Demo van Star Ocean The Divine Force nu verkrijgbaar

Square Enix maakte bekend dat vanaf vandaag een gratis demo van Star Ocean The Divine Force verkrijgbaar is voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. De demo laat spelers alvast het begin van de game spelen, voordat de volledige game op 27 oktober 2022 verschijnt.

Star Ocean The Divine Force is ontwikkeld door tri-Ace Inc. De game laat spelers een nieuw, aangrijpend avontuur in het sterrenstelsel beleven, waarin fantasy- en sciencefiction-elementen naadloos samensmelten. Spelers kunnen zelf kiezen uit twee hoofdrolspelers: Raymond, de kapitein van het handelsschip Ydas, of Laeticia, de prinses-ridder van een koninkrijk op de onderontwikkelde planeet Aster IV. Het lot brengt Raymond, Laeticia en diverse bondgenoten samen. Alle personages zijn ontworpen door de beroemde artist Akiman (Star Ocean: Integrity and Faithlessness, Street Fighter-serie).

In de demo kunnen spelers het begin van het verhaal van Raymond spelen, als voorproefje op de uitgebreide sci-fi-fantasy-wereld met snelle gevechten, volop verkenningsmogelijkheden en een origineel verhaal. Doordat deze sectie is aangepast en beperkingen bevat, kan je vooruitgang wel niet worden overgedragen naar het volledige spel.

Parties_01_EN.jpg
 
Bovenaan