Farming Simulator krijgt een Kids-versie

Niet enkel bordspellen krijgen kids-versies. Ook videogames, zo blijkt. Ontwikkelaar Giants Software kondige namelijk Farming Simulator Kids aan. Farming Simulator Kids maakt boerderijplezier toegankelijk voor iedereen: Hoewel de beroemde Farming Simulator-serie altijd al populair bij kinderen was, heeft uitgever en ontwikkelaar Giants Software een gloednieuwe game aangekondigd die speciaal is gemaakt voor de jongste spelertjes, zodat deze kunnen kennismaken met de kleurrijke en vermakelijke wereld van boerderij en natuur. Farming Simulator Kids is geschikt voor alle leeftijden en verschijnt in de lente van 2024 voor Nintendo Switch en mobiele apparaten.

Het schattig vormgegeven Farming Simulator Kids nodigt jonge spelers uit om te beginnen aan een gezellig boerenbestaan. De gameplay van Farming Simulator Kids is leerzaam en vermakelijk, en communiceert voornamelijk met beeld en geluid in plaats van met tekst. De virtuele buren van spelers, waaronder dierlijke vrienden, geven aan waar ze behoefte aan hebben, zodat kinderen bijvoorbeeld gewassen voor ze kunnen oogsten of een sandwich voor ze kunnen bereiden.

Kinderen kunnen de mogelijkheden van het platteland verkennen om gezonde gewassen te oogsten, of om de schattige dieren in hun stallen te verzorgen, waaronder koeien, kippen en ganzen. Omdat grote tractors en andere voertuigen natuurlijk niet mogen ontbreken, kunnen kids diverse machines van de beroemde fabrikant John Deere besturen. Ondertussen kunnen spelers onvergetelijke en leerzame boerderij-ervaringen opdoen, die ze zelfs kunnen opnemen om hun eigen video’s te maken.

Kenmerken:
  • Kindvriendelijke beelden, muziek en geluidseffecten
  • Uitgebreide mogelijkheden om eigen personages te maken
  • Diverse locaties om te verkennen: boerderij, schuur, markt en meer
  • 10+ gewassen om te planten en oogsten, 75+ etenswaren, 100+ voorwerpen
  • Voertuigen en apparaten van John Deere, het grootste landbouwmerk ter wereld
  • Tamme en wilde dieren om vrienden mee te worden en voor te zorgen
  • Schattige personages en dieren om te ontmoeten
  • Diverse activiteiten, zoals veldopdrachten uitvoeren, voertuigen besturen, de tuin verzorgen en sandwiches maken
  • Achievements-systeem & videomaker

 
Terug
Bovenaan