Vierkant Well-known member 5 augustus 2022 #21 Eerst de cornetto glad maken door de chocolade stukjes eraf te bijten. Dan likken rondom tot een glad bolletje dat goed zuigbaar is. Als we bij het koekje komen bijten we een paar cm af en kunnen we terug beginnen likken tot een schoon vormpje
Eerst de cornetto glad maken door de chocolade stukjes eraf te bijten. Dan likken rondom tot een glad bolletje dat goed zuigbaar is. Als we bij het koekje komen bijten we een paar cm af en kunnen we terug beginnen likken tot een schoon vormpje
F Flappy Well-known member 10 augustus 2022 #22 Cattadelic zei: Het is al wekenlang uitgesproken ijsjesweer. Zelf bijt ik graag aan ijsjes terwijl ik anderen steevast zie likken. Wat is jouw voorkeur? Klik om te vergroten... Het is elke dag van het jaar ijsjesweer. Heb me deze week weer eens geamuseerd met ondertussen ongeveer een liter of 10 of zo zelfgemaakte ijssoorten in de diepvriezer
Cattadelic zei: Het is al wekenlang uitgesproken ijsjesweer. Zelf bijt ik graag aan ijsjes terwijl ik anderen steevast zie likken. Wat is jouw voorkeur? Klik om te vergroten... Het is elke dag van het jaar ijsjesweer. Heb me deze week weer eens geamuseerd met ondertussen ongeveer een liter of 10 of zo zelfgemaakte ijssoorten in de diepvriezer