gigantosaurus: The Game op uit 2020.

 
Terug
Bovenaan