Race vanaf vandaag tussen de dino's in Gigantosaurus: Dino Kart

Wie kleine kinderen in huis heeft, kent waarschijnlijk wel de populaire animatieserie Gigantosaurus, die bij ons te zien is op Netflix. De kleine fans van deze reeks zullen alvast blij zijn, want net als van Paw Patrol is er sinds vandaag ook een kartspel beschikbaar van Gigantosaurus. De allereerste kart racegame in de Gigantosaurus-franchise is nu beschikbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc.

Deze gloednieuwe Gigantosaurus-ervaring biedt uren aan verhaalcontent en laat spelers het opnemen als acht verschillende speelbare personages uit de hit tv-serie, waaronder fanfavorieten Bill, Mazu, Rocky en Tiny. Speel alleen of tegen familie en vrienden met maximaal vier personen in split-screen multiplayer over vijftien banen door het land Cretacia. Gigantosaurus: Dino Kart zet spelers in de racestoel terwijl ze door drie verschillende omgevingen rijden in de Savannah, Jungle en Mount Oblivion Cups, waarbij ze speciale vaardigheden opdoen om de race te winnen, waaronder Giganto's Roar- een geluid dat alle tegenstanders binnen een bepaald bereik vertraagt. Spelers die zo snel als een dino over de finish komen, kunnen Jetpack-banen nemen die unieke en leuke lay-outs mogelijk maken om hun vaardigheden te testen.

Geïnspireerd door de goed ontvangen racesegmenten van de vorige game Gigantosaurus: The Game en aflevering 14 van seizoen één "Racing Giganto" van de Gigantosaurus-serie, heeft ontwikkelaar 3DClouds het concept uitgebreid naar een game, met speelbare personages, vaardigheden en natuurlijke obstakels om een element van onvoorspelbaarheid in de tracks te bieden. Het spel is ontworpen met het hele gezin in gedachten en heeft drie moeilijkheidsniveaus voor verschillende leeftijdsgroepen en drie speelmodi, waaronder "play with friends", waarbij maximaal vier spelers op de bank kunnen samenwerken, zodat het hele gezin plezier heeft. Zelfs de kleinste spelers hebben plezier met de instant race modus, waarin willekeurig een personage en een circuit wordt gekozen, automatisch sturende en optrekkende karts met teksttips op het scherm die worden voorgelezen door Mazu de slimme Ankylosaurus, waardoor het spel perfect is voor het hele gezin. Elk personage heeft bovendien zijn eigen unieke voertuigskins, zodat je je favorieten kunt kiezen voordat je gaat racen.

 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan