Dubbellevens in nieuwe serie Mr. & Mrs. Smith

Prime Video heeft de officiële teaser onthuld voor de serie Mr. & Mrs. Smith, een herinterpretatie van de gelijknamige spionagekomedie uit 2005. De serie werd geregisseerd door Donald Glover en Francesca Sloane, die het originele script van Simon Kinberg hebben overgenomen en het een nieuwe wending hebben gegeven.

In Mr. & Mrs. Smith volgen we twee individuen die een intrigerende baan krijgen bij een mysterieus spionagebureau. In ruil daarvoor wordt hen een leven vol spionage, rijkdom, wereldreizen en een droomhuis in Manhattan beloofd. Het enige addertje onder het gras is dat ze nieuwe identiteiten moeten aannemen binnen een gearrangeerd huwelijk, waarbij ze zich voordoen als meneer en mevrouw Smith. Nu aan elkaar verbonden, navigeren John en Jane wekelijks door levensgevaarlijke missies terwijl ze ook voor nieuwe uitdagingen in hun relatie staan.

Donald Glover schittert als Mr. John Smith, terwijl Maya Erskine de rol van Mrs. Jane Smith op zich neemt. De serie bevat verder onder meer Parker Posey, Wagner Moura, Michaela Coel, John Turturro, Paul Dano, Eiza González, Sarah Paulson, Alexander Skarsgård, Sharon Horgan en Ron Perlman. De eerste aflevering van Mr. & Mrs. Smith is voorzien op 2 februari 2024 op Prime Video.

 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan