Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hangt er vanaf wat je straf vind. Mescal zit meestal tussen de 45° à 55°, de rum en whisky die ik heb zit eerder rond de 60°
Mescal artisanal/ancestral is echt fenomenaal. De smaken die daar inzitten zijn echt subliem en dat allemaal uit een jonge distillaat. Whisky en (de meeste) rum moet eerst rijpen op vat voor hun smaak te krijgen en een agave distillaat heeft direct al immens veel smaak.
Enkele aanraders zijn El Jolgorio, Rey Campero, Dixeebe, Los Siete Misterios, Real Minero,....
“Rum is minder hard dan whiskey en veelzijdiger dan cognac of armagnac.” Aan het woord kenner David Dobbelaere (44) uit Kortrijk, die de winkel Rum Stylez opende. Je kan er kiezen uit tot 1.000 soorten rum. Laat je niet afschrikken, als je (nog) niets van rum kent. Proevertjes leren je al heel veel.
“Rum is minder hard dan whiskey en veelzijdiger dan cognac of armagnac.” Aan het woord kenner David Dobbelaere (44) uit Kortrijk, die de winkel Rum Stylez opende. Je kan er kiezen uit tot 1.000 soorten rum. Laat je niet afschrikken, als je (nog) niets van rum kent. Proevertjes leren je al heel veel.