Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
Chocolade is toch veel lekkerder met rode wijn? Daar zijn volgens mij zelfs speciale tastings voor omdat dat zo goed combineert.Ik zie heel vaak dat men pralines of chocolade in de koelkast wilt bewaren. Een chocolatier zei me ooit eens dat je dat nooit mag doen, dat zou de smaak niet ten goede komen.
Enkele jaren geleden, tussen de drukte van Kerstmis en Nieuwjaar, kwamen m'n vrouw en ik thuis en hadden niets in huis om te eten. We hebben de film van Charlie And The Chocolate Factory met Johnny Depp opgelegd, namen er enkele pakken Côte d'Or bij en een fles of 3 champagne als avondmaal. Sindsdien is dat traditie geworden en doen we 1x in 't jaar een decadente chocolade/champagne avond.
Donkere chocolade combineert ook mooi met donker bier, vind ik. Die pure chocolade van Côte d'Or met een Rochefort 10, bijvoorbeeld.Chocolade is toch veel lekkerder met rode wijn? Daar zijn volgens mij zelfs speciale tastings voor omdat dat zo goed combineert.
Bier en chocolade tastings heb ik al geweten. Met rode wijn niet. Maar 't kan goed zijn dat dat lekker is, ja.Chocolade is toch veel lekkerder met rode wijn? Daar zijn volgens mij zelfs speciale tastings voor omdat dat zo goed combineert.
Die ken ik ook. Probeer eens die van Côte d'Or met caramel en zeezout, there's no way back.Tony's Chocolonely met karamel en zeezout (de oranje). Door mijn vriendin leren eten. Eerst moest ik hem niet, vanwege dat zout dat er in zit. Ondertussen ben ik er praktisch verslaafd aan.
Côte d'Or inderdaad ook heel lekker.
edit: oh ja en ik heb chocolade ook het liefst uit de koelkast. Kan me niet schelen wat chocolatiers daar van vinden.
edit2: en de witte Milka eitjes
Don't tempt me!Die ken ik ook. Probeer eens die van Côte d'Or met caramel en zeezout, there's no way back.
Ik ben aan het missen. Gezouten caramel, dat is 't!Don't tempt me!
Met whisky of rum...goddelijk!!Chocolade is toch veel lekkerder met rode wijn? Daar zijn volgens mij zelfs speciale tastings voor omdat dat zo goed combineert.
Bij ons ligt die ook meestal in de koelkast. Eigenlijk is de ideale temperatuur keldertemperatuur, zo rond de 12°C. Alleen hebben we geen kelderoh ja en ik heb chocolade ook het liefst uit de koelkast. Kan me niet schelen wat chocolatiers daar van vinden.
Chocolade met rum is voor mij ook de beste combo.Met whisky of rum...goddelijk!!
Bij ons ligt die ook meestal in de koelkast. Eigenlijk is de ideale temperatuur keldertemperatuur, zo rond de 12°C. Alleen hebben we geen kelder
Wittte chocolade met gepofte rijst, helemaal vergeten! Zot lekker dat.Pure chocolade van Côte D'or, maar de melkchocolade idem dito en eveneens degene met hazelnoten, karamel of zeezout (of beide die laatste twee). En witte chocolade met gepofte rijst.
Chocolade van Ritter sport, Tony's Chocolonely en Lindt is ook lekker. Vooral van Lindt met de hogere cacao gehalte. En er is zelf één met stukjes sinaasappel
En de repen met vloeibare vulling van banaan of rum. Daar simpele boterhammen erbij
Chocolade met rum is voor mij ook de beste combo.
Mijn absolute favoriet.Cote D'Or melkchocolade mét hazelnoten. Perfecte symbiose