Funko Fusion, gebaseerd op Funko Pop, verschijnt dit jaar

10:10 Games en de partners Funko en Universal Products & Experiences, in samenwerking met distributiepartner Skybound Games, hebben vandaag gloednieuwe beelden en releasedetails uitgebracht van Funko Fusion, een komend coöperatief actiespektakel dat draait om enkele van de grootste merken en personages in popcultuur – en Funko Pop!. In aanloop naar de wereldwijde lancering van Funko Fusion op 13 september 2024 kunnen spelers een gloednieuwe trailer bekijken voor een indruk van de gameplay en geliefde franchises die spelers in de game kunnen verwachten. Funko Fusion komt naar pc, PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Pre-orders voor fysieke console-edities van de game zijn vanaf nu beschikbaar bij wereldwijde winkels, binnenkort komen ook pre-orders beschikbaar via digitale kanalen.

Funko Fusion is een action-adventure, voor single-players en online co-op, die eer betoont aan NBCUniversals enorme catalogus van geliefde werelden en de eigenzinnige Funko Pop!-interpretaties van de figuren die ze bewonen. In de game kunnen spelers genieten van talloze referenties naar hun favoriete films en tv-series in een breed scala van meer dan 20 franchises: van blockbusterfilms als Jurassic World, JAWS, Back to the Future, The Thing, Shaun of the Dead en Chucky tot tv-series als Battlestar Galactica, The Umbrella Academy en Masters of the Universe, en vele andere.

Funko Fusion is de debuut-game van 10:10 Games, een studio die mede is opgericht door vijfvoudige BAFTA award-winnaar en TT Games-oprichter Jon Burton met een team ervaren ontwikkelaars die bekend zijn van hun werk aan blokkengebaseerde games.

 
Terug
Bovenaan