Treat Yo’self Tuesday: Taschen Vanessa Del Rio-boek

50 years of slightly slutty behavior. We zijn al een heel eind de zomer in, ook al staan er nog wat hittegolven op het programma, straks is het gedaan met kreunen onder loden hitte en, tja, waar moet een mens dan om kreunen? Als Walter Grootaers het toch niet zo ‘doet’ voor jou, dan is een Taschen koffietafelboek misschien wel iets om over na te denken.

Taschen is al sinds jaar en dag uitgever van de natte dromen van elke boekliefhebber, op elk mogelijk vlak. Wie in de winkel in, bijvoorbeeld, Brussel al geweest is, keek zich de ogen uit naar de ronduit fantastische kunstwerken die er te koop zijn. Boeken die echt objet d’arts geworden zijn, hoogtepunten voor een interieur. Weliswaar soms aan prijzen waarvan je denkt ‘heb ik echt twee nieren nodig’. Maar een goed boek kan effectief wel je interieur maken, een gespreksonderwerp en voorwerp van bewondering zijn. Aangezien we tegenwoordig zelfs op tv op zoek gaan naar ‘unieke’ stukken, snuisteren we vandaan eens in de Taschen Sexy Book Selection. Jep, er is een SBS en zelfs een sexy book editor. Het leuke er aan is, dat het hier niet gaat om smut puur en simpel maar om boeken waar hard aan gewerkt is, veel research in gegaan is en met liefde voor de onderwerpen zijn samengesteld. Boeken die je trots in je living kán leggen. Ten huize Squidward hebben wij The Big Book of Boobs mét 3D brilletje. Hebbeding!

Deze dinsdag kan je jezelf een pleziertje doen met het Taschen Vanessa Del Rio-boek. Ana Maria Sánchez begon als braaf katholiek meisje, maar werd dit al heel jong beu en rolde van het gogo-dansen in het topless dansen tot het maken van ‘volwassen’ films. Ondertussen haalde ze ook een diploma in coding waardoor ze nu op haar zeventigste nog steeds haar eigen website en original content online houdt. Vanessa Del Rio was de eerste Latina die een megasucces in de pornoindustrie kon worden en blijft tot vandaag enorm geliefd. Het boek kost €500, waar je misschien van zal zeggen ‘Squid done lost her damn mind’ maar iedereen mag kiezen waar al eens geld over de balk te gooien en je krijgt ook wel wat voor je geld: het boek is in deze editie beperkt op 200 exemplaren, met handtekening van Vanessa, en je krijgt er naast het boek ook een DVD met exclusieve documentaire bij plús een gesigneerde en gelimiteerde aquarel lithografie door grootmeester (van een bepaald genre toch) Robert Crumb. Maar! Maar! Er is meer! Je maakt bij elk boek kans op een Golden Ticket voor een nacht met Vanessa Del Rio! Die prachtig gefotografeerd zal worden … dan ga je ook wel episch de eeuwigheid in. Dus waarom niet? Treat yo’self met iets een beetje stout.

Limited Edition Vanessa De Rio boek

Del rio banner.JPG
 
Terug
Bovenaan